На море в Китен - 2024/2025 г.!

• 34 824
  • 491
  •   1
Отговори
# 465
Вижте "Елица" пред Каменец се намира. Но имайте в предвид, че дискотеките и кръчмите ще се чуват доста.
Къща за гости " Мая" е на ул.Атлиман и ул.Урдовиза, близко до плажа на 3-4мин.
Може да гледате и други предложения по ул.Урдовиза, малко "вътрешна се пада и е доста по-спокойна.

# 466
Покрай Атлиман са все хотели май, къщите за гости са малко в по-навътре в градчето, но ние като сме отсядали в тях, сме ходили с колата до плажа, иначе си е мъка да тътриш багажа до там. Препоръчвам къща Соня, потърсете я хубава е.

# 467
  • Сф
Как с кола до Атлиман? Къде паркирате?

# 468
Ние паркираме като тръгнем към Зангадор. Сега има и платен паркинг, но под него има свободна зона за паркиране. 😃 И досега винаги е имало място, може би само 1път да е нямало.

# 469
Как с кола до Атлиман? Къде паркирате?
Тръгваме по Приморско шосе, и след хотел Ариана мисля беше, свиваме по едни горски пътечки в дясно, по черен път се кара, понякога излизаме на къмпинга, понякога преди него, зависи къде свием по главната улица. Паркираме под някое дърво на сянка, ако има места разбира се де. Иначе понякога сме ходили и на паркинга след Бодуров, но там рядко е имало места.

# 470
  • Сф
Да, мерси ,ясно. Нашата кола е ниска, няма да стане. Питах от интерес. Ние обикаляме и стандартно си ходим с колата на Перла при резиденцията. На южния паркираме лесно също понякога, но до северния около Бодуров е мисия невъзможна!

# 471
Последните години избягваме Атлиман, ходим на южния плаж, и за паркиране ако сме с кола е по-удобен, и като цяло го харесваме повече.
И нашата кола е ниска и не ме питайте като сме ходили на Атлиман с нея какво чудо беше, мъжа ми е толкова цветущ откъм псувни, че едва се сдържа понеже децата са в колата, да си изрази мнението по културен начин.

# 472
  • Буркина Фасо
пеш не може ли да отидете на плажа?  Smiley

# 473
Случвало се е да отседнем по-далече, и с бебе в количка, и друго, което е още малко да издържи дългия път, с багаж като за изнасяне от къща, е било невъзможно. За това казах, че последните години избрахме да сме на южния плаж. Хем е по-удобен за коли (ако ни се е налагало), хем е по-приятен.

# 474
А как се пълни с пясък колата след плаж - после няма изчистване!

# 475
  • Пловдив
В момента сме в Китен.  Не ми харесва как се процедира с платената зона. Това да си намериш място най-отпред е символ на социален статус и тарикатлък. Част от шезлонгите имат метната по една кърпа отгоре затисната с камъни, а на други е завързана отзад на възел. Обикаля един нацепен батка (поне в частта, в която се разхождахме) който показва тези шезлонги на конкретни хора. Отвратих се.
Плаж Атлиман.

# 476
  • Сф
пеш не може ли да отидете на плажа?  Smiley
Не. Ползвам инв. количка Simple Smile.
Да не кажем ,че и скари ми трябват. Тази година в Слънчев бряг бяхме няма кьорава скара по плажа, освен до някой бар. Имам нужда от определени удобства. Предполагам повечето хора имат някаква причина и/ или предпочитания , за да ходят всеки ден с кола на плаж.

# 477
Пюр, извинявам се, но Приморско (южният плаж) след мостчето има за колички да се слезе на плажа , оттам има скари , но до самото море мисля съвсем няма,  ама пак нямам добър спомен до едно заведение веднага в дясно сервират по шезлонгите и мисля имаше по-навътре скари (ако това може да е от полза, извинявам се) Близо са двете градчета знаеш и условията в Китен на плажа, ако нещо не те устройва може и в Приморско да видите.

# 478
  • Сф
Благодаря,  зная. На ММЦ също имало такава зона, но не съм ходила. Пътеки и не до водата съвсем ми вършат работа. Най- си обичаме Перла  плажа обаче. Просто отговарях на потребителя защо ходим с кола до плаж. Ще видим къде ще ни отвее вятъра за септемврийско море. Заглеждах хотел около Атлиман, таман да не палим кола, ново 20 -не щели точно този плаж. Head Band

# 479
Ами прави са за Атлиман, поне аз хич не го харесвам, задушава ме.
Ходих с влакчето две години уж да разнообразим, еми..освен плитко море, което вероятно е и на южния на Китен, а за Приморско не знам защо северният го имат за дълбок, като ходиш , ходиш  и най-много до коленете да ти е. За сравнение Албена дето се утрепаха да хвалят плажа и наистина е хубав, но морето бързо става дълбоко. На южния на Приморско мисля ще ви хареса , особено там до заведението , ама са малко по-високи цените. Там пък си е все до глезен, дълбоко ...така и не видях, чак към ММЦ има някаква дълбочина все пак. Каквото и да решите хубаво прекарване .
Иначе , ако все пак решите да е на плаж Атлиман , на мен от Бодуров прехваления този ми в пъти по-харесва
https://www.booking.com/hotel/bg/princess-residence.bg.html?aid= … type=total&ucfs=1&

Общи условия

Активация на акаунт