Отговори
# 480
Когато Ферит се смее по този начин,той крие истинското си Аз.Това поне разбрах от двата сезона до сега
Кирилова,вече ми е задаван този въпрос и има отговор на него
В живота си съм се научила да ценя любовта,ако я намеря
И знам,че почти никога нещата не са само бели,или само черни
Но,затова се иска опит,за съжаление
Компромисът,разбирането и любовта  вършат чудеса в един семеен живот

# 481
"Нито бракът ми, нито това дете бяха мой избор."

Сейран също беше казала преди няколко епизода, че никога не е искала да се омъжва. Ето, и Ферит каза същото. Всички го знаем...още не са забравили първият си брак, него визира Ферит (точно както и Сейран направи в интервюто)!

Именно! И двамата говореха за първия насилствен брак. Онзи вторият пазят дълбоко в себе си. Чакам времето кога ще излезе наяве. Кога ще обърнат палачинката и ще могат да не се гневят.
И отново ще кажа, че са обременени от подчиняването на волята им.
Разчитам на тези болезнени събития да ги отрезвят и да изкарат добротата си един за друг, както го правят за другите.

# 482
Крачката от смъртта може пък и да го промени- Кязъм. Защо недоволствате,.че Сейран плаче за баща си, а Ферит,.че го спасява- това е човешко, ето една нормална черта- човещина.

# 483
Крачката от смъртта може пък и да го промени- Кязъм. Защо недоволствате,.че Сейран плаче за баща си, а Ферит,.че го спасява- това е човешко, ето една нормална черта- човещина.

Е ,  те доста пъти го въртяха като пумпал Последно беше лош , изгони го Суна И хайде на нова сметка , готин Но пък ще поревем/съжалим  за всеки слуай Joy

# 484
Мисля, че Шнура постига целта си..
Аз не искам повече да виждам Сейран близо до Ферит...
Този човек трябва да лази и да иска прошка от Сейран като малко детенце...

Не знам как ще обидинят Сейфер с тези диалози и сцени с НеРва...
 (ако изобщо имат такива планове)

# 485

Е ,  те доста пъти го въртяха като пумпал Последно беше лош , изгони го Суна И хайде на нова сметка , готин Но пък ще поревем/съжалим  за всеки слуай Joy

Значи не си изпадала в подобна ситуация.
Пък и не мисля да се обяснявам, който разбрал, разбрал.

# 486
Постига я и още как! !! Само, че не знам ще останат ли хора, които да гледат?  На мен не ми се гледат  Animal FishAnimal Horse  (и всички животни от зоологическата градина) Cry
Но май наистина нищо не остана от СейФер
 Не знам какво трябва да измислят за да ги съберат?

# 487
Цитат
Когато Ферит се смее по този начин,той крие истинското си Аз.
Там е работата, че Ферит има проблеми с Аза си. И сам не съзнава, че истински Аз липсва.

# 488
Има, има, всичко има и прошка има и ако сценария е да ги разделят, ще стане и ако сценария е да ги съберат, ще стане. Всичко може, няма невъзможни и необясними неща.

# 489
Нямам търпение за рейтингите утре. Преди плачех, ядосвах се, тръпнех, а тази вечер беше интересно, но емоция - не / може само аз да съм така/, даже на новия фраг си казах добре, че на Пело баща й не участва.

# 490
И какво ще стане с Ферит? Майка му го натири и му затвори вратата. Баща му ще позволи да го вкарат в затвора, безвина. Егати родителите. Кязъм, обаче, когато трябваше защити дъщеря си и наби онзи младеж. По странен начин защитаваше дъщерите си. При Ферит какво? Винаги беше склоняван от баща си да се смири, да се извини, да целува ръка и т.н. Колко пъти той винаги се извиняваше без дори да бъде изслушан, без да е виновен и винаги приемаше отсрещното мнение, че е правилното и се извиняваше и плачеше същевременно. Мачкана душа е той, но е добра.

# 491
  • София
Мисля, че Кязъм ще го спасят и ще стане добър. Този път наистина ще стане добър.
Рибарчето тази седмица и в туитър и в ютуб е по-добре от миналата. Заради това си мисля, че тотала няма да падне, а ако се е вдигнал ще е много лошо.
Но все пак другите две категории също са много важни, рекламите днес бяха по-малко.

# 492
Мисля, че Кязъм ще го спасят и ще стане добър. Този път наистина ще стане добър.
Рибарчето тази седмица и в туитър и в ютуб е по-добре от миналата. Заради това си мисля, че тотала няма да падне, а ако се е вдигнал ще е много лошо.
Но все пак другите две категории също са много важни, рекламите днес бяха по-малко.
За да не превключим на новия филм ли? Simple Smile

# 493
Обаче наш Фери пак с променен глас (и в миналия епизод беше), пак е настинал.

# 494
Войната започва, любовта отстъпва.

Ще се наслаждаваме на отмъщения, закани и какво ли не....
Ще проследим падението на великият Халис, който въпреки
всичко оцелява , /поне до сега/ с много подлости и гадости.

За епизода съм раздвоена. Доста неща бяха безинтересни, но
имаше и неща по които може да се разсъждава.
Много "трудна" за завоюване се оказа момата Невра. Хлътна от раз.
Права е Евето, че няма лесно да се отървем от нея. А Ферит си е чапкънин
и това си е. Как само извъртя разговора на сутринта след бягството му от
диванчето и от голямата уста на Невра.
С ръката върху гърдите на момата, Ферит даде заявка за сериозна връзка.
Дано не съм права, но тя се впечатли и засили интереса си към него.

Искам Сейран успее да се реализира като една успешна бизнес дама.
Обичам Ферит, но тази серия  той ме разочарова с думи и действия, освен
акo VAL не е права, че всичко това е манипулация за постигане на целта.

Общи условия

Активация на акаунт