На море в Китен - 2024/2025 г.!

• 36 099
  • 492
  •   1
Отговори
# 285

malinakupina, не мога да си го обясня товас малките семейни хотели с изхранване. Качестовто доста ще е компроментирано.Финансовата част ли е проблема?Аз предпочитам в по-голям хотел, но храната да е качествена и добре приготвена, да има разнообразие.
Както казах не обичаме големите и шумни хотели, а повечето с изхранване, са такива. Другото е финансовата част, разбира се. Имам познати които са ходили на скъпи места, примерно нощувката е струвала 300 лева (което за мен е скъпо), ол инклузив естествено, но храната не е било нищо особено, като качество говоря, а не като количество.
В крайна сметка според мен си е малко тото, на какво ще попаднеш. Примерно сядали сме да хапнем някъде, много ни е харесало, решаваме отново да отидем там и греда, този път храната е кофти.

# 286
  • Буркина Фасо
направо ви се чудя защо трябва да търсите и изхранване в хотела, а после да се оплаквате от него ?!?!
на 50-на метра от всеки хотел/къща има места само за изхранване. поръчваш каквото ти се яде в момента.
още повече, че така или иначе всяка вечер ще обикаляте улиците - т.е. ще напускате хотела за разходка. а защо не и за храна ? 

Донякъде е така, но ако времето е неблагоприятно и си с деца, я си представи какво се случва-мокри, мрънкащи, влизаш в заведението на задух, а не си на тераса или на открито, няма къде да играят децата, поръчват цялото меню от което после ти дояждаш. А след цените вече от тази година не ми се мисли какво ще е по морето. За това-с изхранване, за да ми е мирна главата, че децата са осигурени. Защото и друг път се е коментирало, не са много заведенията в Китен, където можеш да се храниш с вкусна храна на прилични цени. Защото ако съм в къща за гости около Атлиман, но ми харесва стола на БНТ, няма да се хвана от единия край до другия в някакъв порой. За сведение-миналата година 2 от дните ни валеше.
И аз като предишния потребител-когато бяхме сами, не съм мислила никога за изхранването. Сега вече е различно. Но всеки си го гледа под своята камбанария.
99% от заведенията имат външни маси, а при вътрешните почти всички прозорци са отворени.
с мокри и мрънкащи деца  по плажа е пълно.  за повече от 10 год  в Китен през лятото ни е валяло не повече от 2-3 пъти. дъжда е краткотраен и е топло. с 15-20 мин. по-късно излизане никак не е фатално, при положение, че разходките траят докъм 22-23ч.
каква е вероятността сготвеното по хотелите да допада на децата ? там нямаш голям избор.  по заведенията родителите може да насочват децата си кое ядене да предпочетат за да може след това да го довършат.
разбира се, не налагам мнение, но това е  моята практика.  живота по време на краткотраен дъжд в Китен не спира.

# 287
Имам познати които са ходили на скъпи места, примерно нощувката е струвала 300 лева (което за мен е скъпо), ол инклузив естествено...
Е, колежка на жена ми лесно е решила този проблем (финансовия). През цялата година в неделните дни готви две тенджери с манджа, която си я консумират през следващата седмица. Laughing Ноооооо през лятото една седмица в Албена.Wink

Аз на нашенски ол инклузив не ходя, защото не мога да си представя сулю и пулю да бъркат в храната ми. Не съм гнуслив, а заради елементарни хигиенни съображения.

# 288

malinakupina, не мога да си го обясня товас малките семейни хотели с изхранване. Качестовто доста ще е компроментирано.Финансовата част ли е проблема?Аз предпочитам в по-голям хотел, но храната да е качествена и добре приготвена, да има разнообразие.
Както казах не обичаме големите и шумни хотели, а повечето с изхранване, са такива. Другото е финансовата част, разбира се. Имам познати които са ходили на скъпи места, примерно нощувката е струвала 300 лева (което за мен е скъпо), ол инклузив естествено, но храната не е било нищо особено, като качество говоря, а не като количество.
В крайна сметка според мен си е малко тото, на какво ще попаднеш. Примерно сядали сме да хапнем някъде, много ни е харесало, решаваме отново да отидем там и греда, този път храната е кофти.
Абсолютно подкрепям, и ние сме така. Били сме сами с мъжа ми няколко години подред сами на море, и сме отсядали къде ли не, даже не сме и сещали за храна толкова, безгрижие, безвремие, били и сме децата на семейни хотели без изхранване, и сме ходили да търсим къде да хапнем. Не че ни е било проблем толкова, но не ми е било приятно да излизам всяка вечер и да се чудим къде да седнем, а с изхранването можем да си стоим в хотела и след вечеря, не всяка вечер излизаме и се мотаме, особено ако има и други деца в хотела не им се мърда, играе им се с тях.
Погледнете Рилена имат хубав и голям двор с люлки и децата играят, има и кът с книжки осигурени от хотела, децата си четат или оцветяват.
В Оникс имат и аниматорки, децата ми много се забавляваха с тях, и детския им кът е хубав.
Но мисля, че ЕОС няма да ви хареса с децата, мое мнение, но нямат нито голям двор, нито детски кът.
Не ви натрапвам мнение грам Simple Smile

# 289
Здравейте може ли някой, който е бил в ЕОС да ми сподели как е храната и стаите,защото чета различни отзиви. И ако не става да ми препоръча малък хотел в Китен.

# 290
Е, приятелчета, кой на къде се е ориентирал тази година, има ли голяма разлика с цените в хотелите, имате ли наблюдение.

# 291
Ние решихме да сменим малко пейзажа с Приморско. Не съм била там през сезона, та ще видим как ще е.

# 292
За трета година се очертава че ще пропуснем бг море Cry

# 293
Нищо ни си загубил. Радвай се. Smile

# 294
  • Буркина Фасо
тук сме в Китен. за добро или за лошо. Smiley

# 295
Здравейте може ли мнение за хотел Оникс в град Китен имам колебание чета мнение много различни ще се радвам да чуя и вашето мнение

# 296
Здравейте може ли мнение за хотел Оникс в град Китен имам колебание чета мнение много различни ще се радвам да чуя и вашето мнение

Хубав е, чисти стаи, добре поддържан е, басейна е хубав, на децата единствено не им хареса, че детския басейн е малък, не можеха да плуват а само се плицикаха. Имаше детски аниматорки, които забавляваха децата, много бяхме доволни от тях. Храната беше вкусна, не толкова изобилна, но имаше от всичко - супи, скари, салати, десерти. Близо е до южния плаж. Ние лично бяхме доволни от престоя си, но заради това, че децата не харесаха басейна, тази година избрахме друг хотел.

# 297
Повече от 30 години не съм била в Китен и не предполагах, че ще се върна някога, но.....съдбата така е решила:) Очертава се пет-шест дни почивка във ведомствена станция, като първите два дни нямаме осигурена храна. С три деца съм, макар и тийнейджъри, дайте съвет къде може да се хапва - вкусно, бюджетно и не държа да е претенциозно, т.е.гурме - позиционирани сме на северния плаж точно, каквото и да значи това. Предполагам, че и за закуска все ще се намери някоя изпитана закусвалня . От станцията на МВР до центъра го дава 1 км, така ли е, има ли пешеходна алея, щото спомените ми са .............много мъгляви. Благодаря на всички отзовали се с каквато и да е полезна информация откъм разходка, интересни места, храна.

# 298
  • Буркина Фасо
като гледам местоположението на практика си извън градчето. ако ти се разхожда до там все ще намериш места за изхранване. пълно е. избор на закуски в близост има на ул.Атлиман. излизате една вечер на разходка  и ще видите къде-какво.  цялото градче е пешеходна алея.

# 299
Мисля,че на ъгъла до станцията имаше някакво магазинче,че май и закуски, поне миналата година. Сега не съм минавала оттам за да кажа. Иначе си има тротоар по-който може да си вървите, малко пп-далечко се пада центъра, но като тръгнете в правишната посока, където и да завиете все на главната ще излезнете. 😃 За хапване - за съжаление нашите 2 любими ресторанта няма да работят. 😔 Препоръчвам Рибарския хан, който обаче е на другия плаж към пристанището. Много хвалеха и Сръбската скара, която е на входа на плаж Атлиман. Има и влакче от Китен до Приморско, може някой ден и натам да се разходите, тръгва близо до вашата станция. 😃

Общи условия

Активация на акаунт