🍀Градината на Демет Йоздемир - Тема № 7 за обсъждане🍀

• 93 567
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Покана от Hülya Avşar за 2-ри октомври Simple Smile

"Чакам те, Демет, на тенис турнира Hülya Avşar Cup, който ще се проведе в Бодрум, ще съм много щастлива."

# 676
Човек трябва да внимава какво си пожелава Joy Браво на Хюля Hands Clap До мач едва ли ще се стигне, но дори и самата идея вече развесели всички фенове с евентуалните отигравания на Демет Animal See No Evil

Появи се още една снимка от вчерашното четене на сценария на Джиновете:

Демет направо все едно е в друго измерение.

# 677
Съсредоточена е много.

От предишния проект на Ferit Karahan:

# 678
Винаги вярна на убежденията си:

И дългоочакваната новина:

# 679
Привет. На почивка съм затова не пиша във форума. Много се радвам за избора на партньор. Илхан има особена харизма на екрана, хубав глас, много е висок. Общо взето отличава се и е добър актьор.  Трябва да се получи едно добро дуо. До колкото разбрах, ще бъдат брат и сестра , или нещо ми е грешна информацията и превода?  
Розова  пантера.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 23:19 от Nina_Richi

# 680
  • София
За новия филм ,не са ли  малко  нещата които знаем Този.,/ .миш маш./  както  на шега му казвам филм, след като  участват и други страни ,те с какво ще се представят, с  партьор  за Демет, взаимодействие с Шен ,,оператор или други, Оформя се ново чакане ,но ще е интересно ,макар и доста трудно ,Каква разлика има само между хората от големия град и малкото село, а между три различни култури, Това е едно голямо предизвикателство за режисьора да стиковаш различните елементи, и да предизвикаш всеки да покаже най доброто  от професията си .Отсега  започвам очакването с трепет-дано се намери начин да видим филма .Мисля ,че самата ведра природа и толерантност на Демет  ,освен професионализма и ,са изиграли   значение за избора и за тази роля. Нова седмица ,;още новини  и много неща за които да се усмихваме.

# 681
Само, ако знаеше, че с Розовата пантера ми звъни телефонът Joy Чувствам се лично поздравена Stuck Out Tongue

И малко фенско творчество, което изпревари с доста събитията:

Профилът, който явно има някаква вътрешна информация отново се включва. Да видим какво ще излезе този път:

Да викнем Тахир, Хайдар и Адил на помощ Kissing Smiling Eyes

По мое скромно мнение, ще е нещо, свързано с втория филм или евентуално някаква голяма изненада относно първия, ако приемем, че предните емоджита бяха за прес съобщението и снимките, които получихме.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 14:06 от super_katia

# 682
Нямам търпение да започне Фара в България. Даже чилийките се зарадваха Simple Smile :
https://www.instagram.com/p/C_Tia8FvURH/?hl=bg

От Демет:

# 683
Всички се радват, защото с България, според арабите, сериалът вече е достигнал продажби в 100 държави.

От мюнхенската визита:

Тази изглежда да е нова, от двора на дома ѝ:

# 684
Ново от Демет

# 685
Благодаря ти, Азисия Green Heart Вчера явно е имало събиране по женски. Стилистката на Енгин Акюрек, Илкнур, също е била в компанията:

Включване от Токио, вероятно някъде от Бодрум извиква общи спомени:

Появи се и първото изображение, свързано с "Джиновете":

Дървото на живота...

# 686
Кой е стилист сега на Демет?

Да видим колко ще е интересен септември за нас...
#PremioKineo #Venezia80   2023 год.

# 687
Кой е стилист сега на Демет?
На последните ѝ важни събития я стилизира Фуркан Челик. Това е профилът му в инстаграм, ако някой се интересува https://www.instagram.com/furkancelik3/. Не знам обаче дали ѝ се води "официален".

Междувременно "Казвам се Фара" пристига и в Панама: https://www.instagram.com/p/C_UiHd_O0ir/

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 09:11 от super_katia

# 688
Зачудих се дали не се е ориентирала към Илкнур...Парлак нещо се изгуби.

Кои сериали на Енгин са излъчвани с дублаж на италиански по телевизионните им канали? Гледам, че за Демет в Италия са изброили Ранобудна птичка; Курт Сеит и Шура; Домът, в който си роден, е твоята съдба.

# 689
Парлак в момента май работи с Баръш Ардуч и Бенгю. С Демет изглежда да са си в добри отношения, просто са в творческа пауза. Аз съм ЗА разнообразяването на екипа. Новите хора идват с нови идеи. 

За сериалите на Енгин, дублирани на италиански не се наемам да цитирам бройка, за да не подведа някой. Факт е обаче, че всички сериали с негово участие са сред най-продаваните изобщо. Убедена съм, че и новият му проект с Аслъ Енвер ще им се получи чудесно Flowers Four Leaf Clover

А ето и българското промо за "Казвам се Фара" https://www.btv.bg/story/videos/premiera-kazvam-se-fara-ochakvaj … ry-i-na-voyo.html

Аз ей така си чакам да разберем за какво се отнасяше онова балонче от ребуса с емоджитата Balloon

Общи условия

Активация на акаунт