Мнение за дерматологична клиника "Онкодерма" и за проф. Георги Чернев?

• 5 509
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте, имам няколко бенки за премахване и си избирам специалист. Може ли да дадете мнение за клиника "Онкодерма" и проф. Георги Чернев? Някой премахвал ли е бенка при него? Ако може да препоръчате и друг хирург/дерматолог?

# 1
След проведен преглед, Не препоръчвам!!

# 2
  • София
Аз съм много доволна от него. Трябваха му не повече от 10 секунди да определи диагноза на пациент обиколил пет лекаря за седмица. Аз също съм ходила с проблем и съм повече от доволна.Биографията му е впечатляваща и мисля че специализира точно с проблемни бенки. Бих му се доверила.

# 3
Пълно разочарование е д-р Чернев. Не препоръчвам!

# 4
  • София
Бихте ли дали повече подробности, мислех да си запиша час отново.

# 5
Бихте ли споделили повече информация, с какъв проблем отидохте, от какво сте недоволни?

# 6
  • София
Само не ходете при него! Не е хирург, а дерматолог. Реже в частния си кабинет, сам.
Направихме грешка да му се доверим за дерматологична хирургия - направи повече поразии, отколкото преди намесата му! Мога да кача снимки.
Да са живи и здрави лекарите в Токуда, че се съгласиха да поемат и да оправят (доколкото може) поразиите му.
Не мога да си простя, че му повярвахме... Да не говорим за отношението му, след като настъпиха усложнения заради неговите грешки - кара се, все едно аз съм рязала, а не той.

Ходете си в дерматологични отделения на големите болници - там работят екипи, а не индивидуални "доктори", които знаят всичко и не се съветват с никой. За ваше добро е.

# 7
Абсолютен простак, който не може да бъде наречен лекар. Освен пренебрежителното и несериозно отношение към пациентите си и чудовищно високите цени за 5-минутен преглед, не дава касов бон и амбулаторен лист, не решава проблема, с който човек е отишъл при него, а напротив, задълбочава го.
Според мен титлата “професор” му е подарена или платена.
Категорично не препоръчвам!
Изрод в бяла престилка.

# 8
Не съм доволна от посещението, Чернев ми пусна много изследвания и накрая ми каза ,че нямам нищо независимо от хистологията , а преди това ме успокояваше ,че ще ги махнем образуванията . Моят гинеколог са възмути от некомпетентното мнение на така наречения професор ,който освен ,че взима доста пари и се държа накрая доста раздразнително , сякаш без пари ме преглежда или няма да си платя . Никога на никой не препоръчвам този некомпетентен специалист и ще се погрижа повече хора да научат за това негово некомпетентно и арогантно поведение. Не ходете там ,търсете си кожни лекари в отделения , да не говорим ,че не издава и касов бон , само прибира пари без да върши работа , жалко за ракива псевдо специалисти

# 9
Покрай настоящ кожен проблем се разговорихме с една приятелка за т.нар. Д-р Чернев и няколкото ми посещения при него преди време.
Не знам кой ще прочете това, но говорим за човек който се интересува единствено да ви вземе 200те (тогава) лева след 2-5 минутен преглед от седнало положение зад бюрото. Документация не се води и съответно и трите пъти трябваше да обяснявам какъв ми е проблема - за съжаление въпреки неимоверните му познания проблема не се разреши от първия път, а както се оказа в последствие и от третия ... А да, един път благоволи да стане от стола си и ми изгори една бенка за която никога не съм имал оплаквания и за която изобщо не бях споменал. Просто ей така реши и я изгори ... в последствие попаднах на статия в която самият той казва че не се прави така ... абсолютен профан, но от скъпите ...

# 10
Покрай настоящ кожен проблем се разговорихме с една приятелка за т.нар. Д-р Чернев и няколкото ми посещения при него преди време.
Не знам кой ще прочете това, но говорим за човек който се интересува единствено да ви вземе 200те (тогава) лева след 2-5 минутен преглед от седнало положение зад бюрото. Документация не се води и съответно и трите пъти трябваше да обяснявам какъв ми е проблема - за съжаление въпреки неимоверните му познания проблема не се разреши от първия път, а както се оказа в последствие и от третия ... А да, един път благоволи да стане от стола си и ми изгори една бенка за която никога не съм имал оплаквания и за която изобщо не бях споменал. Просто ей така реши и я изгори ... в последствие попаднах на статия в която самият той казва че не се прави така ... абсолютен профан, но от скъпите ...

Абсолютно подрепям написаното! Истеричен алкохолик, който се интересува само от пари! Медицинските му познания са нулеви, пълен профан, изключително некоректен! Дано се намери някой смелчага да го осъди!

Общи условия

Активация на акаунт