Приморско 2024 г. лято и море

• 27 090
  • 252
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, отиваме в Приморско утре за първи път. Ще почиваме в Пламена Палас, където има само закуска. Ако някой е ходил този сезон в Приморско, може ли да ми сподели мнение за:

1. Хубави места за хапване (обяд и вечеря) с качествена храна и без много джангър вечер. Не с цени в небесата, ако е възможно Money
2. Мнения за Пламена Палас.
3. Как е на Северния плаж? Той ни е близо и там ще ходим.

Най-важна ми е точка 1, тъй като аз съм се тровила много с храна по морето и имам обица на ухото.
Благодаря предварително! Hug

# 211
Постоянно се коментират в темата местата за хранене..отделете време и прочетете тази и предната теми.

# 212
Здравейте, отиваме в Приморско утре за първи път. Ще почиваме в Пламена Палас, където има само закуска. Ако някой е ходил този сезон в Приморско, може ли да ми сподели мнение за:

1. Хубави места за хапване (обяд и вечеря) с качествена храна и без много джангър вечер. Не с цени в небесата, ако е възможно Money
2. Мнения за Пламена Палас.
3. Как е на Северния плаж? Той ни е близо и там ще ходим.

Най-важна ми е точка 1, тъй като аз съм се тровила много с храна по морето и имам обица на ухото.
Благодаря предварително! Hug
Храната и хигиената в Пламена Палас е на ниво, сутрин е на блок маса, обяд и вечеря на свободна консумация.Предполагам ще останете доволни.

# 213
Тази година ударих греда с настаняването. Никога не резервирайте в "Къща Емо". Подведох се от близостта на къщата до входа на северния плаж и невероятната гледка. С две думи: хигиена и отношение покъртителни.

# 214
Тази година ударих греда с настаняването. Никога не резервирайте в "Къща Емо". Подведох се от близостта на къщата до входа на северния плаж и невероятната гледка. С две думи: хигиена и отношение покъртителни.
Какво очаквахте в стаи за гости, категория 1?

# 215
Винаги съм попадала на нормални места с изключително любезно и възпитано отношение. Това с което се сбъсках този път мина всякакви граници. Относно очакванията, е не съм очаквала точно това.

# 216
Пиши отзив в гугъл, аз там чета и на 99 процента се оказват вярни.

# 217
Винаги съм попадала на нормални места с изключително любезно и възпитано отношение. Това с което се сбъсках този път мина всякакви граници. Относно очакванията, е не съм очаквала точно това.
Имала си късмет, а в случая - не.
1. Дърварското село Кюприя насила е преименувано в Приморско, а по-късно наречено град и курорт.
2. Поради голямата площ за застрояване и Сульо и Пульо станали хотелиери.
3. Категория 1, означава, че собствениците нямат дори себеуважение, та какво остава за уважение към гостите си.
Никога не бих отседнал в подобно място.

# 218
Вече и аз .Ще си имам едно на ум.  Дано и други да не се подведат.
Не съм обръщала внимание, къде ги виждате категориите.

# 219
2 звезди е Къща за гости Емо

# 220
2 звезди е Къща за гости Емо
В регистъра пише друго...

# 221
Здравейте ,тези които вече са били тази година бихте ли споделили какви са цените на снимките с папагалите ,снимки с анимационни герои по плажа и ретро снимки ?

# 222
Здравейте,
може ли мнение за хотел Белведере в Приморско, насочили сме се натам поради 5-те звезди, ако някой го е посещавал, моля да сподели отношение, храна и т.н. или препоръка за друг хотел на база all inclusive в Приморско. Ако сте доволни може и да не е 5*

# 223
Здравейте,
може ли мнение за хотел Белведере в Приморско, насочили сме се натам поради 5-те звезди, ако някой го е посещавал, моля да сподели отношение, храна и т.н. или препоръка за друг хотел на база all inclusive в Приморско. Ако сте доволни може и да не е 5*
Видя ли локацията на Белведере?

# 224
  • В.Търново
Здравейте,
Отговаря на 4*.

Общи условия

Активация на акаунт