По-бърз растеж на косата - тема 11

• 51 405
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
И аз от няколко години съм почитателка на преуош маслата в корените и по дължините. Фризьорка ми съсипа косата с етажиране, та исках по-бърз растеж на косата. Тогава обаче започнах да мажа и дължините, както и крайщата, което се оказа коренна промяна за мен, защото косата спря да цъфти.

Мис Каролин, може би трябва да потърсиш лекар специалист. Явно проблемът е сериозен и само с проба-грешка няма да се оправи.

# 736

Фен съм на маслата.Преуош, смесени с маска, нанасям по дължините.

Тези преуош маски на суха коса ли ги слагате? Вземате обикновена маска за коса, която обикновено трябва се слага на мокра коса след измиване с шампоан, обаче я слагате на суха коса, преди измиване с шампоан?

# 737
  • някъде под слънцето...
Точно така, при мен тази схема дава  доста добър ефект.Идеята е  по лесно нанасяне(плескането само с масло  не ми допада, капе, стича се...) и по лесно измиване на маслата .За преуиш  цел използвам дрогерийни маски.След измиване отново маска, балсам,   едно след друг с отмиване след всеки продукт .После .ампули  със или без отмиване, След тях стилизоращи, спрей, серум масло.. ,  
.Не съм инфлуенсър  не св боря за лайкове и  послесователи, не продавам нищо,  Wink
Само споделих информация.Аки на някий му е полезна Ок, ако не е пак съм Ок
Отдавна не споря с когото инда било  за  козметика.Открила съм кое е добре за мен, и кое не е.
Нямам проблем, ако на някой му е смешно, нека се смее. Wink

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 00:00 от sl

# 738
  • София
Моята процедурка е абсолютно същата Simple Smile Не го правя на всяко миене обаче, че не е хубаво да се прекалява. И до този извод стигнах, че пренасищането с продукти, не само на косата, но и на кожата, също не е добре. Трябва и малко почивка, както и периодична смяна на използваните продукти.

Общи условия

Активация на акаунт