Готовност за участие в евентуален проект на Гупа ме изненадва. Нова вълна с център съпругата. Преди време Баръш беше точно на обратното мнение. Трябва да потърся някое негово по -старо интервю. Ама може и да е размислил през изтеклото време- то талант, продуктивност при нея са в излишък, що да не включи и харизматичния си съпруг. Тя става за главната артистка. И рейтингът е гарантиран.

Честно казано не гледам и не следя турски сериали от известно време, след като финализираха няколко стойностни проекта, които харесвах. Започвам да се разочаровам от интервютата които правят- въпросите като отговорите. Нищо ново и най -вече лишени и от съдържание. Срещнали се на представяне на нов продукт , няма значение че е реклама, журналистите се чудят какво да говорят. Несериозно и непрофесионално ми звучи. И естествено Гупа е вечно в “ кадър, зад кадър” Все едно тя е участник в рекламата.
А има толкова въпроси които да задават, по смислени и свързани с конкретната работа .
Иначе снимките са разкошни, особено тази. Много ми харесва заснетия момент.

,но и на мен ми се струва че общ проект с Гупсе и Баръш няма да видим ,защото той и мениджъра му си знаят интересите, а и Баръш отдавна е надскочил такъв тип проекти като "Делиха" ,а скъпата му жена само такива може да създава. Обаче пък може и да ни изненадат ,ноооооо тогава ще му мислим как ще мижаме и ще гледаме. 
Тя залага на бързо и комерсиално творчество ,което гледаш, забавляваш се с него и след това го забравяш бързо бързо.Филмите са си точно за турските нрави и обичаи ама от забавната им страна ,Разказва истории които са лесно смилаеми и ежедневни ,за неща които са общо човешки и ги разказва с чувство за хумор ,но така по-грубата ,по по махленски начин. Новия сериал и той сигурно ще е такъв ,Гупсе не е изневерила до сега на стила си. 

ужас