ФЕВРУАРЧЕТАта на годинка стават, да са здрави всички пожелават II

• 8 827
  • 308
  •   1
Отговори
# 45
Честит Рожден Ден на Дани! Да расте весело и здраво дете!

Здравейте!
Аз нещо на последък нямам муза за писане. Иначе редовно ви чета.
Хармони, благодаря за отговора, аз пробвах с вода,обаче не ми се вижда много стабилно.
Ние най-обичаме млякото на баба.

# 46
По въпроса за млеката,аз давам сега "бабино вълшебство",но когато започнахме за първи път му давах "Фибела'2%",но сега вече ни идва малко рядичко,та затова сме на по гъсти млека ,но гледам да са пак 2%.Атракция, не е ли много 4,5% за децата все още? newsm78
Ели,дано сте започнали навреме с осцилококцинума,защото на Лъчко изобщо не му помогна(може да сме се забавили с първия прием).Мъчихме се 4 дни с него и накрая се наложи да започнем АБ.Казахме си,вече никакви експерименти с хомеопатия. NaughtyДано на Кали да и помогне и скоро да свалите Т.А за вируса ли става въпрос? ThinkingАко е така,ще минат поне 6-7дни ,докато свалите Т.Не искам да те отчайвам,но го знам от личен опит,изпробван съвсем скоро. ooooh!Дано се размините с вируса Praynig Peace

# 47
  • Габрово
   Slyn4о, много е пораснала малката Ивана. И колко е хубава ...
   Аз да се оплача. С моя кулинарен трансфер нищо не се получи. Така, че настъпи пълен обрат в украсата за тортите ми  Embarassed Но моят мъж има готовност и да припка до магазина - страшно няма.
   krasykm06, аз ги слепвам фигурките като мажа леко с едно домашно желе /а може и мед/.

# 48
Честит рожден ден на Даниел! Мамо Тони, много радост да ти носи порастналият ти малък мъж!!!
Чакам гости, заповядайте, софиянки(може и другите мами, които имат път към Сф)!  Hug

# 49

Чакам гости, заповядайте, софиянки(може и другите мами, които имат път към Сф)!  Hug
Ей, вчера бях на София.Защо не публикува поканата в петък  Wink
 Мама Нина, аз давам киселото мляко само като попара с бисквитки и слагам вътре и малко водичка. Преди да почна да давам попрочетох доста и навсякъде пишеха, че е най-добре млякото да е с по-висок %. А дали действително е такова-никой не знае  Thinking

# 50
Благодаря за пожеланията и поздравленията - и от мое име, и от името на Дани. Дори утре ще му дам сам да прочете написаното от вас - сигурна съм, че ще се впечатли Heart Eyes
Рожденият ден мина страхотно - всъщност преди малко се прибрахме. Имаше много деца и беше страшно весело, съответно лудницата беше пълна - но важното е, че им хареса. А Дани, естествено, е повече от щастлив. Не знам как ще заспи тази вечер от толкова емоции Crazy

# 51
Честит ти рожденик Тони! Да ти е жив и здрав, послушен, умен и голям късметлия  Wink
Включвам се набързо, защото малкия много нервничи и не ме оставя да пиша  Grinning
На мен също ми се струва, че 4,5% е много маслено мляко. Аз давам 2%, обикновенно на Кукери или Боженци. Гали, много ви е хубаво млякото Боженци  bowuu
Ели, дано не е вирус, а да вдига Т от зъбки  Praynig, че РД наближава и трябва всичко да е 6  Wink

# 52
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ!ДА СИ ЗДРАВ И ПОСЛУШЕН И МНОГО ЩАСТЛИВ.
Аз много рядко давам кисело мляко,ако дам е с бисквити и е на Активия.Тя най ми харесва.

# 53
Честит празник на Дани Hug Hug на мама Тони

Последна редакция: нд, 04 фев 2007, 22:14 от Pile

# 54
  • БГ
bdbaloni Честит рожден ден на Дани на Тони! Да е жив и здрав баткото и много да слушка мама и тати!  newsm59

Мами, и ние току-що се прибрахме от РД! Свекърва ми също е родена на днешния ден и на връщане от Пловдив, минахме да я уважим! Хич, не ми беше до това, ама хайде - да не я обидим!!! В петък бях на дело в Пловдив и имах уговорка с нея да дойде и да гледа Марти, докато татко му се върне от работа, след което те също тръгват за Пловдив, а тя е свободна. Да ама не!!! Жената решила да промени програмата и се наложи да викам по спешност майка ми, която живее в Пловдив и т.н. Предполагам и вие сте изпадали в подобни ситуации, но честно казано - на мен ми се случва за първи път! Важното е, че си изкарахме добре през уикенда и началото на новата седмица ме нахъсва празнично, така че няма да се ядосвам, малкия е по-важен.
Много се радвам, че заглавието на темичката се е запазило и бързо се ориентирах! Но като гледам с каква скорост страничките се запълват, май ще има и ІІІ и ІV ...
Мами, аз също не съм давала киви, макар че четох, че може да се вкл от 8-ми месец, малко раничко ми се стори, но скоро смятам да пробвам. Кисело мляко давам вечер от 10-ти месец с 2 бишкотки. При нас се появиха едни плодови на Бор Чвор (ягода и кайсия), с грамаж 220 гр, струват ми се много сладки и затова ги разреждам с натурално Бор Чвор или Родопея и двете 2%. В книгите, които имам пише да се започне с обезмаслено и затова предпочетох тези, даже на Родопея си го пише отпред "обезмаслено", не е много рядко и е приятно на вкус. За Данон съм на мнение, че е повече сухо, отколкото натурално мляко, те не го и крият, навсякъде го пише.
За РД на Марти съм решила на деня да си празнуваме само фамилията, а в събота или в къщи или на ресторант с приятели. Утре трябва да поръчвам и торти, не една, а цели три - за в къщи, за службата на мъжа ми и за моята! За "домашното парти" съм решила да направя салатки - кит.зеле с риба тон, царевичка (консерва) и маслинки, може и яйца; дом.млечна с катък, майонеза, кис.краставички, орехи, сух копър, чесън на прах; макаронена с майонеза и горчица, колбас, грах и моркови (консерва), ордьовър с разни мезенца, сиренце, кашкавал, ако намеря време солена палачинкова торта, слепвам я с готова руска и европейска салата, основното ястие ще е предимно печено във фурна - свински бекон с червено винце в плик за печене, карначета, пилешки бутчета с картофи, моркови и броколи! Ами това е - като започна от обяд, май до идването на гостите ще успея, не разчитам на помощ преди това, така че като дойдат ще помагат за сервирането.

# 55
хей мами.Вижте как ме изненада Лъчко тази вечер.Винаги след баня си решим косичката,а днес ме учуди като сам си грабна гребенчето и започна да се реши.Вече сам се грижи за външния си вид Wink.Ето вижте как:
http://images13.snimka.bg/002120960.jpg
http://images13.snimka.bg/002120963.jpg
Е,по някой път не си улучваме точното място:
http://images13.snimka.bg/002120961.jpg
Също така,трябва да се опита и на вкус:
http://images13.snimka.bg/002120962.jpg
Лека вечер и спокойна нощ на мами и дечица! Heart Eyes

# 56
Да и аз давам на Вики кисело мляко с бисквити "закуска" .Много го харесва този десерт.Млякото го вземам 2%-нашенско Добружанче, Роса.
Не съм спряла да давам адаптирано мляко(Милумил 3)Основно заради витамините и др. полезни.Пише, до 3 годишна възраст.
Давате ли все още на бебоците?И до кога мислите?
Браво на Лъчко-вече е голям. Hug

# 57

newsm59   newsm59   newsm59

Честит Рожден ден на Дани!!! Много усмивки, приключения и весели игри за теб!!!

newsm38Честит Първи Рожден Ден на: newsm38
Мартин на мама desipe
Александър на мама Jujolinka
Елиза на мама chdiana

Много смях и изпълнен с емоции ден за малките рожденици!!!

# 58
Привет, момичета!

Нямам много време за форума. В сряда започвам работа. Все още не мога да се настроя работно. Живея с чувството, че още цяла вечност ще съм си у дома.

Габи вече ходи. Предната събота направи първите си крачки и не съм очаквала, че за една седмица ще се научи на върви. Вече обикаля всички стаи. Колко бързо се развиват дечицата само.

Мама Нина, ейййй, много държите на външния си вид!!! Laughing

Хайде, до скоро.

# 59
Здравейте, мами!
Честит Рожден Ден на днешните рожденици Мартин, Александър и Елиза!
Руми, успех в работата! Аз какво да кажа като от пет гоиди и половина не съм правила нищо друго освен да домакинсквам и да гледам деца. Вече се чувствам адски тъпа и ограничена, да не говорим, че от две седмици не съм си показала носа на вън, освен да изхвърля боклука и да прибера кучето. Освен всичко друго се преместихме да живеем на доста отдалечено място и това съвсем ограничи социялния ми живот. Даа, така е  Laughing
Тази нощ Момчил ме съсипа, цяла нощ рева, събужда се с един писък, не знам какво му е, дали пък кучешките му зъби не се опитват да излязат  newsm78 леко са подути, обаче май им рано  newsm78
Ох и на мен как ми се работи, ако знаете само, но каква ще да е тя тази работа, кой ще ме вземе на 30г и без опит и с две малки деца, това май е обречена кауза.
Стига съм се оплаквала
Мони като пляска с ръчики, казва "бабоо", като му пея "хей ръчички", той върти неговите и си припява нещо, научи се да пиши с химикал  Rolling Eyes , яде леща и после три дни ака леща  Laughing
Хайде стига толкова.

Общи условия

Активация на акаунт