На море в Китен - 2024/2025 г.!

• 36 074
  • 492
  •   1
Отговори
# 195
Водораслите са от Несебър, не от Слънчев бряг. Grinning
Напълно възможно, само бегъл поглед хвърлих, но наистина бяха плашещо много, после имаше още едно клипче в което работници с тармъци почистваха.
Не му е било лесно на концесионера, като е видял всичкото това зелено килимче насред плажа 😆 🤪

# 196
Здравейте, има ли корабче за разходка в Китен, и ако има къде да търся,иска ми се разходка с кораб.Благодаря предварително!

# 197
В атлиманския залив обикалят корабчета, но не съм се интересувала от къде тръгват.

# 198
  • Буркина Фасо
Здравейте, има ли корабче за разходка в Китен, и ако има къде да търся,иска ми се разходка с кораб.Благодаря предварително!
гледаш камерата от пристанището и виждаш, че няма корабче за разходка от дълго време.
разкарва българите в Гърция. Smiley

# 199
Но трябва ум за това,благодаря
гледаш камерата от пристанището и виждаш, че няма корабче за разходка от дълго време.

# 200
  • Буркина Фасо

Но трябва ум за това,благодаря

# 201
  • София
В Приморско има корабче за разходки. Когато бяхме там снимах едно табло с информация. Дадени са телефони и фейсбук страница, ако искате подробности. Ние на корабче така и не отидохме, така че не мога да дам повече информация. Съжалявам за качеството на снимката.

# 202
Здравейте! Малко по-странно питане. Видях тези снимки в инстаграм и съм в чудене, кои са тези два плажа? На някой познати ли му са. В този район трябва да са - китен-приморско-лозенец. Благодаря 😃

# 203
Определено не е в Китен.

# 204
И двете са от Лозенец.Снимката с шатрите е от The Spot Lozenets.
Ние се качвахме точно на това корабче Faith от Приморско. Ходи до залива в Китен и се връща.Разходката е около час.Дават чаша шампанско на възрастните и сок за децата + плато с плодове на всяко семейство.

# 205
Здравейте,
Аз да ви попитам какво става с царевицата на плажа Simple Smile!
Купувате ли на децата си на плажа.
Знам, че е забранено, но колкото в Гърция още разнасят и се разбират с концесионерите на плажа.
Вие купувате ли си така царевица от хладилните кофи?

# 206
  • Буркина Фасо
Здравейте,
Аз да ви попитам какво става с царевицата на плажа Simple Smile!
купува се и се яде, включително и от деца.

# 207
Да, продава се и се купува.

# 208
На мен като дете  са ми купували, но сега за моите деца Simple Smile се замислих, пък като видят нали знаете деца всичко им се иска, та се чудех дали по нашето море има и дали давате на децата?

# 209
Да, даваме.Дъщеря ми винаги иска да й купим, но кусва 2-3 хапки и това е 😁

Общи условия

Активация на акаунт