🍀Градината на Демет Йоздемир - Тема № 7 за обсъждане🍀

• 94 780
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Още малко веселба с вече по-истински "Дилбер": https://twitter.com/PortalDemetBR/status/1759030697820409877

Хубав и усмихнат ден на всички Hug

# 121
Демет винаги е в центъра на купона! Laughing Преди време се изявяваше много успешно на ударните инструменти в алачатския Esnaf, с Анъл бяха там. Той нали миналата година най-официално се сгоди, не виждам дамата сега?
А Санем и Джей Джей са ми любимо дуо.

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 19:56 от Florale

# 122
А какво става с Енгин? Много ми липсват двамата заедно...

# 123
Eри, Енгин напоследък се занимава с рекламата си на Шел.
Най-чувствителни са италианките, в тях ми е надеждата като им излъчат Adim Farah, може тогава да ги видим заедно с Демет. И той има много верни фенки в Италия: "Не знаем колко пъти сме гледали тази сцена, знаем само, че никоя любовна сцена, заснета от @enginakyurek, не ни прави така емоционални..."https://www.instagram.com/p/C3bW2a3o7iU/?hl=bg
Много са прави, неговото не е просто някакъв си сексапил, този актьор излъчва любов! Даже още се колебая дали пък не е истина, великолепно играе!

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 20:21 от Florale

# 124
  • София

Много са прави, неговото не е просто някакъв си сексапил, този актьор излъчва любов! Даже още се колебая дали пък не е истина, великолепно играе!
     Великолепно играе,но за се изиграе така ,трябва в съзнанието си да го изживееш.Научили са се да излизат от роля,но когато връзката която си играл пред камера е с човек с когото си на една вълна  е много по трудно отдръпването.Всички сме виждали ,как някой артист след дадена роля е пренесъл и в живота си визия или маниери,прическа характерна за герой който е играл и те стават не негов екранен стил а лично амплоа.Колкото до играта с Демет  и преди съм го казвала има сцени в които очите му искрят,не само мимиката ,то сякъш душата им играе. Няма начин ние които сме само зрители след толкова време все още да не сме се отделили от филма,а  за тях да не е по трудно.Затова всеки сам за себе си се разделя с ролята,Енгин с запомнящи се залези,Демет  с приятели.И все пак бих искала една обща фотосесия  ,но  това изглежда ще си остане една мечта.
        И малко преди изгрева сънувам друга мечта- двамата играят в комедия,а за себе си аз мисля .че по трудно се играе,с много образи.И кой знае ,щом е преди утрото ,като нов ден, ново начало ,може би някога и това ще гледаме.
       Приятна нова седмица,и повече новини ,все пак и РД на Демет наближава. Заслужава един хубав празник с отбрана група приятели без показност,журналисти и клюкари.

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 22:33 от Leddel

# 125
Искрящите му очи и аз ги виждам в AF. Но не знам дали това е изключение за него, не съм гледала всичките му роли.

# 126
Честит 36-ти рожден ден на друг любим партньор на Демет - Шюкрю Blue Heart Да е жив и здрав!

Растин се готви за нов сериал:

Това можеби е униформичката на персонала. Снимката е от вчерашните проби на клуба, както и индиректно потвърждение на госта за откриването:

# 127
  • София
Няма проекти,филми,реклами,по лощото е ,че и нас като че ли ни няма.Както момичетата на Енгин искат да си раздвижат темата,така и ние може би бихме могли да направим полъха- вятър,а вятъра- щорм.Аз не умея,но тези които умеят може да   поставят поне два пъти седмично снимки-например-сълзите на Демет,усмивката на Демет,тъгата,танците и други,без обозначение от кой филм,реклама или фотосесия са.И който от нас се сети да припомни образа от къде е с две -три изречения.Малко сме,но пък и времето докогато нашата лудетина ще ни зареди с нови проекти или случки,не мисля ,че ще се проточи.
  Разбира се,това е само предложение,Спокойна вечер,и повече усмивки преди сън.

# 128

Хубави думи за Демет от Cem Davran: "Много успешна, много красива, много талантлива"
https://www.instagram.com/p/C3iC9rQIFDN/?hl=bg

И Tahir Lekesiz се е включил с дарение в кампанията на Демет. Laughing

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 17:13 от Florale

# 129
Всяка тема си има собствен ритъм. Пишем, когато има новости и когато комбинираме желание с възможности Kissing Heart

Демет се похвали сутринта с пристигащите вече подаръци за рождения ѝ ден. Честитката е от Зехра (Какво носят популярните личности).

Шуко отвръща със сърчице на пожеланията ѝ за неговия рожден ден, които гласяха: "Колко хубави истории разказахме, колко се смяхме и забавлявахме. За още много прекрасни моменти. ЧРД, Шюкрю! Нека пътят ти е сияен, продължавай все така да блестиш Hands PrayBlue Heart"

Думите на Джем Давран от клипчето, донесено от Фло са следните:

Джем: - Познавате Демет Йоздемир, нали?
Състезателката: -Да, разбира се, много е успешна.
Джем: - Много успешна, много талантлива, много красива. Знаете, че от време на време използвам тази възможност да отправя някои похвали, преди всичко за младите ни актьори. Казвам това, което чувствам. Преди години по-старите и опитни актьори ме подкрепяха така - казваха ми хубави неща, както и какво мога да подобря. Е, за критиките си затварях ушите. По тази причина сега чувствам за свой дълг да споделя мислите си. Демет Йоздемир е една от най-талантливите ни актриси в последно време.
Състезателката: - Определено!
Джем: - Много внимателно гледах последната ѝ работа - Фара. Тя е едно от имената, чието развитие следя. Ще направи още много успешни роли.
Състежателката: - Точно така. Успех по пътя ѝ!
Джем: - Успех по пътя ти, Демет, обичам те много! Много си успешна, да не са ти уроки. Знам, че ти предстоят още много хубави творби.

Демет веднага благодари:  - Ааааай, благодаря Ви много. Колко хубаво ме накарахте да се почувствам. За мен е чест да чуя подобни думи от Вас Heart Дано в някой от следващите проекти бъдем заедно Heart

В същият регистър - похвали и от Фърат за Демет и Енгин >>> https://twitter.com/i/status/1759572456757440694 "Снимките бяха много хубави, забавни. Да работиш с Енгин и Демет е прекрасно, т.е. много е приятно."

И една хаотична серия от снимки, точно в нейн стил Joy

Малко Гърция.

Малко Ибо и Гьозде.

Малко Нихал Динч.

Още Атина.

Будапеща за разкош.

Любимецът ми Дживан Animal Heart Eyes Cat

Венеция.

И пак Гърция Sunglasses

# 130
  • София
Кате,всички тези отзиви от колеги и уж  хаотични снимки са само един своеобразен калейдоскоп от различни нейни състояния.А за мен като едно добро пожелание  преди сън.Благодаря.

# 131
Напълно си е заслужила похвалите, талантлива е и работи неуморно. Харесвам тази снимка, говори много за личните качества на Демет:

Подготвят се разни есенни проекти, харесала съм вече два за Демет. Smiley

Птичката започва през март на френски по африканския канал Novelas TV, който се гледа и във Франция:

И понеже напоследък темата танци е много застъпена:
https://www.instagram.com/p/C3hfBEWoh8_/?hl=bg Laughing

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 01:07 от Florale

# 132
Интересен факт е, че преди много години в същото предаване, което Джем Давран води сега - Чаркъфелек, изгрява звездата на сестрата на Демет и от там някак си се предопределя пътят им.

Освен предстоящото излъчване във Франция, Птичката в момента върви и в самата Турция по STAR:

Походът на Фара с Калинос продължава. Следващата спирка е Алмати:

А утре е откриването на клуба. Очакваме движение и в тази посока People Dancers

# 133
От Демет:

# 134

Пожалания за много зрители на новия филм на режисьора Реджай Карагьоз (Фара и Любовни тактики 2). Участие има и Фърат Танъш, а сценарият е на Пелин Карамехметолу (Любовни тактики 1&2) >>>
https://www.instagram.com/p/C3hUP7IR-_J/ "Романтичен крадец" е заглавието. Изглежда добре.

И право към стидиото на Пънар Кая:

Днес отново пускат слухове за евентуална нейна връзка с някой си Кадир Гюнеш. Много ми е интересно защо винаги, когато ѝ предстои нещо хубаво започват с една и съща песен Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт