Отговори
# 135
Все още спойлерските акаунти пишат, че бебето не е на Ферит, но наистина не изглежда така.
Мистери , сценаристите поне този патрон не изгърмяха може би да разберем окончателно на кого е бебето. Те първа и те ще го мислят,според ситуациите и какво ли още не
Според някои се очаква завръщане на Юсуф и  то точно като баща на бебето на Пелин.
Извинявам се! Не зная как се прави скрит текст!

# 136
Рокси честито и успех !!

# 137
  • Яко в Матрицата...

Joy

# 138

Добро утро!

Ех, че хубав колаж. Рени,  Flowers Bouquet

Рокси, честито! Дано това начало бъде само малък елемент от бъдещите ти успехи в тази
благородна професия. Бъди здрава и попътен вятър!

# 139
  • Пловдив
Добро утро,
Мистерии, благодаря за новата тема и всичко споделено в нея.
Рокси, честито ти успех, желая ти да получаваш и да даваш много любов на дечицата.
Днес имам повод да почерпя виртуално за мое здраве[

# 140
  • Яко в Матрицата...
От новата серия... най-хубавите снимки Simple Smile

Резюме 54 серия
Сейран и Гюлгюн са шокирани от фактите, които са научили за Лятиф бей, и се опитват да решат какъв ход да направят. Сейран запретва ръкави, в желанието си да започне отнякъде, за да стъпи на краката си, но се изправя лице в лице с Гюлгюн, за която тази борба не е от такова значение. Докато Ферит иска да започне отначало и да създаде собствена марка, продължава да убеждава Невра, Пелин смята, че не получава достатъчно любов и внимание от Ферит, и се бунтува срещу тази ситуация. Няма да е лесно за Сейран да стане свидетел на всички тези събития отблизо. Изправяйки се срещу Лятиф бей, Сейран казва, че иска да сключи сделка с него. Орхан е решен да накара Казим да плати висока цена и подготвя опасен и жесток план. Ферит научава за ситуацията и влиза в голяма битка за спасяването на Казим. Кязъм се намира на границата между живота и смъртта.

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 09:05 от Reni 🧿

# 141
Гюнооо Kissing Heart

Рени, благодаря Heart Да бяха чакали поне да съмне, че да пуснат озет и снимки Grinning

Тони, честит имен ден! Носи си името със здраве Flowers Rose

Преди една година

Малко спомени, от по-добри времена

# 142
асена
Скрит текст:
,пишеш
Скрит текст:
тук текст  
,така затваряш и готово
https://

# 143
Здравейте , тези дни съм поетично настроена 😄
Та ..поета, не е всепризнат, но добре го е казало момчето - Тото от СкандаУ

"Сега просто тръгни, не ми давай шанс пак да те лъжа
И не искам дори да се опитам да ги навържа..
Така остави, нека боли то сърцето издържа... Няма да ми личи С чужди усмивки ще го превържа"

Добре описва нашите сладурчета , нали?!

# 144
  • Яко в Матрицата...
Добро е, Ела 👍🏻

# 145
toni genova Честит имен ден, жива и здрава да си! 🌸

# 146
  • София
Еве, другата седмица озет и снимки в 6 да пуснат Joy
Забавлявам се с коментарите, под поста със снимките на СтарТв, никой нямало да гледа. То ще си проличи в събота дали наистина няма да гледат.
Ако тотала им падне под 7 ще направя купон Stuck Out Tongue Winking Eye

# 147
Малко смЕх от туитър Grinning

Пелин: В това дизи аз съм единствената и истинска метреса! Ще те отпратя, мръсницо! Коя си ти, бе? Аз съм най-метресата!

# 148
  • Яко в Матрицата...
Баш метресата 🤣🤣🤣 Ох, беее 🤣

# 149
Като гледам снимката, май Сейран ще гледа от първи ред... доста е близо. Ако Пелин припадне... това ще е супер сцена: главната любовница припада, когато вижда любовница 2, а официалната съпруга я свестява😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт