Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 60 990
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Аз също не бях ползвала мицеларна вода на Nivea досега, винаги си купувам от аптеката на Uriage, Bioderma и т.н. и останах приятно изненадана от тази. Много лесно и без проблеми почиства грим, не се налага търкане или натиск, няма дразнене при мен, а съм с чувствителна кожа, не ми създава дискомфорт и на очите.

# 106
  • софия
С тези талони дори мъжът ми се активизира. С кеф си използва старите за дезодорант и за душ гел. Бяха 100% негови неща. Като пуснаха новите, той ми каза 😂
Пращам, ако някой иска талон, без тези за гел за пране и превръзки (идеално, че вкъщи си вървят, без да разбера как).

# 107
Здравейте! Питането ми е към дамите от Пловдив - виждали ли сте ........да сподели Relaxed

User 1905, В тези на Кап. Райчо и на бул България имаше тези дни останали.

# 108
  • София
Благодаря много на Димяни за талона за гел за пране на Денк Мит. Успях да купя 2 бр. От синята опаковка, за деликатни тъкани. Simple Smile HeartFlowers Hibiscus

# 109
Сега, разбирам, че има нова тема. Simple Smile
Ако някой няма да ползва талона на Denk Mit гел за пране, бих се възползвала.
Една позната от Варна е купила с талона ето този гел за пране:

Питах в ДМ тази вечер - талона не важи за този гел, а само за показаните в приложението.
Мога да ви дам талона за денк мит, няма да го ползвам. Пишете ми на лични съобщение.

# 110
Изобщо нямаше при нас опаковка от 1.5 л от гела за пране. Само по 1.1, за 20 пранета.

# 111
Явно има две опции за вземане на поръчка от магазин. Сега пуснах една поръчка и ми начисли такса от 5 лв за доставка до магазина. Да видим дали въобще ще получа това, което съм поръчала, защото иначе купона ми ще изгори... Днес си взех мицеларни води на нивея. 3 различни вида комбинирах. Всички на 6.99 са включени в офертата. Вчера си взех една от хвалените тук спирали. Но понеже съм свръх умна, съм взела кафява.... Обясниха ми, че ако искам да я сменя трябва да ида в същия магазин, да кажа горе- долу кога съм пазарувала , да в намерят в системата и така да я заменя.

# 112
Нали над 100лв са безплатни.

# 113
Как такса до магазин? Ти експресно получаване ли избра?
С предните талони взех 2 серума и 2 пасти, на стойност 15 лв. Никаква такса нямах.

# 114
Таксата я начислява само до адрес. Севда, виж дали не си чекнала до адрес.
Даже и малка да е поръчката, щом е до магазин, такса няма.

# 115
Аз винаги съм избирала опция "експресно получаване" от магазин (но друга опция нямам) без да ми начислява доставка.

# 116
Явно има значение дали е експресно или не. Пак ще я доставят до магазина ама с такса. Добре, че магазина ми е близо, че за тая такса можех поне до работа/ вкъщи да си поръчам пратката. Ама " кьорав карти не играе"..  
Скрит текст:

# 117
Сигурно е коментирано назад в темата, но ще рискувам да попитам, един талон само за 1+1 артикул ли важи?

# 118
  • Пазарджик
Сигурно е коментирано назад в темата, но ще рискувам да попитам, един талон само за 1+1 артикул ли важи?
Не,максималното количество,което може да бъде закупено е 6 бр.т.е 3×2.

# 119
Севда, ти плати ли с карта? При финализиране на поръчката тази сума за доставка изчезва. Не мисля, че до магазин ще ти начисляват такса.
П.П. Сега се сетих, че ако не е наличен в твоя избран магазин, може би затова има такса. Но само предполагам.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 04:37 от DeVa®

Общи условия

Активация на акаунт