На море в Китен - 2024/2025 г.!

• 35 360
  • 491
  •   1
Отговори
# 75
  • Буркина Фасо
както се казва - щом си се качила, значи си се решила Smiley  имаш вече резервация.
това ако е на централната улица ще има доста шум. а често има и детски групи.

аз да питам:  дават ли касови бележки из заведенията, че идвам на проверка rotfImbo

# 76
Страхотна интонационна среда ви очаква по време на почивката Simple Smile

На мене ми издават бележки по заведенията. Но аз ходя основно на 2-3 места, които ми харесват.

# 77
Там ли е Господин картоф, както го нарича дъщеря ми?
Обожаваме печения картоф.
И има ли блъскащи колички на лунапарка?

# 78
  • Буркина Фасо
последните +10 год. винаги е имало блъскащи се колички. сега е келепира. Smiley

# 79
последните +10 год. винаги е имало блъскащи се колички. сега е келепира. Smiley
Корекция от моя страна. Последните 20+ години има всяка година блъскащи се колички Mr. Green

# 80
  • Буркина Фасо
аз казвам от моя гледна точка.  от 2013 г сме в Китен.
не приемам корекцията Smiley  като допълнение може.

# 81
Влакчето движи ли се вече, някой знае ли. Обещала съм на дечурлята, понеже една от вечерите ще сме при едни приятели, които ще са в Приморско, и им обещахме да идем с влакчето.

# 82
  • София
Движи се влакчето, не знам на какъв интервал, но го засичаме постоянно по трасето Китен- Перла.

# 83
Движи се влакчето, не знам на какъв интервал, но го засичаме постоянно по трасето Китен- Перла.
Благодаря Simple Smile ще потърся някъде разписанието му.

# 84
Мисля, че на автогарата го имаше разписанието.

# 85
На плажните заведения една касова бележка не са ми дали,  а не е като да не сме ги ползвали. В магазините за цигари и плодове-дават. На плажа за шезлонгите-дават. Но тази години луна парка срещу пощата ми се струва под всякаква критика. Как толкова години не му оправиха настилката и не почистиха изсъхналите треви, не знам. За заведенията по центъра не мога да кажа дали издават, ние сме в Панорама и храната ни е осигурена.

# 86
Влизам да ви предупредя да не хванете крайбрежната алея. Значи набутах се с тази разходка, даже пришка имам. Едно, че е доста дълго разстоянието и няма от къде да излезеш към града освен от началото и края, друго че на моменти ми беше страшно и неприятно, заради бушуващото море, безлюдно, силна миризма на разлагащи водорасли. Не ми хареса.
Стори ми се направо евтино в Китен, за хранени и напитки, магазини. Що парцали си накупих, дрехите определено са по евтини от нашия град.

# 87
  • Буркина Фасо
имаш  предвид новата алея от пристанището северно до към Кремиковци ?

# 88
Може би има предвид цялата алея от пристанището, покрай водолазния център, и онези нарисуваните камъни, и където се излиза зад Додо Бийч. Наистина си е малко страшничко вечер особено, понеже е един път, от едната страна морето от другата едни високи скали. И аз миналата година реших да се разходя по него, но имаше доста хора тръгнали на вечерна разходка и си беше буквално навалица. После се излизаше по едни стръмни стълби и се озовахме точно зад Додо.

# 89
Да, ние слязохме от Додо и излязохме  на Атлиман, до Зингадор. Всъщност, понеже не знаехме от къде да минем на излизане , хванахме асфалтовия път, които ни заведе на входа на Атлиман, но през едни изоставени станции, пущинаци, абе никак не е приятно.
И не е осветено никъде, ние минахме по светло.  И хванеш ли алеята от Додо, няма откъде да излезеш, освен на края.
Новата част е 1/3 от алеята.

Общи условия

Активация на акаунт