Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 61 067
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Лайв два пъти в месеца, винаги в сряда от 18ч

# 196
  • София
Мисля, че талони ще има за свети Валентин.

# 197
Следващият dmLIVE ще е на 14-ти Февруари от 18:00 часа. Този път за зрителите ще има купон за  20% отстъпка на продукти от марката dmBio. Купонът ще е валиден от 14-ти до 20-ти Февруари.
Скрит текст:

# 198
Какво говорят на тези лайфове, защо ги правят изобщо? Каква е идеята ?

# 199
  • Пазарджик
Какво говорят на тези лайфове, защо ги правят изобщо? Каква е идеята ?
Общо взето споделяха от кои продукти на ДМ са доволни.

# 200
Реклама, какво друго?

# 201
Който не гледа лайфове как ще има купони?

# 202
Според мен от основно (от части) целта е да рекламират продукти и да стимулират продажби.
По време на предаването на живо зрителите можеха да задават въпроси. Гостите споделяха опит. Имаше няколко продукта на фокус, които излизаха отстрани и лесно можеха да се добавят в кошницата и да се закупят.  В приложението все още стои запис и може да се изгледа.

От сайта на ДМ:
Скрит текст:
Ето какво Ви очаква в dmLIVE:

Полезни съвети и вдъхновение на живо
Отговори на Вашите въпроси чрез чат на живо
Онлайн поръчка на любимите Ви продукти, докато гледате предаването
Специални талони
Разнообразни предавания на интересни теми през цялата година
Вълнуващи гости и експерти
Снимки от записа:
Скрит текст:

# 203
Ами да ги правят в реално време от магазините им с обикновени хора. Така повече може да излъжат гледащите и да имат продажби. Дори и да работят с поставени лица пак интереса че е по-голям. Кой вярва вече на инфлуенсъри, че и да трябва да ги слушам как лъжат на лайф🤦. А и какви полезни съвети ще получим от тях като те повечето не ползват продуктите 😂😂😂. Или пък Ивана и там всичките подобни дето харесват всичко що им се изпрати.
Тук от темите потребителките повече може да ме накарат да купя нещо, отколкото тези тюрлю гювеч инфлуенсъри.

# 204
  • пустинята Гоби
Да, лайфа е супер безсмислен и аз лично не бих си губила времето да го гледам. Ако се сетя ще го пусна за купона и няма да го слушам.

# 205
Аз също не го изгледах, понеже бях в движение, може би и вкъщи да бях, нямаше да го догледам...но купонът ми е добре дошъл. Имам си любими неща от ДМ био, за които не ми трябва инфлуенсване, купувам и за племенниците ДМ био, Бейбилов снаксове, взех си от Алверде балсама им с невен и едно лимитирано мляко за тяло. Ако успея за следващия лайф, пак ще си напазарувам с отстъпката.

# 206
  • пустинята Гоби
Аз от ДМ био пазарувам много неща и спор, че купона е полезен няма. Въпросът е че лайфа е безсмислен, защото нищо ново няма да кажат, само времето на хората губят.

# 207
Ох, ама аз забравих още в първия коментар да питам как се получават тия купони?
Приложението ли отчита, че си пуснал да гледаш този лайф и ти праща купон или ти при поръчка въвеждаш някакъв код.
Аз имах известие от приложението им за този лайф с Ивана, но като натиснах нищо не тръгна.

# 208
Като влязох в лайфа и купонът се появи на екрана, след което излязох, а той си беше при талоните.

# 209
Ох, ама аз забравих още в първия коментар да питам как се получават тия купони?
Приложението ли отчита, че си пуснал да гледаш този лайф и ти праща купон или ти при поръчка въвеждаш някакъв код.
Аз имах известие от приложението им за този лайф с Ивана, но като натиснах нищо не тръгна.

И при мен не тръгна, даже и сега не ми се отваря записа от лайфа им. Актуализирала съм си приложението, интернет имам и пак не тръгва. За протокола съм с телефон Huawei P40lite без google.

Общи условия

Активация на акаунт