Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 60 218
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Не знам какво да кажа, освен че се усещат на кожата и след като излязох от банята.
На марката Alhambra са - клонинги на Соспиро Опера и Делина.
Имам излизане след малко и не мога да взема решение с кой да се наръся - просто съм влюбена и в двата!
Я ги покажи как изглеждат

Аз утре ще си взема от куриера най,най,най-трайната и сполучлива имитация на Бакарат

# 406
  • Димитровград
Аз използвам Баргело, но купувам от Турция. Имам два фаворита -356 Живанши вери иррезистибъл. За мен няма разлика от оригинала.
Скоро си взех Либре ИСЛ, но не познавам оригинала. Много ми харесва. Нова парфюмна любов.
Дъщеря ми използва реплика на Ланком- ла ви е Белла, доволна е. Цената в Турция е 2 броя за 28 лева.

# 407
  • Deutschland
Менерва, при нас има ли някъде арабски парфюми, които да не са онлайн, а във физически магазин? Тука немците много ми хвалят турските магазини, но все забравям да ги питам парфюми има ли.

# 408
  • BG-DE
Фрау, аз поне никъде не съм виждала да се предлагат арабски парфюми, като изключим нишовите марки като Амуаж 😊 В турските магазини имат перилни препарати, къна май също има но не и парфюми, поне в тези, в които съм влизала 😊 Преди в Щутгарт имаше физически магазин на Нотино и там може и да е имало арабски но го закриха.

# 409
Ето ги

Черният е с велурена бутилка - красота!
Поръчах още и един Бакарад за мен и един Амуаж Опус за брат ми
https://makeup.bg/product/826638/#/option/1621327/
https://makeup.bg/product/837086/#/option/1635096/
Аз от Бакарад не бях впечатлена, но една приятелка си взе оригинал от летището, та ще има да сравняваме.

# 410
  • BG-DE
А, черният какво имитира?

# 411
А, черният какво имитира?
Sospiro Opera

# 412
Лайка, сподели как се представя Делината.
Конкретно тази марка арабски има ли някъде каталог кое какво имитира ?

# 413
Елиза, тези са от бранда Латафа.
Ами аз си ги проверям в сайта за дубайските парфюми - постарали са се хората, написали са информация.
https://perfumesfromdubai.com/category/damski-arabski-parfyumi?
Аз Делина в оригинал не съм носила или мирисала.
Но тази арабската е много приятна. Сутринта си пръснах на ръката, къпах се и сега все още я усещам.
Иначе операта цяла вечер ми ухаеше от приятелка, която беше с нея. Още като влизаше у нас и тръгнах след нея като кученце да я мириша с какво е, защото много отдавна не бях харесвала парфюм толкова много. Изобщо не очаквах, че е Дубайски. Тя може да си позволи оригинал, но каза, че няма никакъв смисъл, защото тя разлика не намира между дубайския и оригинала.
Тя си ги поръчва от горния сайт или си ги купува от Дубай. Разлика няма в качеството, така каза.

# 414
  • BG-DE
Понеже нещо се опитвам да се разболея и ми е тъпо реших да се утеша като поръчах Ani Nishane от Дивайн, обаче не познавам аромата, може ли някой който го има или е запознат с оригинала да ми каже какво да очаквам 😊

# 415
  • Варна
Да, това е оригиналът, на Arabian Oud.  Обаче май няма имитация. Аз поне не видях.

# 416
  • Deutschland
Понеже нещо се опитвам да се разболея и ми е тъпо реших да се утеша като поръчах Ani Nishane от Дивайн, обаче не познавам аромата, може ли някой който го има или е запознат с оригинала да ми каже какво да очаквам 😊

Боже, не знаех че Нишан е турски бранд, макар че името му направо боде очи.

https://profumodidona.com/ani-nishane/?fbclid=IwAR1_zqQDcJi80KM- … 3Qfh5RYCDBdcab8Iw

# 417
Menerva, не го познавам добре Ani Nishane, но онзи ден го пробвах за първи път на ръка и направо се отрових, нещо изключително остро и ръбато излезе при мен и въобще не си го представям по този начин да стои хубаво на жена. Трябва да харесваш аромати от този вид, за насляпо, аз и от Divain не бих взела даже.

Като четях отзиви пишеше, че е ванилена бомба с подправки, каквито аз много харесвам, ако избиват на gourmand, обаче при Ani върху мен нямаше нищо такова. При мен се усещаше само много пипер, кардамон и кедър и си беше изцяло с мъжко звучене.

# 418
  • BG-DE
Е, ти направо ме разби 🤣 Явно като го боли глава човек не бива да се мята насляпо 😃 Сега ми остава да се надявам, че версията на Дивайн не се доближава до оригинала 😃

# 419
Всъщност, освен, ако не се е променила от тогава (защото уж се кротнах), с последната ми поръчка вече пращаха тестери и можеше да върнеш парфюма неотворен след проба на тестера, ако не ти хареса, така че поне не рискуваш да удариш греда.

Общи условия

Активация на акаунт