Чакането ще приключи, чудото вече ще се случи. ~бебеправене 427~

• 34 521
  • 934
  •   1
Отговори
# 360
Moonlit, да се похвалиш идните дни със стабилна чертичка и наесен да се материализира тази чертичка 😁🍀🤩

Сега ме хвърлихте в размисли за витамините. Аз бях споменавала, че от септември взимам Orthomol natal + Д 1000, понеже август месец след морска почивка бях 5 единици под долната граница…
След десетина дни, като видя АГ, ако ми изпише някое изследване, ще пусна и Д и фолиева да проверя превантивно. Не ми се иска сякаш да спирам мултивитамините за почивка насред грипния сезон…

# 361
Believe, не съм напълно сигурна, но освен нитрофурантоин другите май все са венозни (от тези, към който ти е чувствителна бактерията). А нитрото май го изписват като опашка след друг антибиотик.
Иначе аз съм правила консултация онлайн в Healee, пускат ти директно електронна рецепта и само си взимаш лекарствата от аптеката. Силно препоръчвам, пестиш време за ходене по доктори само за да ти се даде рецептата, за лекарите също има оставени оценки така че горе-долу може да се ориентираш към кого да се насочиш.

# 362
S.G.C., сутринта сме постнали по едно и също време и чак сега прочетох 🤗 успех на теб с процедурата! И ти благодаря за мисълта, дано да е станало! Днес ми е тотална лудница на работа и буквално няма да стигна до лаборатория в работно време, но утре съм отпуска и ще ида first thing in the morning. Момичета, стискайте палци!
Иначе аз доста проучвах преферт гел-а и като цяло има шансове само за положителен ефект, но ние сме го ползвали много малко, че ММ не е фен на такива гелове много-много..... Между другото, те са по 4мл тубичките, на нас ни е много, и ползвахме може би половината само.

# 363
Излязоха и тези🙂

# 364
Благодаря за топлото посрещане момичета!
Пожелавам на всяка от вас скорошен успех!🍀🍀🍀
АА, благодаря ти за съвета! Ще се зачета и за тези фактори. Много от вас знаят, че съм Германия и тук за съжаление нещата не са така лесни с пускането на по специфични изследвания. Направо задух получавам като се сетя какво беше докато пусна пакет тромбофилия след първия МА.

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 14:22 от Cinnamon Cookie

# 365
  • Замък сред облаците
Тити, супер изглеждат.

Бисквитке, всичко ще се нареди ❤

# 366
Бисквитке, добре дошла и скоро да се изнасяш!

Аз се връщам малко объркана от прегледа с Ковачев и тепърва ще мисля дали да действам по неговия план. Може би ще изпълня част от нещата и ще видя какво ще каже Калчев.

Основно няколко неща го притесняват: кюретажите ми, ниското тегло на бебето при раждането, малкия размер на маточната ми кухина, (изненадващо за мен, досега не са ми го казвали) и това, че яйчниците ми изглеждат поликистозни. Това с яйчниците 5ма лекари различни неща са ми казвали, изследванията и симптомите ми не говорят за поликистоза, но явно яйчниците имат много фоликули. Съответно като план за действие предлага биопсия, хистероскопия, изследване на витамини, полови хормони и щитовидни хормони, както и разширен пакет за тромбофилия. Каза че СГ на мъжа ми е отлична. Предлага да ми реже матката с ножица, за да я разшири, според него не се разширява достатъчно и бебето не расте… от всичко изброено, това най-много ме притеснява. Макар според него да няма риск, ще сложи гел и всичко ще е наред. Иначе започна прегледа с това, че със сигурност ще забременея, вероятно и без неговата намеса, но с нея ще е сигурен, че всичко ще е успешно. Отделно от това, като човек много ми допадна докторът и ми остави телефон за връзка.

# 367
  • Замък сред облаците
А на колко години роди първото дете? От доц. Карагьозова съм чувала коментар, че репродуктвните органи се развиват до 25г възраст при жените. Беше изказване във връзка, че при аборти под тази възраст рискът от увреждане на матката е по-висок, понеже е по-тънка и тн.
Споменавам го с идеята дали няма връзка. Също реално той не те е следил да знае как се е държала матката с първото дете. Преди да се отхвърлят други причини за ниско тегло (колко ниско? Ние с мъжа ми сме били 2,9кг, детето също толкова се роди, а по-големите сестри на ММ са били по 3,5-4кг) като тромбофилия, щитовидни хормони според мен рязането не е на дневен ред. Също може да го коментираш и с Калчев първо.

# 368
АА, определено рязането няма да е първата ми стъпка, но идеята е да се направи по време на хистероскопията, за да не я правя 2 пъти. Ще видя какво ще каже Калчев по тази тема, но клоня към това да не го правя. На 21 родих и бебето беше 2200, всичко си му беше напълно развито, просто беше малко.

Много добро впечатление ми направи, че поиска да види цялостно как се държи организма ми, ПКК, урина, хормони, витамини… Ще опитам да ги мина през ДЗО част от тях, че ще заминат бая пари. А тромбофолията е другото му предположение за теглото на бебето, каза че в РепроБиоМед имало пакет за 200 лв.

Моята теория и на други АГ при които ходила е, че теглото и ранното раждане са заради инфекцията с уреаплазма и бактериалната вагиноза. Според него нямало как ниското тегло да е от това. Пита ме кой ме е гледал на ФМ - като казах Чавеева се изненада, че не била коментирала нищо.

# 369
  • Замък сред облаците
А има ли “мост” или друго срастване за рязане? Щото иначе какво ще реже реално?!?!?

# 370
Няма мост, не вижда срастване на УЗ, ама за да го отхвърли на 100 процента заради кюретажите, иска хистероскопия. Първо трябваше да е диагностична, после каза, че била малка матката. И аз това се чудя, как точно ще я разшири и какво ще реже… даже е уточнил, че трябва с ножица.

# 371
Привет момичета Flowers Four Leaf Clover аз писах писах, нещо се случи и всичко написано изчезна ..
та накратко на всички видели заветните две черти Честито Green Heart  на останалите кураж и стискам палци Green Heart
 Някои ме помнят други не Simple Smile В тази вълшебна тема съм от 2019 .. абе старо куче дет се вика Smile
През 2021 г. имах кюретаж в 10 г.с., поради спряла сърдечна дейност, а началото на 2023 г. БХ .Последните месеци не се включвах, но Ви следя Simple Smile общо взето много неща ни се случиха с ММ.  Но сега няма да говоря за това Simple Smile
Идвам да ви дам кураж и надежда, че в края на тунела винаги има светлина Flowers Four Leaf Clover
Ноември месец, 3-4 дни преди датата за Ц, видях така чаканите две черти Flushed беше пълен шок, последва радост, страх, паника, много емоции в едно. Съответно направих и два кръвни теста през 48 часа, нарастваше много добре, последваха прегледи при док, имах на няколко пъти зацапвания, преди всеки преглед изпадах в тих ужас, дали всичко е наред. Минах БХС и ранна фетална, там всичко е наред Simple Smile
Сега идвам да Ви поръся с прашец (от толкова време чакам да дойде и моя ред) Nature Sparkles
Пожелавам Ви успех и да не спирате да вярвате, чудеса се случват Green HeartGreen HeartGreen Heart

# 372
Jo di, успехх, дано всичко е наред и до финала. Стискам ти палци ❤️

# 373
  • Замък сред облаците
Привет момичета Flowers Four Leaf Clover аз писах писах, нещо се случи и всичко написано изчезна ..
та накратко на всички видели заветните две черти Честито Green Heart  на останалите кураж и стискам палци Green Heart
 Някои ме помнят други не Simple Smile В тази вълшебна тема съм от 2019 .. абе старо куче дет се вика Smile
През 2021 г. имах кюретаж в 10 г.с., поради спряла сърдечна дейност, а началото на 2023 г. БХ .Последните месеци не се включвах, но Ви следя Simple Smile общо взето много неща ни се случиха с ММ.  Но сега няма да говоря за това Simple Smile
Идвам да ви дам кураж и надежда, че в края на тунела винаги има светлина Flowers Four Leaf Clover
Ноември месец, 3-4 дни преди датата за Ц, видях така чаканите две черти Flushed беше пълен шок, последва радост, страх, паника, много емоции в едно. Съответно направих и два кръвни теста през 48 часа, нарастваше много добре, последваха прегледи при док, имах на няколко пъти зацапвания, преди всеки преглед изпадах в тих ужас, дали всичко е наред. Минах БХС и ранна фетална, там всичко е наред Simple Smile
Сега идвам да Ви поръся с прашец (от толкова време чакам да дойде и моя ред) Nature Sparkles
Пожелавам Ви успех и да не спирате да вярвате, чудеса се случват Green HeartGreen HeartGreen Heart

Е, на това му се вика изненада! Лека, безаварийна бременност и пухкаво бебче! Толкова ти се радвам, Джоди! ❤❤❤❤

# 374
Jo diiiiii, днес бях на косъм да ти пиша лично, че виждам, че четеш, ама не пишеш и ме глождеше какво се случва с теб. Това е прекрасно, много се радвам Heart Нека нямаш повече притеснения до края и да си изкараш една лека бременност с най-сладкия пухкав финал Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт