Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 61 018
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Пускайте лайфа

# 316
Получих талон без проблеми

# 317
Издържах точно 4 минути. Това не е за мен. Не ми отърват на нервите тези глупости.

# 318
  • пустинята Гоби
Тези от ДМ са луди да плащат за подобни лайфове. Доволна съм от талона, тъкмо ми свършиха мътния зехтин от ДМ Био и чая.

# 319
ПОДАРЕН.
Подарявам талона от днешния лайф.
20% отстъпка за продукти ДМ био.

Последна редакция: ср, 14 фев 2024, 19:50 от Пролетно цвете

# 320
И аз подарявам моя.
Нямам нерви да гледам подобни щуротии.

# 321
Какъв е този мътен зехтин? За първи път чувам за такъв. Може ли малко инфо?

# 322
  • пустинята Гоби
Ето го зехтина, по спомен на опаковката пишеше, че е от ферма в Италия, ама все пак който го интересува да прочете на място, че може и да бъркам - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dmbio-naturalno-maten-ekstra-var … 058172777400.html

# 323
Извинете, то на живо трябвало. Аз сега го пуснах и нямам талон.

# 324
Имаше ли други талони освен този за Дм био, че малко по-късно пуснах лайфа?

# 325
При мен така и не стартира лайв....

# 326
Не, само един талон дават този път.

# 327
Не, само един талон дават този път.
Ясно.Благодаря!

Много ми харесваха талоните 1+1, сега това ангажиране с лайфове ми е леко тъпичко Simple Smile

# 328
Ами то това е целта както на талоните, така и на лайфовете - да се създаде ангажираност от потребителите, да свикнат на следят приложението, да се популяризира, да влизат редовно, да проверяват.
Според мен не е кой знае какво да се влезе за 2 секунди, за да се получи талон, ако човек е заинтересуван от конкретна марка. Поне не изискват човек да е изгледал целия лайф.

# 329
Ами то това е целта както на талоните, така и на лайфовете - да се създаде ангажираност от потребителите, да свикнат на следят приложението, да се популяризира, да влизат редовно, да проверяват.
Според мен не е кой знае какво да се влезе за 2 секунди, за да се получи талон, ако човек е заинтересуван от конкретна марка. Поне не изискват човек да е изгледал целия лайф.

Аз се учудих, че получих талон веднага като влязох, а то какво било Simple Smile Мислех, че трябва да следя целия лайф Simple Smile Е, супер тогава Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт