На море в Китен - 2024/2025 г.!

• 36 083
  • 492
  •   1
Отговори
# 210
Да, даваме.Дъщеря ми винаги иска да й купим, но кусва 2-3 хапки и това е 😁

Simple Smile ами паника съм си аз, те и моите една двете  ще изядат, в къщи не искат, но като видят други деца и искат.
С пуканките и захарен памук същата работа Simple Smile)))
Едно време като дете и крем в кофички като сладолед ядяхме по лунапарковете на морето,
Но сега все да видя срок на годност…

# 211
  • София
Купуваме ние царевичандо. Sunglasses

# 212
Купуваме ние царевичандо. Sunglasses

Ама така дето я разнасят в кофи, като едно време по плажа цяла…

# 213
  • София
Точно така. Grinning Само курортите сменяме, но и от Китен сме вземали неведнъж.
Няма от какво да се притеснявате, пресни са, свършват бързо. Не могат да носят много и да искат, а и не е нужно.

# 214
Благодаря за отговорите!!!! Nature Sunny

# 215
  • Буркина Фасо
Да, даваме.Дъщеря ми винаги иска да й купим, но кусва 2-3 хапки и това е 😁

Simple Smile ами паника съм си аз, те и моите една двете  ще изядат, в къщи не искат, но като видят други деца и искат.
С пуканките и захарен памук същата работа Simple Smile)))
Едно време като дете и крем в кофички като сладолед ядяхме по лунапарковете на морето,
Но сега все да видя срок на годност…
проблема е в твоя телевизор Smiley

# 216
  • В.Търново
Ние взехме от плажа царевица, даже и поничка. Проблеми не сме имали. Говоря за Слънчев бряг, но то си е пак на нашето море.

# 217
Гледам web камерите по нашето Черноморие, на Лозенец червен флаг и вълни , Приморско северен плаж вълни и вятър, на любимия Китен - няма вълни и народа е в морето.Догодина пак сме там Китен.

# 218
И царевица си взимахме, и гевреци ядохме от плажа, не сме имали проблеми, то си е до ваше решение, а и честно да си призная няма да се сетя да ям варена царевица на друго място освен на морето. Grinning

# 219
  • София
Аз по отношение на храната от плажа съм раздвоена. Преди години взимахме и не сме имали проблем . Не често, но когато детето поиска, съм й взимала. Докато след един геврек не се сдоби с жестока диария + повръщане. Прегледа я лекар и отрече да е вирус. Самият лекар попита дали е яла от плажната храна. И вече не купуваме. Щерката казва, че не й се и дояжда откакто се случи това заради спомена. Не всеки път се случва проблем с тази храна, затова и все още я има и хората купуват. Но като цяло вероятността да се получи някакъв проблем е голяма, защото хигиената е занижена. Аз на моменти съм на ръба да си купя царевица, именно защото си казвам , че не с всяко нещо, купено от плажа става така. И може би в даден момент ще се изкуша. Но детето на този етап е твърдо в убеждението си.

# 220
Никога не сме лепвали "морски" вирус/пу,пу дано и не се случва/, не съм се замисляла за царевица и гевреци, и от сергиите купуваме храна, сладоледи. За сметка на това сме се сдобивали с такива екстри  от СПА хотелите. Единия път вирус, два пъти от храна. Даже мъжа ми не иска и да чуе за Велинград вече.

# 221
За съжаление проблема е в моя телевизор.
Но наистина като си стоим в къщи Simple Smile всичко си ни е наред.
В Гърция като ходим дом тази година нищо не сме лепвали в Созопол обаче всеки път.
Но тази година едното дете голямо повръщане цяла вечер, нз вирус ли е от храна ли е, та и в Гърция не ни се размина Sad.

# 222
Може и ентеровирус да е, а може и от храна да е, все пак сменяте изцяло обстановката си за известно време и организма реагира, а детския още повече. Преди повече от 15-ина години, помня че бяхме с мъжа ми в едно хотелче в Китен някъде около кметството, но нямам ясен спомен къде точно, но ясно си спомням как в една задна уличка едни мургави съграждани бяха запалили огън между кофи за смет и варяха царевица. Помня, че имаше малки деца с тях, които носеха от някъде чували с кочани и ги изсипваха и пак тръгваха нанякъде. Тогава бях се зарекла да не купувам царевица, но ето минаха години и сега с децата ми на плажа сякаш съм забравила за тази картина. Сега чак се сетих за това. Да чукна на дърво (и на коравата си глава) не сме хващали нищо, но...човек никога не знае.

# 223
Прекрасен септемврийски ден за плаж. На Южния е пълно, все едно е юли.

# 224
А това малко капанче за пържена риба - Капитана, работи ли още. Имаше един възрастен човек дето печеше вечер риба на скара под лозите и беше много вкусно

Общи условия

Активация на акаунт