🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 3

• 23 907
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
И аз мисля като Жаки!  Енвер (Бедри )е най-смехотворния мафиот,който съм виждала.
Той и в Айлето горе-долу беше такъв.
Тук по-скоро е синче на мафиот, което когато го няма баща му се прави на страшен, а в негово присъствие става по-нисък от тревата.

# 661
Ако сериала е нон стоп като втория фраг, няма да мръдна от екрана.

А тази сцена ми е любима

Нези, така е, ама виж как се прави на ербап като го няма баща му.
Не случайно той е избран за ролята. Всички актьори ми харесват в каста.
Добре подбрани и всеки си е на мястото.
Сега се надявам след този фраг, турците малко да ентусиазират и да му се покачи рейтинга.
Искам да си я довършат историята, въпреки, че тези типове сериали, могат да свършат в 5 епизода и в 105 епизода,
 стига да има добри сценаристи, дълго можем да го гледаме.

# 662
Добро утро! Coffee
Снощи и аз погледнах 3 епизод с бг превод.
Това,което не бях разбрала е,че майката на Айдан е болна и Юксел е оказал някаква помощ. Може би  това е била причината за тяхното приятелство, защото за връзка едва ли може да се говори.
Но тя за кой друг мъж спомена пред Фатма анне? Юксел ли имаше предвид или някой друг?
Не мога да разбера,защото ту казва на Дахан, че е продължила живота си,защото той я е изоставил, ту, че не е имало нищо между нея и Юксел.
Рузгяр определено знае нещо, което тя не отрече...
Става интересно!

# 663
Добро утро! Coffee

Много вълнение имаше след вчерашния фраг. Харесва ми динамиката в 4 епизод. Досега бяхме нещо като въведение, оттук нататък ни чака екшън на макс. И дано рейтингите се оправят, за да си го гледаме по-спокойно.

Тук пак ще спорят и ще се надвикват....страшни сладури са

Ох, майка й, не ми вдъхва много доверие. Не знам дали не излъга дъщеря си за да я накара да участва в конкурса и да я натика на тоя в ръцете, заради парите му.
Засега се знае само тази й връзка, не са показвали друга, а братчето че знае нещо е ясно, но какво....възможно ли е с него да е била? Всъщност не, не е това, ама така ехидно се подсмихваше, че ще е нещо кофти.   

# 664
Точно тук тя му казва :
"Вече нищо няма да е както искаш, свиквай!"
Вече е убедена в това, че той още я обича и е по-уверена в себе си.
Искам да разбера как ще реагира Дахан на това, че майка му я изгони.
А той положи толкова усилия да я задържи в дома си...

# 665
Да видим дали ще му кажат. Сега Дахан ще е между чука и наковалнята. Нали Айдан каза, че няма да си тръгне, ще остане да й напомня каква лицемерка е. Всички ще са в къщата, майка му ще е на нож с Айдан и Дахан ще е преградата между тях. А бе интересни моменти ни чакат. Има доста сюжетни линии, сега трябва всичко да се разгръща.

# 666
И на мен ми е много интересно как ще реагира Дахан на скандала на майка му с Луната. После и с нейната майка ще има скандал. Съжалявам, че е само вторник, че има още да чакаме, за да разберем.
Според мен Айдън каза, че няма да си тръгне от квартала, а не от къщата. Не мисля, че е толкова нагла, да я гонят и да остане. Аз разбрах, че всеки ден ще идва на вратата и да и покаже, как неморалната е тя и ще развали отношенията и със съседите.
А Ямур моли брат си да не убива Енвер(аз мисля, че това вече няма как да се случи с убийството), но не знам дали моли Енвер да не наранява брат и. Много въпросителни.
Нези, аз първоначално от автоматичния превод разбрах, че Айдан е болна и добре, че беше руския дублаж та го разбрах правилно. И аз подозирам, че майката не е болна, а манипулира дъщеря си да участва в неща, в които тя не би се забъркала доброволно.
Ох само да дойде петък. Не знам дали ще се изкуша да го гледам наживо, че с толова много еплики само ще се цудя какво става.

# 667
И да не му кажат те, може би тя ще му каже.
Видяхме в първия фраг, че всички са в дома му- те двамата и двете майки. Явно ще обсъдят нещата.Може би майката на Айдан тогава ще признае защо го е направила.
И аз нямам търпение за петък!
Винаги, когато имам възможност се изкушават да гледам.  Пълвия път е каквото разбера. После гледам пак в YouTube, спирам, връщам... И накрая с български превод,когато се появи, за доизясняване на картината.
Да, Гери, тя каза,че ще идва всеки ден на вратата. Че ще и развали отношенията с всички в квартала и ще покаже ,че тя е неморалната.

Още малко #AyDaĝ моменти

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 10:33 от NeZ_9

# 668
Гери, така по ми се връзва. Беше ми странно, че й казва, че ще остане тук, но аз го приех буквално, а тя е имала предвид квартала. Сега всичко си идва по мястото му.
Майка й ще я манипулира явно. Направо ми дожаля за Айдан, хич няма да й е лесно.

# 669
Комшиите отбелязват година от опустошителното земетресение в Турция.

Дали и нашият човек ще се отчете?

# 670
Нези, не се надявай!

Айдан, дали не го степа и чичото, а?...Голяма е лудетина!

# 671
Здравейте!

И сутрин като станете не правете като Дахан, а се усмихнете на този, който ви гледа в огледалото.

# 672
Чачо и днес в тренда под номер 2

Това е моето момиче!

# 673
И това, и това, Джаки.

# 674
За някои екшън сцени, Чаатай явно ползва дубльор. На снимката виждаме двама  еднакво облечени мъже.
Чачо е посочен с пръстче.
Явно дубльора е този, който с такава лекота го изхвърли онзи  през прозореца! Grinning
Боже, колко много хора се мотаят на снимачната площадка! Open Mouth

Общи условия

Активация на акаунт