На море в Китен - 2024/2025 г.!

• 36 119
  • 492
  •   1
Отговори
# 300
  • Сф
Не е извън града станцията на МВР. Съвсем близко си е до всичко. Ние сме почивали около нея- хотел Ариана. 5 -10 мин макс до главната, приятна сенчеста улица. По пътеката към плажа при Ариана  има закуски ,както и магазинче. Сергия с плодове на обръщалото пак при Арианата. А ако тръгнете към центъра и  автогарата навсякъде има храна, закуски на едно место вкусни., на главната. Ще се ориентирате на място, спокойно. Приятна почивка!

# 301
Благодаря ви момичета, на всички здраво и усмихнато лято!

# 302
Тръгвате към входа на плажа, стигате до ресторантите към хотелите-близнаци "Бодруров" и "Теос" и се наслаждавате на хранене с изглед и съвсем близо до морето.
Цените са приемливи, а кухнята добра. 

# 303
Здравейте! Интересувам се от отзиви за вила Маги в Китен. Има ли някой , който е почивал там?

# 304
За съжаление , Бодуров, вече не работи на свободна консумация.

# 305
Мисля,че на ъгъла до станцията имаше някакво магазинче,че май и закуски, поне миналата година. Сега не съм минавала оттам за да кажа. Иначе си има тротоар по-който може да си вървите, малко пп-далечко се пада центъра, но като тръгнете в правишната посока, където и да завиете все на главната ще излезнете. 😃 За хапване - за съжаление нашите 2 любими ресторанта няма да работят. 😔 Препоръчвам Рибарския хан, който обаче е на другия плаж към пристанището. Много хвалеха и Сръбската скара, която е на входа на плаж Атлиман. Има и влакче от Китен до Приморско, може някой ден и натам да се разходите, тръгва близо до вашата станция. 😃
Кои ресторанти няма да работят, това съм го пропуснала като информация. Жалко, че се налага да затварят врати заведения по курортните градчета, без значение къде, някои от тях са не просто заведения, а любимо място към което се връщаш. Ние например, специално в Китен, имаме заведения на които сядаме (или взимаме храна за в къщи), в които сме се запознавали я със собственик, я със сервитьор, оказвало се е с някои, че сме от един край, завързваме приятелства. Една година бяхме в Златна котва пък с приятели, които вече над 15г са в чужбина, и сега сядаме там заради тях, да си спомним, да им пратим снимки да се посмеем отново заедно.
Та....отклоних се малко ама Кои ще са заведенията?!

# 306
"Бодуров", "Лазур" ще обслужват само гости на хотела, които са с закуска/вечеря, както и "Beer Fest" бившето "Beer House", което го държат собствениците на "Патая"

# 307
  • В.Търново
Бодуров не бяха ли с три хранения на ден?

# 308
"Бодуров", "Лазур" ще обслужват само гости на хотела, които са с закуска/вечеря, както и "Beer Fest" бившето "Beer House", което го държат собствениците на "Патая"
Жалко за Beer Fest, видяха му сметката окончателно, харесвах го, а дали не е нещо временно, или нямате подробна информация.

# 309
  • Буркина Фасо
мисля че от миналата година Beer House е с нов собственик.

# 310
В момента сме тук, в Панорама. Много ми харесва всичко засега, морето е чисто и спокойно.

# 311
Жалко за Beer Fest, видяха му сметката окончателно, харесвах го, а дали не е нещо временно, или нямате подробна информация.
Beer Fest - новите собстврници са на Патая.
Beer House - имат ресторант на друга локация. Ул.Здравец 2 /под кметството/ но не знам дали са го отворили. 😃

# 312
Значи аз нещо съм в грешка, мислих, че е едно и също място, просто са му сменили името.
А да питам нещо и аз, преди години на фонтана до детската градина имаше едно момче продаваше печен картоф, тази година дали ще е там. Децата ми скоро опитваха от друго място и се сетиха за момчето от Китен, та се зачудих.

# 313
  • Буркина Фасо
там ще е .... ако иска да е там Smiley

# 314
Силно се надявам, както и за едно друго място със страхотен сладолед, с вкус като от едно време, малко след Китайския ресторант бяха мисля, имаше само 3-4 вкуса, но бяха много вкусни.

Общи условия

Активация на акаунт