Отговори
# 495
Какво стана със Сатидже и Гюлгюн???
🤔🤔🤔

Може да ми се смеете или да ме плюете, но най-ме докосна сцената със Сейран и Пелин...
И двете видяха, че те нямат никаква вина и че нищо не делят... просто Ферит си е такъв... и Сейран го каза..
Ще е хубаво и Пелин да се съвземе и да си стъпи на краката и да не тича вече след него... да не очаква нищо...
Ферит има проблеми със себе си и с никой друг..

# 496
  • София
Гаддар свърши много рано, така че не знам до колко ще има значение за рейтинга.

# 497
Не мога с тия фенове JoyJoyJoy

# 498
  • Ямбол
И мен не ме грабна епизода момичета.Имаше сцени,който ми харесаха - кафенето със Сейро и Пело - и двете разбраха,че са страдали за човек,който не ги заслужава и не ги цени.От гледна точка на това,че Пело (дори бебето да не е негово в последствие ) носи неговото бебе (засега "неговото") най-малкото трябва да има някакво уважение,към Сейро жената на живота му,уж за първи път се влюби в нея,за първи път казва,че обича жена в живота си истински,а то филан филан.....Друг хубав момент беше между Феро и Орхан -макар,че по мое мнение е доста закъснял разговор.Имаше толкова много случай в които Орхан трябваше да защити сина си,а той скланяше глава пред Халис.Направи ми впечатление,че на Сейро пак и стана малко лошо 🤔.Ах Кязъм как ти дето казваше,че никога не си поглеждал чужда жена ми се сваляш най-нагло със Зерин.Мръсник такъв,ама Есме много добре го подреди с ножа евала на жената 🤭.В мола много тъжно ми стана за нашата Сейро толкова много мъка изразяваха очите и - може да казва,че е изпълнена с омраза ,ама вътрешно всичко и гори.Ах любов,любов.....Тази 🐴 хем видя Пело с големия корем,знае че все още е женен Феро Бей и му се нахвърли да го целува безсрамница,нахалница такава.Гадина .Феро много ме разочарова с думите си и действията си дано му дойде разума скоро.🙏И като за финал ми хареса как Феро носи татко си Кязъм и си спомня за хубавите моменти,който са имали заедно.Беше си красиво.Феро поне показва,че има добро сърце,въпреки всичко.Ако Кязъм умре наистина с какви очи ще погледнат Сейран и Суна незнам 🤷.Дано поне двете сестрички да се сдобрят ❤️ Гюнгер пак е драскал тъпотии - новия фраг нещо не ме грабва,ще чакам втория да видим какво ще става 🙂

# 499
Гаддар свърши много рано, така че не знам до колко ще има значение за рейтинга.
Рейтинга трябва да е надолу иначе ,ще има любовни сцени с новата.Аз нямам намерение и  да гледам серията ,прочетох много коментари ,гледах клипчета ,достататъчно ми е,хората плюят ли ,плюят ,но защо гледат .За мен единственият начин да обърнат сценария е с падане на рейтинга ,а  не с плюене в социалните мрежи.Ферит го закопаха тотално .Вече не искам да се събират.Сценарият е изключително глупав ,за мен .Някой написа в коментар ,че Ферит се превърна в жиголо ,подкрепям с две ръце .За да стане бизнесмен е готов да спи и целува всяка ,еми ужасно ми е ,неприемливо  и то за мъж ,който уж много обичаше жена си .Един истински мъж какъвто Ферит не е ,никога няма да падне толкова ниско ,за да стане бизнесмен .При това и все още женен.Развалиха сериала .Всички спойлери си излизат вярни за съжаление .
Скрит текст:
Прочетох ,че Ферит ще моли новата за пари да спаси баща си ,за да не разбере Халис (замислих се как ще се отплати Ферит ,все пак безплатен обяд няма )Сейран ще разкрие това и Орхан няма да може да избяга .Халис ще знае всичко за Орхан.
Добавям от Ураз /Günger никога е не искал да пише двойката,така че двойка няма да има ,ще пише конфликти и ще накара Сейран и Ферит да правят позорни неща .Също ще пише животите им по отделно .Щастлив край няма да има!!!
Еми честито да гледа който има желание .Моето изчезна

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 02:30 от Maria_Marinova

# 500
Скрит текст:

.Някой написа в коментар ,че Ферит се превърна в жиголо ,подкрепям с две ръце .За да стане бизнесмен е готов да спи и целува всяка ,еми ужасно ми е ,неприемливо  и то за мъж ,който уж много обичаше жена си .Един истински мъж какъвто Ферит не е ,никога няма да падне толкова ниско ,за да стане бизнесмен

Аз зададох риторичен въпрос : Вярва ли някой ,че  плейбоя Ферит се е превърнал в жиголо?
Заглавието на сериала е красноречиво и не са го сменили с "Жиголото"
 Ферит  не очаква да получи магазина  без добро бизнес предложение  и  Невра  няма  да  даде магазин ,ако не е убедена,че офертата е добра

Видяхме  в края на 53 еп, когато си тръгна ,че нито заради магазин , нито за друго
 може да  бъде с  жена ,която  ТОЙ  не желае истински в момента

След като бе зарязан  и опозорен от жена си Ферит поръча на Аби   заявка  да  му търси  жена ,която  да е  най-непревземаемата и недостъпната  ,заради тръпката  да покори най-високия връх  ,защото се усеща   истински жив само, когато покорява желана жена

Във  връзката   СейФер той  загиваше дори обичащ , защото  бяха 24/7   караници и скандали
А и Сейран сама  изрече  на глас , "бях  зла и  гневна  ,когато бях с Ферит",осъзнала се чак,когато видя себе си   в поведението на Пелин
...................

Невра би се отказала  от Ферит ,ако знаеше ,че той още обича Сейран ,а не защото е женен за нея

DisappointedПравилният превод е :
"Нито бракът ми, нито да бъда баща, бяха мой избор."
Грешката бе моя Disappointed
Подведе  ме  репликата на Невра
Ти си женен и ще ставаш баща

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 05:40 от seungri

# 501
  • София
Качвам в скрит текст сторито на Ураз, изтрила го е, но сега го видях в туитър
Скрит текст:

# 502

Това вярно ли да е?

# 503
  • Яко в Матрицата...
Тигаса, няма как да знаем Simple Smile

Имам много какво да напиша, още от интервюто на Сейран. Дано имам време да го направя утре.

Споделям мнението на една мацка в Х, че Афра и Рамо се опитаха да спасят вчерашната серия - тя с поста си, той с лайка си 🧿❤💙🤍🧿

# 504
Качвам в скрит текст сторито на Ураз, изтрила го е, но сега го видях в туитър
Скрит текст:

Аз съм потресена,това вече не е нашия сериал .

# 505
Рейтингът

# 506
Качиха го в официалната страница ,да видим дали ще го изтрият.

# 507
  • Яко в Матрицата...

Ето това най-добре илюстрира как стоят нещата и каква в загубата. Този път благодариха на зрителите, а всъщност трябва да им се извинят, особено на АВ аудиторията.

# 508
Хайде да ни е честита новата, вдигна рейтинга 😁

# 509
Чакайте хубавите неща стават бавно, Гадар ще набере сила до няколко епизода, Шербета ако продължат така в същия дух ,рибарче ще е под тях

Общи условия

Активация на акаунт