💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 32/

• 55 098
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Успех на руската версия на Почукай на вратата ми.
Ако някой може да споделя линкове към излъчващите епизоди ще бъде чудесно. Да видим как се справят руските актьори.

Чудесен Керем.

# 631
Стори от Хакан

Предполага се, че Ханде е с него 😀

# 632
  • София
Тина, може би Хаканчо там ще празнува рожденият си ден. Само се питам, този човек кога работи?    
За близо 12 месеца той и Ханде са обиколили 12 различни страни, като са изминали 38 208 хил. км. Горе долу по седмица на всяка дестинация, като понякога от една страна заминават почти веднага в друга. Тях двамата ще ги запомня с пътуванията и с купоните по сватби и рождени дни. 

За сметка на него, Ханде не спира да работи. Тя успешно съчетава почивките с работата.

"Турската актриса Ханде Ерчел и Рани Мукерджи ще украсят FICCI Frames 2024"

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 18:03 от БлагаВест

# 633
Линде, то като има интернет може да работи от всякъде. Не е задължително да стои в офис от 9 до 17 ч. ( примерно). Бизнесмените повече по имейли работят. Предполагам, че и той е така 😎
На мен ми е интересно, че все на топло гледат да отидат. Белите писти и планините не са им приоритет. 😎

# 634
  • София
Тина, много удобно оправдание. Ти вярваш ли, че като е отишъл с Ханде на Мавриций или на Бали ще работи от дистанция поне 4 часа на ден.  Като го гледам все по купони и почивки и то с такава красива мацка, не виждам как ще се съсредоточи да работи. Сигурно върви с лаптопа. Несериозно! Толкова много бизнесмени познавам, но нито един не е неперекъснато по почивки. Даже обратното, повечето са работохолици. Едвам отделят по 10-тина дни през годината, за да отидат някъде със семейството си.  Явно Хаканчо е вундеркинд, успява хем да обръща внимание на гаджето, хем да чати от дистанция и да контролира работният процес. Бях чела, че брат му  е правил забележки, че много не се завърта да работи. Абе прави впечатление на айляк.

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 19:25 от БлагаВест

# 635
Линде, от една година Хакан е доста кротък и не е дал минимален повод за нещо, което би наранило Ханде. Дори сега е предпочел нея пред майка си. По купони скоро не е ходил, освен на партитата, придружавайки приятелката си. Дори на бизнес пътуванията миналата седмица я взе с него. Нещо, което не можем да кажем за други хора.... А що се отнася по колко часа работи, това е относително. Важно е да си върши задълженията. А явно си ги върши, защото контактите на Сабанджъ в чужбина са се увеличили през последната година. А основна причина за това е на Хакан. (Според бизнес пресата на Турция)
И да отбележа, че покрай Ханде доста се е разхубавил, не изглежда като темерута от миналата година...

# 636
Зад кадър на "Ако обичаш силно"
https://twitter.com/TheCristin/status/1757459597432942779

Sparkling Heart

П.С.
2:0 ( в полза на Ханде, нашата води убедително в резултата Stuck Out Tongue Winking Eye )

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 20:37 от mi_si

# 637
  • София
Тина, виждам че много ти допада Хакан. Опитваш се да го оправдаваш.  Но хайде да разсъждаваме трезво.
Добре че е той, та бизнесът на фамилията да потръгне. Явно само него са чакали. Ако не е той фирмата им ще фалира. Излиза, че всички останали, които са всекидневно в офисите, не вършат работата, която Хаканчо върши от плажовете по света. Не е лошо да каже как успява да ръководи такъв бизнес от разстояние. Говорих със зетя  на моята приятелка, който е главен мениджър на голяма фирма за внос на части за кораби в Истанбул. Това момче не спира да работи, дори и до късно вечер. Ако дойдат до България, то телефоните не спират да звънят. И вечно има някакви проблеми за разрешаване. Жена му все се ядосва, че не може да си почине.  Това момче е завършило висшето си образование първо в Турция,  а след това изкара магистратура в България. Не съм ги видяла да пътуват всеки месец по 10 дни на почивки. Явно трябва да го насоча към Хакан. Той да му обясни, как се върти бизнес без да е всеки ден в компанията. И как успява да съчетава плажовете, купоните и вниманието, което трябва да отделя на Ханде, с такъв сериозен бизнес. Докато Ханде се пече на плажа той  сигурно е забил поглед в лаптопа и не й обръща внимание.  Нека да не се заблуждаваме. Харесвай си го, но това е несериозно като оправдание.

# 638
Линде, съпругът ми работи онлайн за международна компания. От него се изисква да свърша работа Х. Дали ще я свърши за час,  3 часа или за 9 ч. това шефовете не ги интересува. Важно е да е свършена работата. И колкото повече си разбираш от работата, толкова по- малко време ти отнема....

Всъщност в последно време Хакан започва да ми става все по-симпатичен. Не съм му фен, но се отнася много добре с Ханде. Обгрижва я и я прави щастлива. Взема я на служебните си пътувания. Не я потиска, дал и е свобода да се развива в сферата, която и харесва. Не я държи в златна клетка. А на мен като неин фен – само това ми е важно. Да е щастлива и спокойна. За човек, който е преживял толкова тежки събития в живота си, го заслужава.

И щом към момента Хакан успява да се справи с това, значи към днешна дата може да приемем, че му симпатизирам. Старае се, опитва се.. няма как да кажа на черното – бяло.  Ти не искаш ли Ханде да е щастлива?

Хасан & Лейла

Са ми по- симпатични от Атеш & Лейла

# 639
Здравейте! Flowers Hibiscus

Не знам каква е тази дискусия с работното време на Хакан. Satisfied Човекът е имал късмет да се роди в такова семейство. Родителите му изглежда са запазили любовта и уважението един към друг през годините и тримата им сина наистина имат силна братска връзка. Така ли е, не знам, но така ми изглеждат отстрани. За парите е ясно, дядо им е осигурил занапред всички следващи поколения Сабанджъ. Ще харчи ли или ще работи и ще гради още, това са неща, които не ме интересуват. Личният му работен график ще си го определя сам. Добре ли изглеждат с Ханде? Добре изглеждат. Щастлива и обичана ли изглежда Ханде? Така изглежда. Какво повече искаме?

На такъв етап съм, че ми е все тая с кого ще бъдат Ханде и Керем, ако се чувстват добре с човека, който са си избрали и си работят. Дали ще е Хакан, дали Керем ще си вземе някоя от Тринидад и Тобаго, наистина не се впрягам. Satisfied

# 640
  • София
Тина, то и Керем не я е ограничавал в нищо. И с него беше щастлива. Хайде да не избързваме с Хакан. Излиза, че Ханде до този момент не е обичана и обгрижвана. Доколкото съм запозната Хакан е бил джентълмен към всичките си партньорки. Просто Ханде е висша класа. И би трябвало да се старае повече.
Относно работата на твоя съпруг няма място за сравнение. Все пак той е един служител, докато Хакан се явява собственик и не е сериозно да работи с месеци от дистанция. Собственикът е този, който обединява всички звена и дългото отсъствие от офиса неминуемо веднага се усеща. Интересно ми е, как провежда срещи с партньори, как подписва договори и прави сделки. Пак ли от разстояние? Партньорите дали ще го вземат насериозно, ако той се оправдава, че сега е на почивка с гаджето и не може да се срещнат. Явно той ще се окаже новатор в бизнеса.

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 21:28 от БлагаВест

# 641
Без коментар 😎.. за да не кажат някой хора, че го критикувам.
Но да се вземе в ръце, защото откакто се забърка с Оливърс всичко свързано с него тръгна надолу. Вече освен в Инстаграм, губи последователи и в Туитър и Тик- ток.
Може и затова да не му подновиха договора с турските авиолинии..
При Керем започвам да си мисля, че е вярна поговорката: " Много баби, хилаво бебе".
Животът без Ханде, не му се отразя добре....

# 642
Тина Hug
Темата през повечето време е мега приятна и интересна за четене. Понякога обаче си е сериозно изпитание за нервите. Joy

Руската адаптация може да се гледа на сайт, който е платен.
https://premier.one/show/postuchis-v-moyu-dver-v-moskve

Качват епизодите в Телеграм, но не мога да дам линк, защото го дава като спам.
Азисия, ако ползваш, напиши в търсачката "Постучись в мою дверь" и ще ти излезе групата. Не знам, колко време ще се задържат епизодте, преди да ги хванат и да ги изтрият. Така триеха ДЧ, когато започнаха да го излъчват в Русия.
Обаче техните епизоди са кратки, по 45 минути.

# 643
  • София
Благуна, искаш да кажеш да не си изказвам мнението, за да не ти се напрягат нервите. 

Съжалявам, но не мога да угодя на всички.  Пиша това което мисля. Не е задължително да мислим еднакво.

Тина, в живота има възходи и падения. Но след всяко слизане надолу, следва изкачване. Сигурна съм, че Керем отново ще се изяви. Наистина може раздялата с Ханде да му се отразява зле. Всеки изживява различно разделите.

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 22:33 от БлагаВест

# 644
Башак

Мая

Мелиса

Мелиса с колегата си Халил Ибрахим

Елчин

Общи условия

Активация на акаунт