Приморско 2024 г. лято и море

• 27 082
  • 252
  •   1
Отговори
# 75
И аз се интересувам за Северния и Перла?

# 76
Да ми препоръчате семеен хотел или къща за гости в Приморско близо до южния плаж откъдето сте останали доволни...

# 77
Ние бяхме в хотел Детелини....преди 3г.
Близо е до южния плаж.
Имаше бистро към хотела, в което може да се хапва.

# 78
  • Някаде там
Търся апартамент или студио, подходящо за четирима близо до Северния плаж за началото на август. Може и на лични Simple Smile

# 79
  • София
Ние резервирахме тук, но ще сме за пръв път, така че нямам впечатления. На първа линия до Северния плаж е. http://stamopolulux.bg/za-hotela

# 80
Търся апартамент или студио, подходящо за четирима близо до Северния плаж за началото на август. Може и на лични Simple Smile
Вижте и тук, близо е до Северния плаж!

https://www.anestes.bg/

# 81
Какво са цените тази, година по заведенията? Чета палачинки 10лв,дюнети 20,пици 15 на парче?

# 82
  • Sofia
Ние в момента сме в Приморско, палачинка с Нутела ядохме за 7лв, с Нукрема или сладко - 5лв. Чадър и два шезлонга на плаж Перла е 20лв. Това е обедното меню в заведението на плажа  
В центъра цените са сходни.  Дюнер и пица на парче не знам, но ще погледна днес.

# 83
Общо взето, основни ястия по 10,00 лв. супи по 6,00 лв. Май няма да е така през месеците, юли и август, когато ще се увеличат цените на леглата? Кой знае, на место ще видим!
P.S. Пържените кюфтета двойка или тройка са?

# 84
Kyky, весело изкарване! Вие до резиденцията, на самия залив   ли сте или по на юг. За кое заведение става въпрос. Питам, защото на Перла  миналата година чадърите бяха 30 лв., а дървените по 50 май. А на онова скъпарското заведени до резиденцията, то май нямаше и друго, супата беше 10 лв. още преди 5 години, и беше отвратителна. От  тогава не сме сядали там де, ходим по надолу в началото на горичката.

# 85
  • Sofia
Kyky, весело изкарване! Вие до резиденцията, на самия залив   ли сте или по на юг. За кое заведение става въпрос. Питам, защото на Перла  миналата година чадърите бяха 30 лв., а дървените по 50 май. А на онова скъпарското заведени до резиденцията, то май нямаше и друго, супата беше 10 лв. още преди 5 години, и беше отвратителна. От  тогава не сме сядали там де, ходим по надолу в началото на горичката.
Благодаря 🙂
Не е до резиденцията, по на юг е.
Това е заведението
Резиденцията е отсреща

# 86
Куку, много ти благодаря, там ходи и ние, но малко по нагоре, до джетовете. И винаги съм мислела, че това е скъпарско заведение, но вече ще знам Wink

# 87
Ще има ли някъде в Приморско парти за Джулая!?

# 88
Бяхме за три дни,  днес си тръгваме. Плажувахме на Южния плаж,  спокойно море,чисто и нямаше много хора. Сет от чадър и шезлонги със шалтета - 25лв. На плажа - фрапе 5лв., лимонада 5лв., бира 5лв.
По ресторантите салатите варираха от 10 до 17лв. Основните също бяха на нормални цени за морето. Има обедни менюта - супа и основно за 9лв. Не ми се стори много скъпо за нашето море. Бяхме отседнали в хотел Зонарита - на 50м и от двата плажа. На северния не ходим,защото има много вълни.

# 89
А как стои въпроса с паркирането.За първи път ще сме в Приморско.

Общи условия

Активация на акаунт