Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 60 383
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Мазуми има в сайта pesteliv.com.

# 286
  • Deutschland
И в olx на цена 250 лева.

# 287
Днес в Заг в Бургас ми казаха, че утре пристигат (6 или 7 не запомних точно) нови парфюма. Не се знае мъжки , дамски или що.

# 288
Добър понеделнишки следобед! Имам едно питане за годността на маслата на Гиза. Парфюмите си имат срок на годност 3 години, нали? Как стои въпроса с маслата (техните "парфюми без алкохол"). Никъде из сайта не намерих инфо. Ще ми се да се запася с едно определено нещо, но се чудя дали има голям шанс да се развалят (малкият шанс не ме плаши).
маслата на Гиза всеки си има срок изписан на шишето, но дори и след този срок са си хубави и трайни, имам масла от 2019 и са си хубави още не се е променил аромата

# 289
  • София
Някой пробвал ли е парфюм на Adolfo Dominguez? Не мога да разбера дали са имитации, може би не, но са на някакви смешни промоционални цени. Само дето са по 100 - 125 мл.

# 290
  • Стара Загора
След много тестове на избраните от мен аромати на Дивайн, половинката се отказа от Valentino Born in Roma и Sauvage Dior (222, което е копие на edT). Втория му бях взела от Muscent и не иска още 100 мл. Laughing За съжаление Epic man не беше неговия, а е много красив аромат за мъже от типа на Сантал Роял за моя вкус. Та пожела да ги върна.... Ако някой от вас си е харесал от изброените, да ми драсне преди да ги засиля обратно. Simple Smile

От дамските на Луи Вютон както споделих, Симфонията ми се струва близка до Sundazzed Byredo и няма да го запазя. Чак ме е яд, че съм затрупана и с Гизи.... но не искам да събират прах в шкафа. Pensive

# 291
  • BG-DE
Някой пробвал ли е парфюм на Adolfo Dominguez? Не мога да разбера дали са имитации, може би не, но са на някакви смешни промоционални цени. Само дето са по 100 - 125 мл.
Това е испанска марка, не са имитации.
https://www.fragrantica.com/designers/Adolfo-Dominguez.html

# 292
Здравейте!
Според вас Womanity на Парфен или на Рефан е по-траен и близък до оригинала?

# 293
  • Deutschland
Това са новите на Заг. Току що ми изпратиха :

# 294
Интересно😁

# 295
Дали някъде може все още да се намери сполучлив вариант на Gaultier² Jean Paul Gaultier ? Преди време си го взимах от Заг, но го спряха. А ми е някак носталгично и ми се носи точно той!

# 296
Вчера май го видях в сайта на Баргело. Нямам представа как мирише този парфюм. Направи ми впечатление, че за първи път виждам такава имитация и се чудех дали е добър?
Дали някъде може все още да се намери сполучлив вариант на Gaultier² Jean Paul Gaultier ? Преди време си го взимах от Заг, но го спряха. А ми е някак носталгично и ми се носи точно той!

# 297
Взех си Лира, разкош. Вървя и мухите ме кацат. Имам впечатления и от мъжките, после ще споделя

# 298
Ако говорите за новите на Заг, може ли да кажете за Tonka cola и Hacivat как са? Стават ли за жена или са повече мъжки?
Взех си Лира, разкош. Вървя и мухите ме кацат. Имам впечатления и от мъжките, после ще споделя

# 299
Редактирам се, защото се омотах от миризми. Angle's share става за дама, макар да има прилика с Ред Табако. На връщане пак ще мина, да не съм ви заблудила

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 17:38 от Елизза

Общи условия

Активация на акаунт