Отговори
# 210
  • Яко в Матрицата...
Мечтайте си, всичките са заети 🤣 Слава Богу 🤣

# 211
Мечтайте си, всичките са заети 🤣 Слава Богу 🤣

Еее , Рени ! Не така с лошо де . Търсим достоен съперник на Феро. Само толкова . Да не е по-готин и харизматичен. Да не ни се обърка главната двойка. Виж какви му вкарват на Феро  - с мярка.

# 212
Нали само на думи "вкарваме" и "изкарваме" разни флиртаджии и защо слагате възрастови граници...тъй като е в кръга на шегата, Къванч ще бие Феро.

# 213
Да вкарат Чачо в сериала ще падна хахаха,разбира се ,че е на шега всичко. Експериментираме си.

# 214
Ponky, и аз щях да предложа него. Или друг любимец, Енгин Акюрек. За мен не са стари, тамън са Simple Smile

# 215
Афра к Мерт са единствените,другите са някви украшения между тях, много силно се надявам Невра да е моментен образ.

# 216
Скрит текст:
Аз пък четох, че Невра ще се влюби във Ферит и кандидатките за неговото сърце ще станат три Head Band

# 217
И накрая  ,ако изобщо ни вкарат някой , ще е от типа на  Тарък или Сафет-младши. Ще си останем с мечтите пак. Ахх   тоя Онур !!!!

Не искам да съм лош пророк , но ако Феро я кара така , накрая ще си остане сам.

# 218
И накрая  ,ако изобщо ни вкарат някой , ще е от типа на  Тарък или Сафет-младши. Ще си останем с мечтите пак. Ахх   тоя Онур !!!!

Колко му е да върнат г-н 36,5 😁

# 219
Моите предчувствия за сериала вече са негативни. Ферит го превърнаха в безчувствен образ,жаден за власт и той, нова колекция , ново момиче да си я вкарал в неговите драми и игри. И какво? Сейран милата й стана много тъжно като ги видя в мола,ама какво се натъжава Ферит е глупак. Мн ще страда това момче накрая, много. Сега и Онур ще си го връща на Кязъм и драмата ще е още по-голяма между двете семейства и пак ще страдат Ферит и Сейран.
Дано наистина идва нова ера на сериала ,но като гледам по изтеклите кадри 54,55 епизод не са нищо. И тези спойлери.. имам чувството,че км е все тая вече хд,в същото време не ги вярвам ,да поживеем ,па ще видим

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 18:30 от Albena1_2_3

# 220
Аз не виждам хубав край на сериала което много ме напряга силно се надявам да греша ! 🙄🫣

# 221
😆😆😆, леле как ме разсмяхте 😆
Серкай е много як пич, ама и аз съм за Мерт Я 😆😆. Ще е епично! Аз поне ще гледам на 100 % 😂🤣...

# 222
Мерт Я ли , ами да вкарат и Диланчето. Joy

Сериозно обаче няма да върна Екин Коч. Sunglasses

# 223
Ааа, Екин Коч също е много хубав 😁

# 224
Нашето фъстъче заслужава най-доброто Stuck Out Tongue Winking Eye

Вал, тя Сейран видя каквото трябваше, няма нужда да чува нищо от Ферит и Пелин Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт