Чакането ще приключи, чудото вече ще се случи. ~бебеправене 427~

• 34 456
  • 934
  •   1
Отговори
# 660
ВаНиЛа, успех! Фей, бързо оздравяване на ТМ, и ти се пази.

# 661
Леле, хора, колко миличко, че ме мислите Heart
До скоро си мислех, че съм инкогнито в тази група, сега като видях колко хора са ме тагнали да попитат /при все, че не съм и писала скоро/едва не се просълзих!
 В петък ми е деня за тестване-да. Честно казано, не мисля, че ще се е получило. Даже снощи точно сънувах, че теста ми е negative. Ще ви кажа като го направя. Иначе за ову- да прави бяхте! Беше нацелил деня, фоликулът се беше спукал и точно в деня на процедурата вечерта си получих болките, които чаках за собствено потвърждение.

Ванила с теб съм! Heart

Колкото до настроенията гледам да не се втелясвам прекалено. Първата седмица мина добре- сега от вчера честно казано чакалото започна малко да ми се изчаква и да чета какво ли не, но и това ще мине. Обещали сме си да не се депресираме каквото и да покаже, ами да продължаваме напред. Въпреки че напоследък и аз се чувствам по абсолютно същия начин- нищо не ми се прави, скучно ми е и нямам желание дори и за любимите си неща. Силно се надявам да е и от времето навън.

Чета си ви ежедневно иначе!

Скрит текст:
Днес на работа много се изнервих. Тъкмо се бях похвалила, че никой не ме е закачал и днес се обсъждаше кой каква шарка бил карал и за бременните кои били опасни. При което аз ги попитах кои са? /защото да си приязня не знаех коя съм изкарала и коя не и исках да попитам майка ми/ и въпросният индивид ми излезе в въпроса: В кой месец си? Imp Естествено последвъха още въпроси, щото нали все пак едната овца като тръгне и другите блеят по нея.... не знам... явно трябва да им изблещиш истината на всеослушание, за да си затворят тези усти веднъж за винаги...както и да е, лирическо отклонение. Може би за това реагирах така емиционално в този момент на вас.

Благодаря ви, че сте тук!  

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 14:29 от Flowering1808

# 662
Благодаря на всички! Фен съм на бодимед и май ще отида там, но ще си поседя само, че няма диванчета в тази лаборатория.
Успех на всички и бързо оздравяване на други! Повече витамини и течности! 🙏❤

# 663
По темата за справянето с емоциите, току-що ми попадна това: https://www.facebook.com/photo/?fbid=405126301917003&set=gm.1774 … y=100344833812326

flowering, ванила, успех момичета!

# 664
Момичета, може ли да се прави рентген 10 -15 дни преди трансфер?

# 665
ЧХГ-то излезе: 228 IU/L!!! Тоооокова се притеснявах, вчера цял ден ми беше замаяно и сънливо и много се притеснявах за днес. Сега седя и подсмърчам на едно летище докато си чакам полета Simple Smile
Допълвам, че не бях видяла прогестерона: 45.300 µg/L. Това добре ли е? Според вас да почвам ли Утрогестан?

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 14:05 от Moonlit

# 666
Браво, Moonlit!
Flowering и да споделиш с колегите, това няма да ги спре да задават тъпите си и неуместни въпроси. Моите повечето знаеха, че правя инвитро и като отида в офиса ме гледат само в корема дали не съм бременна. Също задават въпроси : сега това хубаво коремче от хормоните ли е или имаш някоя хубава новина..... Това понеже след пункциите коремчето ми наистина щръква напред...много нахални, нетактични и любопитни хора има, които си завират носа където не им е работа. Преди ми беше неудобно, но сега съм се научила да им отговарям и отдавна не са любопитствали.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 14:10 от Elle99

# 667
  • На изток от Ада
Moonlit, браво..
Аз покрай МЦ и О съм мн чувствителна. Вчера бях с племенницата на мъжа ми. 3г и 7м е.  Прозявам се , и тя ме пита ,да не ми се се спяло.. Сладкиш!
Че после си мислех , защо заслужих това, няколко аборта, повечето ми паднаха в ръцете...

# 668
Moon, все така хубаво да расте ЧХГ и лека бременност! Heart

# 669
Moonlit, страхотни са и двете стойности!
Прогестеронът е над 140nmol, така че май няма да ти е необходим допълнителен.
Ще те чакаме с добри новини след първия преглед! Nature Star2

# 670
Moonlit, браво, повече от идеални изглеждат резултатите!

Файона, пропуснах да пожелая бързо оздравяване на ТМ, дано няма отражение върху СГ.

# 671
Благодаря за отговорите, момичета! Много ми помагате и вие, ценя го силно! Yellow Heart
Аз дори си бях направила списък с "Неща, които ми носят радост" с идеята да го гледам редовно и да си резервирам часове за активност от там. Само с намерението си останах обаче. До преди няколко години бях от жените, които сам самички си резервираха билет за друга държава и пътуваха там пак сами. Редовно нещо като зазлееше и ми ставаше депресирано, букват билет за някъде и изчезвах. А сега... семейни драми, семейни проблеми и ангажименти. Пак пътуваме много вече двамата с ММ, но просто последните месеци беше трудно това.

При мен в момента стресът не е толкова от това, че още няма бебе, а от ангажиращи работодатели и роднини. Мислех наистина да сменя работата въпреки опитите, но все си казвах "ами ако сега стане". Знаете как е в БГ, за съжаление не сме особено защитени и аз имах приятелка, която я уволниха преди изпитателния й срок щом разбраха, че е бременна. И като го имам този пример търпя, и не смея да се реша на тази стъпка. В същото време точно преди да почнем с опитите бях изкарала 2 седмици главоболие точно от стрес на работа и липса на почивка. Уча се да допускам по-малко да ми влияят тези неща, но на моменти трудно ми се получава. Точно пък заради едната му работа толкова да не си заслужава... ама сме в такъв период и не смея да остана без нея заради финансовия фактор. Ще направя всичко възможно да приемам по-лесно нещата, за да не ми влияе и физически на опитите.

Почнах и психолог да си търся и разни групи за справяне със стрес.

----
Moonlit, много се радвам! От всичко прочетено, това най-много ме повдигна и ме накара да се почувствам по-хубаво.  Flowers Four Leaf Clover Бъди спокойна сега и остави малкия човек да се намести удобно.

# 672
Moonlit HugHugHug

Elle99 Верятно си права, за това за сега не съм им казала нищо

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 14:24 от Flowering1808

# 673
Страхотно начало на седмицата за тази тема постави, Moonlit!
Да ни върви все на такива новини! 😁

В тази връзка, успех на Ванила и другите момичета!

Аз се отчитам с готова СГ на ММ - пусна я в събота в Надежда и всичко излезе по учебник. След седмица и аз съм на проверка при АГ, а след това и на СПА уикенд - дано подпомогне процеса тази почивка 😁🥰

# 674
Честито, Moonlit! Нека да е безпроблемно до финал и след него. 🤗❤🍀

Общи условия

Активация на акаунт