Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 61 035
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Вие да, но майка ми е друга бира. Тя се панира и приема при всякакви условия

# 136
Пробвайте със скрийншот, при мен стана, ако не отказвате стоката. Даже бях пратила скрийншот на немското приложение да ми вземат разни неща от Германия, пак се получи.

# 137
Само скрийншот на картата, преди два дена така ми я маркираха, нямаше проблем, момичето каза че на някои телефони не можела да маркира картата, дори и от приложението.

# 138
Те за скрийншот говорят.
Севда, да я обучиш майка ти, да не се съгласява така.
Аз днес ходих да питам за гела. Очакват ли по 30 пранета. Служителката тръгна навътре, влезе в склада и донесе 2 бр. Ултрасензитив. Само той бил с талон?! Казах, че и за цветно пране е с талон. Не, само този бил. Хич не ми се занимаваше и си тръгнах, но какво е това, да ги държат в склада???

# 139
И при нас ги държат в склада, а на рафта само 1 бройка като мостра. Сомат ни изкараха от склада след като попитахме за наличност и, че им се водят бройки. Миналата седмица пак гела за цветно пране ни изкараха от склада. Дева, защо ходиш да им се връзваш на некомпетентноста, искаш си да ти дадат каквото желаеш и към касите.

# 140
Искам, но тя твърди, че само този е. И не ми дава друг. А аз за цветно искам. Нямаше никакви мостри. Изобщо на регала нямаше по 30 пранета, само по 20, пак по 9.99.

# 141
В сайта водеха ли им се бройки, ако да, звъня на националния да ги проверят.

# 142
Не, иначе щях да поръчам.

# 143
Взех си серуми с талон най- накрая...с вит.С и Ниацинамид (ако не бъркам). И на двата пише озаряващи, за сутрин и вечер...много ми допадат на първо намазване. Чудя се има ли с талони такъв за бръчки? Щото тия двата изсветляващи няма ли да ми дойдат много? Чета много мнения за тях и кога какво се маже, но ми е много сложно...този за бръчки, ако си взема такъв кога трябва да го мажа?

# 144
  • пустинята Гоби
Аз ползвам ретинол, който е серум против бръчки и го мажа вечер. Ниацинамид също съм мазала вечер, мисля, че нямаше проблем да се комбинира с ретинола. Витамин С се маже сутрин.

# 145
  • София
В един от магазините твърдят, че карта, която не е заредена в приложението, а е снимка , не се отчита на касата. Така заблудили майка ми за маската за крака предния път и тя ги взела на редовна цена.

Не е вярно!
Четецът отчита картата!

# 146
То, че не е вярно е така, нали си разменяхме талони, на мен ми се маркира на Аня талона, както и тези, които бяха подарени от мен се маркираха на момичетата.
Но някои се правят на интересни. Ако мине номера.

# 147
  • на последния етаж
Никъде в източната част на София/център не откривам синия гел за пране, днес дори до Пиротска ходих, защото според приложението имаше два налични броя там, но ги нямаше. Дано заредят някъде днес/утре. Crossing Arms

# 148
  • Варна - Черна гора
То, че не е вярно е така, нали си разменяхме талони, на мен ми се маркира на Аня талона, както и тези, които бяха подарени от мен се маркираха на момичетата.
Но някои се правят на интересни. Ако мине номера.
На ваше място ще ги върна и ще поискам да ги купя вече с купон.
Вярно, че е загуба на време.

# 149
На мен пък не ми ги отчете с талона, но го направих на въпрос и сканирах няколко пъти докато стане... Накрая маркираха наново и тогава си го отчете... Не се било случвало за първи път им беше отговора 😂

Общи условия

Активация на акаунт