Приморско 2024 г. лято и море

• 27 092
  • 252
  •   1
Отговори
# 105

Това е от днес на Северния

Вчера пристанището

Южния плаж

Влакчета има две
на центъра

Северен нощно време

Това на 1 юли

От 1 юли съм тук. Северен плаж- топла и чистя вода. Зелен флаг. Прекрасно е. Цени нормални. Няма много хора. Всичко работи.

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 09:05 от Анонимен

# 106
В момента, кои препоръчвате заведения с жива музика, без чалга?

# 107
Днес е червен флага на Северния.  Но водата е топла и чиста. Дават да се влиза. Вълните са супер, но не всеки обича. Дечица също се радват, на плитките.
Има гръцки ресторант. Поне такава музика има на Георги Кондов, до Атила близо. Хладното работш и учудващо е празно. Този гръцкия не е с жива музика.

# 108
Здравейте! Дали на Северния плаж тази година има атракция и други такива, като водна пързалка на Южния плаж и както на Китен на единия плаж и  други занимавки за децата! Спокойна вечер!

# 109
На Северният плаж няма за деца пързалки. Има за възрастни обичайните неща.
Но пък лунапарка им е страхотен и в пъти по-добър от Китен, Созопол, Лозенец.
Ще кача снимки после, но повечето си го знаят тук посещавалите го, има и нови неща мисля.

Има още много неща

# 110
Здравейте. Днес за първи ден сме на северен плаж Приморско. Някой може ли да ми даде насоки къде може да се ползват платени чадъри? Целият плаж е в чадъри на някакви хотели, които не могат да се ползват и свободна зона, а ние не си носим наш чадър. От втори пост в посока Перла има някакви част с платени чадъри, но има ли нещо и до централния вход на плажа?

# 111
Точно до централния вход има платени чадъри в ляво , а в дясно са не знам как се наричат навеси с (лежанки със завеси)))) , уж шатри
Входа е от Георги Кондолов улицата (гробищата където са ) има пейки и нещо като жерави (еми не знам как да го обясня) Ще кача снимки след малко. В ляво има чадъри и шезлонги до заведение (те са на заведението) веднага след стълбите, а до него са пак навеси с барбарони и също са на заведение има и шезлонги.  Нямам точно снимки на тези заведения, но от камерите в Приморско централен плаж северен се вижда. Ще потърся нещо да ви кача за орентация. Иначе към перла преди нудистисте мисля са направили страхотно местенце (май точно след тях сега се сещам) много озеленено и дори има люлка, но не бях взела телефона да снимам, с хубави шалтета, чадъри има също заведение изобщо е много хубаво и плажа е хубав, ако сте някъде натам с хотелите и кола
Ето от този вход

Това е в дясно шатрите

Това в ляво шезлонги и до него следващото и двете са платени и са пред заведение. Ако увеличите снимката ще ги видите по-добре . Чадъри навсякъде се продават и тези врътките за пясък, отпред е свободна зона , както и между заведенията и веднага след стълбите, бе ..има къде да го сложите и да сте спокойни, ако не държите да сте на нещо седнали.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 16:23 от Анонимен

# 112
Благодаря Ви! Днес ходих до там, но пак видях някаква табела на хотел Перла и се отчаях, че и там няма местенце. Утре ще пробваме там. Simple Smile

# 113
На Перла са следващите чадъри след шатрите, към входа до крайбрежната дето почва (това е първият вход) и го мислех централен, ама централния се води откъм гробището със снимката и тези жерави (там е хотел Жерави), но неговите шезлонги са след барбароните и малко нагоре.
ВЛЕЗТЕ от входа, който съм показала на снимката е важно, защото има много входове на северния.
Аз се прибрах на 8 -ми сега от Приморско и точно от ляво винаги разпервам чадъра и дисагите. Не са на хотели чадърите и барбароните със сигурност, а и за шатрите съм сигурна, но миналата година мислех да се наместя, ама цената ме зашемети и този ме нарече да ходя при мизерниците тогава)) Та не са на хотел със сигурност, следащите обаче са на Перлите, там вече ме отказаха и затова имам спомен.

# 114
Цена на чадър+ 2 шезлонга ва северния плаж?

# 115
15 лв
Цена на чадър+ 2 шезлонга ва северния плаж?

# 116
Mel_, къде по точно

# 117
Около Флай бар

# 118
Другата седмица сме на Приморско. Гледам за някакви ваучери в Грабо, но няма нищо освен някакво водолазно гмуркане. Абсурд да няма атракции. Моля, които са там сега, да кажат какво има. Корабчета, цирк, колела, аквариуми- всичко е добре дошло. Но искам да знам цени, бюджетът ни е ограничен.

# 119

Влакче е 5 лв възрастен

Общи условия

Активация на акаунт