На море в Китен - 2024/2025 г.!

• 36 093
  • 492
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, събирам мнения за хотел ЕОС, някой да е почивал там? Интересува ме базата как е, храната, общо взето всичко което Ви е направило впечатление.
Мнението ми е от около 2-3г, два пъти сме били там, веднъж преди 8г бяхме в новата им част, а преди 2-3г бяхме в старата им част там където е басейна. В новата част бяхме в стая с двойно легло и фотьойл, който се разпъва, стаята беше с прилични размери, имаше място за всичко, чистичко си беше, слиза се долу в ресторанта да се яде, тогава беше по време на коронавируса и храната ни се подаваше от персонала, казваш какво искаш и те ти слагат, храната беше вкусна, прясна, не особенно разнообразна, но имаше какво да си избереш, което да ти е по вкуса. Ворият път бяхме в старата част, стаята ни гледаше към басейна, беше от същия вид - двойно легло и фотьойл, но тази беше доста по-тесничка, нямаше много място общо взето. Минусите, които мога да спомена са това, че ако си в новата част, за да ползваш басейна трябва да пресечеш улицата и да идеш в старата част, а ако си в старата част, за всяко хранене пак пресичаш улицата, за да идеш в ресторанта и да се нахраниш. Също басейна не допадна на децата, защото за тях беше дълбок, тогава бяха на около 7г и 3г.
На плажа ходихме с колата, Атлиман ни беше по-близко, единия ден тръгнахме пеш, има си път, приличен е, но децата омалят до там и обратно.
Също като минус се сещам, че ни предложиха паркинг в офертата, но той е зад самия хотел, и за да стигнеш до него минаваш през едно тясно тунелче между оградата на съседния хотел и сградата на ЕОС, буквално се стържеш в едни декоративни палмови листа.
Това е общо взето, дано съм била полезна.
Много благодаря! И ние ще сме с дете и се чудим в коя част е по-добре. Значи в новата ще искаме, басейна не ни интересува, ще имаме цяло море Blush. Мислех че и в двете става изхранването, това е странно. Ще им звънна за повече информация и на тях.
Ако още някой се включи с отзив, ще е супер!

# 271
  • В.Търново
Хонел Еос е малък хотел, не очаквайте чудеса от към изхранването. Такива малки хотели са компромисен вариант.
Хотел Арианта е 100 пъти по-добър. Но места може вече да няма за там.

# 272
Хонел Еос е малък хотел, не очаквайте чудеса от към изхранването. Такива малки хотели са компромисен вариант.
Хотел Арианта е 100 пъти по-добър. Но места може вече да няма за там.
Оо, въобще не очаквам чудеса. Точно такъв тип хотели харесваме, малки, семейни, а и бюджета ни това позволява.  Ариана определено не бих го избрала, такава лудница не е за нас.

# 273
Доста е далеч и от двата плажа, аз не би тръгнала пеш, още повече с дете. В началото на града е, до автогарата.

# 274
  • В.Търново
Ариана не е лудница. Били смедва пъти в него в активен сезон.

# 275
Ако всички стаи са заети, се съмнявам да е особено спокойно, но за всеки почивката се изразява в различни неща.
Както казах, предпочитаме малки семейни хотели, с изхранване по възможност.
В тази връзка, приемам и други предложения!

# 276
  • В.Търново
Ако всички стаи са заети, се съмнявам да е особено спокойно, но за всеки почивката се изразява в различни неща.
Както казах, предпочитаме малки семейни хотели, с изхранване по възможност.
В тази връзка, приемам и други предложения!
Погледнахте ли тогава Вилно селище Жасмин-Бодуров?
https://hoteljasmin-bodurov.com/
То е малко хотелче на ол инклузив.

# 277
malinakupina Изхранването в ЕОС е само в новата им част, в старата имат заведение в което можеш да седнеш и да си поръчаш нещо, но ако сте с включено изхранване - то е само в новата. Иначе Оникс също е горе долу на същото ниво, може и него да погледнете, Рилена също, друго не се сещам в момента, но пиша само там където сме били.
Късмет ви пожелавам, и ние чакаме вече почивката си в любимия Китен.

# 278
  • Буркина Фасо
направо ви се чудя защо трябва да търсите и изхранване в хотела, а после да се оплаквате от него ?!?!
на 50-на метра от всеки хотел/къща има места само за изхранване. поръчваш каквото ти се яде в момента.
още повече, че така или иначе всяка вечер ще обикаляте улиците - т.е. ще напускате хотела за разходка. а защо не и за храна ? 

# 279
направо ви се чудя защо трябва да търсите и изхранване в хотела, а после да се оплаквате от него ?!?!
на 50-на метра от всеки хотел/къща има места само за изхранване. поръчваш каквото ти се яде в момента.
още повече, че така или иначе всяка вечер ще обикаляте улиците - т.е. ще напускате хотела за разходка. а защо не и за храна ? 

Когато бяхме само двамата с мъжа ми, нещата бяха различни. Никога не сме почивали някъде с изхранване. Сега сме с малко дете което има определен режим и не е възможно да обикаляме постоянно в търсене къде да ядем. Като порасне, предполагам че отново ще се променят нещата. Нашия приоритет е човечето ни, така че общо нещата ги съобразяваме с него.

# 280

Донякъде е така, но ако времето е неблагоприятно и си с деца, я си представи какво се случва-мокри, мрънкащи, влизаш в заведението на задух, а не си на тераса или на открито, няма къде да играят децата, поръчват цялото меню от което после ти дояждаш. А след цените вече от тази година не ми се мисли какво ще е по морето. За това-с изхранване, за да ми е мирна главата, че децата са осигурени. Защото и друг път се е коментирало, не са много заведенията в Китен, където можеш да се храниш с вкусна храна на прилични цени. Защото ако съм в къща за гости около Атлиман, но ми харесва стола на БНТ, няма да се хвана от единия край до другия в някакъв порой. За сведение-миналата година 2 от дните ни валеше.
И аз като предишния потребител-когато бяхме сами, не съм мислила никога за изхранването. Сега вече е различно. Но всеки си го гледа под своята камбанария.

# 281
  • В.Търново

malinakupina, не мога да си го обясня товас малките семейни хотели с изхранване. Качестовто доста ще е компроментирано.Финансовата част ли е проблема?Аз предпочитам в по-голям хотел, но храната да е качествена и добре приготвена, да има разнообразие.

# 282
малките семейни хотели с изхранване. Качестовто доста ще е компроментирано.
Това въобще не е вярно. Колкото повече хора се хранят в един хотел, толкова повече хора и усилия са необходими за качествено изхранване и съответно вероятността за гафове е по-голяма.
Но при "желание" може да се сътворят "кошмари в кухнята" на всеки хотел.

# 283
  • В.Търново
малките семейни хотели с изхранване. Качестовто доста ще е компроментирано.
Това въобще не е вярно. Колкото повече хора се хранят в един хотел, толкова повече хора и усилия са необходими за качествено изхранване и съответно вероятността за гафове е по-голяма.
Но при "желание" може да се сътворят "кошмари в кухнята" на всеки хотел.
За мен е рисковано.

# 284
Рисковано е навсякъде, където авансово е платено всичко. Вероятността да попаднеш на "рециклирана" храна е право пропорционално на размерите на хотела. А ако храненето е на блок-маса със самообслужване е два пъти по-рисковано.

Общи условия

Активация на акаунт