Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 60 810
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Останаха ми три талона,подарявам ги (спиралата,кремове Нивеа и серумите).Моля,пишете ми на ЛС.

# 661
  • София
Аз също няма да ги използвам

# 662
Здравейте! Може ли снимка на дезодоранта камък / део кристал/, от който сте доволни /или той е един на ДМ?Thinking./ Мисля, че беше изчерпан преди около 2 месеца? БЛАГОДАРЯ

# 663
В ДМ мисля че само този на Балеа има, в Лили има по-голям избор.
Ето го, изглежда че са го заредили в някакъв момент защото ми показва 7 налични в магазина, от който аз пазарувам.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-deo-kristal-p4066447377989.html

# 664
Уу, този блестящ лосион е тъкмо за мен, благодаря, че споделихте.На моята кожа сквалан също е супер,макар да е мазна.

# 665
  • София
Моля за препоръка за пудра / фиксиращ продук, който хем да матира, хем да не опъва и стяга кожата. Започнах да ползвам доста серуми и от тях се появява една неприятна лъскавина. Взех си пудра, но пък след няколко часа започва много неприятно да ми опъва кожата, хем слагам много пестеливо!

Имам тази не Есънс, то вярно, че си пише, че е матираща, купувах я лятото, но чак болезнено опъва кожата.
Скрит текст:

Чудя се сега м/у тази на Алверде
Скрит текст:
и тази на Бел.
Скрит текст:
И изобщо пудрата ли е най-подходящия продукт в случая? Може би фиксиращ спрей??
(До скоро беше абсурд за мен да слагам 10 слоя мазила на лицето, защото съм с комбинирана кожа. Обаче, започна борбата с първите бръчки...)

# 666
Показаната на есенс имам и аз. При мен за челото не се справя. Само там имам нужда от матиране.

# 667
На някои фиксиращи спрейове като че ли съм виждала да пише матираши, мисля че Есенс и те имаха такъв, не знам такова пробвала ли си.
Аз съм с мазна кожа но не се погаждам с изрично матиращи продукти и предпочитам да лъщя малко отколкото да ми е некомфортно и да ми се очертава всяка пора и линийка. Но аз и не слагам съществено количество грим де, рядко се налага да го мисля в ежедневието.

# 668
Аня, препоръчвам ти тази пудра.

# 669
Moмичета препоръчайте ми гел за вежди- прозрачен. Ползвала съм на есенс и катрис, но и на  двата консистенцията след известно време се променя от гел на вода.

# 670
  • София
Дами, имам свободен талон за спирала за мигли на Лореал, - Панорама. Ако на някоя от вас е необходим да ми пише на лични.

# 671
Moмичета препоръчайте ми гел за вежди- прозрачен. Ползвала съм на есенс и катрис, но и на  двата консистенцията след известно време се променя от гел на вода.
Наскоро взех този

# 672
Лайф 20% за Balea в 18:00

# 673
Защо само един талон 😭

# 674
  • пустинята Гоби
По-добре един полезен, отколкото 10 безполезни.

Общи условия

Активация на акаунт