Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 61 063
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
И аз на Черния петък взех такъв Персил 6кг 100 пранета за 37лв., иначе и в Метро съм го виждала. Основно с Персил пера и цветното, доволна съм. От 1+1 купоните взех да пробвам 2 бутилки от Денкмит за вълна и деликатни тъкани. Преди време съм взимала и капсулите им за цветно.

# 226
+1и от мен за праха за бяло пране. Много го харесвам. Аромата му е много хубав и свеж.
Момичета,  за пореден път се убеждавам, че мъжките шампоани са в пъти по- добри от дамските. До скоро редувах шампоан на лакме с plex серията на балеа и бях доволна. В един момент обаче, започна много да ми се заплита косата от балейския и реших да пробвам шампоана,  който купувам на мъжа ми.
Балея мъжки с кофеин и един със зелено- черна опаковка. Е честно, косата ми изглежда толкова лъскава и много жива.
 Лесно се сресва и няма онова неприятно сухо усещане в краищата.

# 227
Аз още страдам по един сив елсев , мъжки, против пърхот. Правеше косата ми страхотна! От години го няма и не мога да намеря друг такъв хубав шампоан за моята коса

# 228
  • 1st floor
Аз пък ползвам мъжките на Шаума и много ми харесват. Smile Жалко, че спряха този против пърхут, беше най-добър, въпреки  че нямам такъв проблем.

# 229
  • София
Колко струва този Персил?
Не помня точно, беше пради Нова година, промоция, ако вземеш 2 пакета. Мисля, че излизаше 27 лв за 50 пранета.

# 230
  • на последния етаж
Аз не съм впечатлена от него
А кой от техните прахове за цветно е хубав?

# 231
  • София
Никога не съм ползвала мъжки шампоан.

# 232
Сигурна съч, че тук се препоръчваха някакви добавки за болки в стомаха. Не намирам публикацията, моля споделете, ако помните името? Благодаря.

# 233
Мастиха, разтворими таблетки. Но я няма отдавна. И в аптеките я няма.

# 234
  • София
Дали няма в iherb.com?
И аз търсих дм-ската, но са я спрели. Ще видя в немския дм.

# 235
Момичета, имате ли впечатления от гел лаковете на Golden Rose, виждам че ги има в ДМ. Могат ли да се сравняват с SNB примерно или не си заслужава? 😂

# 236
Здравейте ,серум срещу пигментация на лицето 🫣от дм има ли ?

# 237
Аз взех 2 с вит.Ц и с ниацинамид- пише, че са brightening. Не знам колко ще помагат, но много ми харесват. Някой май беше писал за този с вит.Ц, че не му допада и все се каня да питам защо? Аз нямам опит с други серуми, затова ми стана интересно.

# 238
В момента ползвам от серумите на Ревокс, с витамин С. Не очаквам чудеса за изсветляване, но много добре ми действа на кожата. За тази цена е просто чудесен! Другият е с хиалуронова киселина, не съм го пробвала още.

# 239
В някоя от темите бяха препоръчали този на Missha

Общи условия

Активация на акаунт