Отговори
# 345
Добро утро! 😉

# 346
Добро утро! ☕️
Аз искам да гледам днес, но пътувам, ще гледам утре. На вашия Чачо, успех му желая. Ще хвърля око и там, от любопитство, но едва ли ще следя. Чакам Шахмаран 2, и нашия сериал , и ми е предостатъчно. Мога да гледам някой сериал, който е свършил вече,  но ми е трудно да следя повече от 2.
Приятно гледане на всички 🥂

# 347
  • Яко в Матрицата...

🧿🧿🧿💙🤍❤🧿🧿🧿

Всеки е свободен да гледа каквото иска. В Х обявиха хората, които ще дадат шанс на друг сериал, за предатели… Ако нещо не ми доставя удоволствие, защо трябва да си губя времето с него? Животът е твърде кратък.

# 348
  • София
Хората в туитър, които най-много мърморят, ще са първите пред телевизорите, ако пак има СейФер. Прави са в момента, дори не мисля, че ще дават шанс на нов сериал. Това е начина да си покажат разочарованието тази седмица.
Аз не гледам екшъни, а след Рибарчето не знам дали скоро бих загледала нещо, което не е приключило вече.
Ще погледна само края на серията тази вечер. Когато сценарият започне да ми харесва ще си гледам отново.

# 349
  • Бургас
Добро утро на всички, верни фенки СейФерови!  

Колко безпощаден ще е Чачо, мога да гледам и утре Joy но, че ще започна филмовата вечер рутинно, с очакване и любопитство какво ни е "сготвил" Гюнтер - това е сигурно! Емоцията да съпреживяваш с други "луди" като теб е незаменима! Така че - часът и мястото са известни, а бройката на гледащите не е от особено значение....
За почитателите на преводите на Събина - https://turkrutv2.com/zimorodoc/ или https://turoktv.com/6574-zimorodok-seria-54.html, а който гледа само картинка тук - https://www.canlitv.vin/startv-canli-hd

# 350
Честит петък, дами Kissing Heart
Аniksi, и аз така Grinning
Часът и мястото на срещата са известни Sunglasses

Малко за подготовка Stuck Out Tongue Winking Eye

https://x.com/sarahmacss/status/1748042425636159589?s=20

# 351
Добро утро! Здравей Петък. Здравей на края на бозата ...Днес е преломен ден. Поне аз така съм си го нарекла. Дес ще е краха на сериала или неговия възход.
Време е боата и пиранята да се самоизядат и истороята да поеме във вярната посока.
Защо вкараха Нюкет и Кая? За да има Суна мъж ли...че тя и без това си имаше 😄
 Аз си въртя друг сценарий в главата. Време е да противопоставят родата и двете двойки. Сейран и Ферит са красиви, млади талантливи- допълват се. Той дава идей, той е импулса, а тя доусъвършенства нещата , дава им живот. Обаче- Егото, то им е много голямо и трудно ще го преглътнат. Ревноста им е голяма и не се знае кога ще изплиска легена.
От друга страна е Кая, той сам е таланта. Рисува, прави бижута, успява да се сдържа.  Суна винаги е искала да бъде нещо, ако й дадът шанс да се отърве от влечугото Абидин,спокойно може да е лицето на марката на Кая , да блести по събития- докато сестра й се кара за поредната рокля.
Нека видим талант, борба, завист, надиграване.......Не е нужно главната двойка да си крещят 1000 епизода. Всички казват, че ще свърши филма ако са заедно..Ми за мен не. Живота ни свършва ли когато срещнем партньора си. Борбата свършва ли? .......
Нека Халис види края на ВеЛиКитЕ Корхан!
Нека види, че не е нужен никумо. Внуците му са оправни и ще се оправят без неговите лъжи, интриги и страх!

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 09:45 от Ela1

# 352
  • София
Еве, палавият колега ще го сложа да се вижда, за добро петъчно настроение Stuck Out Tongue Winking Eye

Ела, абсолютно на същото мнение съм и на мен това ми се гледа, а не 100 жени за Ферит.

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 09:47 от MysteryG

# 353
За мен петък вечер си е резервирана за АфРам, събота ще го видя Чаги. Sunglasses

# 354
И аз заставам пред телевизора, не мога да изневеря на Рибарчето Joy, колкото и да ми къса нервите Joy

# 355
Офф и на мен ми се гледат СейФер заедно , но като видя заглавието и се сещам за какво иде реч.  Никой не ни е обещавал щастливи и заедно до края  СейФер. Това не ни пречи да си го искаме обаче. Така че ,ще си гледаме май доста от преживяванията Феритови. И да се махнат "девойките" сигурно ще ни вкарат нови.
Довечера съм на първа линия и аз. Ще дам шанс и на Чачо , защото ми е любимец , но......утре. Ако ме грабне дизито му , в петък ще съм като луда калинка - ще прехвърчам от канал на канал.

# 356
То ние хубаво ще гледаме , ама ребра зависи от драгите съседи.Те много си обичат Чачо , а нашите прекалиха с глупостите.Ако имахме последователен и логически сценарии , нямаше да има повод за притеснение.

# 357
Добро утро честит ден на чапкъна. Аз си оставам заклет фен на Рибарче,Чачо сигурно като "вътрешен човек "ще го гледам на един дъх ,но не сега . Да се понасъберрт малко епизоди. СейФер ще има я на финала,я сега ,той сериала вече презполови. Днес уви няма да мога да го гледам ,но ще хвърлям едно око ако имам време.

# 358
  • Яко в Матрицата...

# 359
  • Ямбол
Мараба къзлар.Честит ни ден на Рибарчето ❤️ Довечера и аз съм резервирала място на първа линия  за новия епизод.Нямам търпение вече 🥰 
Скрит текст:
В края на 55 ЕП. Сейран ще разбере,че е 🤰🏽,а в 57 епизод нашите Сейфер ще се целунат

Общи условия

Активация на акаунт