На море в Китен - 2024/2025 г.!

• 36 032
  • 492
  •   1
Отговори
# 105
Жалко за Beer house, него го посещаваме задължително, дано докато дойдем на 23-ти юли да са отворили. Взимаме си рибка от Капитана. Дано поне той е отворен

# 106
Тази година си купувахме риба от "Капитан Крис". Предлагат и хубава рибена чорба. Даже беше по-хубава от тази в ресторанта, където обикновено се хранехме. Е, вярно, сервират я в пластмасова купичка.
Цените на някои риби бяха с малко по-ниски цени от на капанчето отстреща. (Сафрид 3,50 лв. срещу 3,70 лв. за 100 гр, ако не ме лъже паметта.)
Доколкото разбрах, до по-миналата година хората от "Капитан Крис" били наематели именно на отстрещното капаче, обаче после собствениците решили да си го работят сами.

# 107
Тази година си купувахме риба от "Капитан Крис". Предлагат и хубава рибена чорба. Даже беше по-хубава от тази в ресторанта, където обикновено се хранехме. Е, вярно, сервират я в пластмасова купичка.
Цените на някои риби бяха с малко по-ниски цени от на капанчето отстреща. (Сафрид 3,50 лв. срещу 3,70 лв. за 100 гр, ако не ме лъже паметта.)
Доколкото разбрах, до по-миналата година хората от "Капитан Крис" били наематели именно на отстрещното капаче, обаче после собствениците решили да си го работят сами.
Това друг "Капитан" ли е, понеже знам само този, наистина отсреща има някакво заведние, но то май е към хотела. Но може и да бъркам де. А иначе и на този "Капитан" не са му скъпи нещата, ние си взимахме за "тераса парти" и нещата бяха уникално вкусни и не скъпи.
А дали работи заведението на същата улица, в началото е, бистро някакво беше, "Слънце" или нещо подобно, миналата година ми го препоръчаха от тук, и го посетихме, доволни бяхме, тази година ако ни се наложи и огладнеем по никое време ще го посетим пак

# 108
Да, друг капитан е. На главната. Пропуснах да сложа линк.
https://www.google.com/maps/@42.2371681,27.7734292,3a,75y,320.88h,82.17t/data=!3m6!1e1!3m4!1sa51UHAJ89Zc4ZW5ORqjCkA!2e0!7i16384!8i8192?authuser=0&coh=205409&entry=ttu

"Слънце" може би аз го препоръчах миналата година. Тази година моите хора обядваха веднъж, на им хареса. Спестено е било откъм продукти в ястията. Само от веднъж е впечатлението, но нямахме време да рискуваме още веднъж, понеже се хранихме на места, които ни устройваха като качество/цена.

# 109
  • Стара Загора
Жалко за Beer house, него го посещаваме задължително, дано докато дойдем на 23-ти юли да са отворили.
Beer house e на нов адрес - под кметството, ул. Здравец 2.

# 110
Жалко за Beer house, него го посещаваме задължително, дано докато дойдем на 23-ти юли да са отворили.

Супер!! И си работи предполагам Simple Smile
bashtatko, да, по спомен вие ми го препоръчахте, ами ще се завъртим да видим, нещо евтинко, че да не се набутаме ако не ни хареса SmileSmiley

# 111
Пре Капитан Крис ми е любимо, всичко там ми е вкусно и е на поносими цени. А вярно ли на Атлиман имало много камъни в морето тази година?

# 112
Да и аз много отзиви чета за Атлиман, че има камъни и е мръсна водата. Какво ли се е случило, дали до сега са ги чистили, а тази година не са, не знам.
Ние ходихме, началото на месеца, но бяхме в частта от надуваемите към Зингадор и там нямаше камъни, но беше мътничка,

# 113
Ние се върнахме от морето,посещавахме Атлиман в района на къмпинга т.е. в края до скалите.Камъни във водата нямаше но за сметка на това ужасно много водорасли и по някой друг боклук довлечен от бурното море.

# 114
  • Буркина Фасо

Супер!! И си работи предполагам Simple Smile
bashtatko, да, по спомен вие ми го препоръчахте, ами ще се завъртим да видим, нещо евтинко, че да не се набутаме ако не ни хареса SmileSmiley
Beer House сега е на мястото но стария Елит, при щъркелите. Сега е тип бургери и скара на дъска. не е лошо на вкус, но е далеч от предлаганото преди. 2 сервитьора щъкат. маса за 4, но е тясно. тоалетна от времето на соца - с клекало. ако клекнеш и се отвори вратата може да седнеш в дупката. не го препоръчам.
Слънцето го препоръчвам тук от преди 10 год. сравнително добро. ако сте редовни ВИП клиенти може да използвате 20% намаление от сметката.

# 115
  • София
А има ли вятър на южния плаж, водорасли? Гледам камерите и ми се вижда да няма вятър. На Слънчев бряг сме, но се чудя дали да не отидем на Китен. Тук много духа, чак дразнещо. Ходили сме на южния плаж и наскоро приятели се върнаха от там и уж не духало. Но към днешна дата как е положението?

# 116
  • Буркина Фасо
имаше лек ветрец и добре че е той защото не се диша от жега.

# 117
Това с камъните и на мен ми попадна, добре че си ходим на Южния плаж главно, но някой беше казал, че нещо се е подкопал плажа и на места има доста ями, дали е вярно, ние ходим на чадърите до бар Шестицата, ако някой има информация дали има ями някакви ще съм благодарна.

# 118
  • Буркина Фасо
искаш всичко да знаеш:smile:
има 2 ямички по 1 педя, но не е болка зз умиране. докато дойдеш ще са запълнени.
вчера имаше 1 кофа с водорасли. няма живот в морето - това е лошото. няма живи миди, няма рапани. няма водорасли, няма ги водните кончета, морските игли ....козметиката убива всичко.
ако ти кажат, че има медузи не, няма . 2-3 медузки не са заплаха

# 119
На 23-ти и ние ще сме в Китен, живот и здраве. Някой, който е бил на Атлиманския плаж може ли да каже, дали има свободни зони откъм шезлонги и чадъри, че от камерите ми се струва, че са чак мнооооого нагоре, почти до скалите. Миналата година си имаше платени и свободни зони, редуваха се. Сега от камерите виждам само платено Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт