Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 83

• 60 963
  • 712
  •   1
Отговори
# 375
Какви новини около Баръш.
Готовност за участие в евентуален проект на Гупа ме изненадва. Нова вълна с център съпругата. Преди време Баръш беше точно на обратното мнение. Трябва да потърся някое негово по -старо интервю. Ама може и да е размислил през изтеклото време- то талант, продуктивност при нея са в излишък, що да не включи и харизматичния си съпруг. Тя става за главната артистка. И рейтингът е гарантиран.Stuck Out Tongue Winking Eye

Честно казано не гледам и не следя турски сериали  от известно време, след като финализираха няколко стойностни  проекта, които харесвах. Започвам да се разочаровам от интервютата които правят- въпросите като отговорите. Нищо ново и най -вече лишени и от  съдържание. Срещнали се на представяне на нов продукт , няма значение че е реклама, журналистите се чудят какво да говорят. Несериозно и непрофесионално ми звучи. И естествено Гупа е вечно в “ кадър, зад кадър” Все едно тя е участник в рекламата.
А има толкова въпроси които да задават, по смислени и свързани с конкретната работа .
Иначе снимките са разкошни, особено тази. Много ми харесва заснетия момент.

# 376
eliNIM, съгласна съм с това което си написала.
Да, Баръш преди години в интервютата си казваше и то не един път, че няма да играе в проекти на Гупсе.
Казваше, че  искал да се развива в друга  посока в  професията си, а не само като комедиен актьор.
Но, времената се менят.
Станаха семейство. 😊😀😊
Толкова бързо сключиха брак, че не успяха даже да поканят и родителите си на церемонията си, а да не говорим за приятелите им, нямаше време трябваше  бързо да подпишат.
Защо, 🤔🤭защото така е решила Гупито😃😃😃😃,
така си е написала сценария за семеен живот с Баръш. 💏😀
И сега той не може да отговори по друг начин на този въпрос освен, че иска, мечтае да играе  със съпругата си, но кога, когато тя реши. Тя определя, той изпълнява,тя знае най-добре. Все пак тя е "топ сценаристката" в Турция.
Все едно други жени в тази професия там няма, само тя.
Аз си мисля, че никога няма да играят заедно,той добре знае какво ще се случи с феновете му, а той няма да си позволи
да  не го харесват и пюят,  просто той така ще отговаря винаги на този въпрос, докато жена му не каже друг отговор да отговаря на тъпите въпроси на журналистите.
Сега в последния "хитов сериал който пише  Гупсе и започва да снима  в Чешме  в понеделник, ще играе естествено и главна роля, прочетох резюме  за какво
става въпрос  в  сериала и  започнах да се чудя кой е този човек от "NETFLIX " който се е съгласил да снимат този тъп сценарий? 🤔🤭
"Platonik-Платоничен"
Красив  бизнесмен, Керем Бюрсин(Каан) отива в хотел в Чешме  да поема управлението на хотела който наследяват братята  на
Гюлтен(Гупсе) и  
Ойкю Караел(Недрет).
С пристигането  на красивия бизнесмен Каан ще започнат забавни и много смешни конфликти между  него, Гюлтен и Недрет,които не подозират, че красивия мъж има коварен план. Това ще добави  колорит към живота на семейството  им и настанените гости в хотела."🤭😂🤣
Правилно са постъпили
"Disney+" като са отказали да снимат този сериал, заради отказа на Гупсе да смени някаква сцена от сценария. Сериала щеше да бъде на телевизионен канал.
Та този сценарий няма да изкара и едно рейтинг, като се има впредвид какви хубави сериали спряха по телевизиите.
Само се чудя, като толкова искат да играят заедно, защо не взе  сега Баръш за главна роля, а взе Керем. 🤔🤔🤔🤔
Според мен не трябва да слушаме какво говорят Баръш и Гупсе за семейния им живот и мечтите им, по интервюта, а какво правят. 🤭🤭🤭

🖤🌟

🌟🖤

💢💢💢💢💢💢💢
Ето и част от актьорите в проекта на Гупсе

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 18:08 от Albena Goranova 606011

# 377
Много хубави снимки на Баръш, много. Чаровен млад мъж.
То да ти се прииска да си купиш пуловерите
, Предполагам много топло ще е с тях...........
  Сериал значи се задава на ,,талантливата сценаристка,, Гупа си пише сценариите и естествено, че ще е главната героиня, от нея по кадърна няма   Всичко е в редът на нещата, както винаги.
Кастингът на сериала е  добър, имам в предвид не само Керем, макар че само неговото име  не е достатъчно  за успех, но е важно. Има момчето талант, фенове  и добри роли зад гърба си.
Албенка отвосно рейтингът- нейните глупотевини и чекнене са запазена марка и турския зрител я харесва,  защото се представя като една от тях- обикновените хора. Тя не афишира играта си, не парадира с таланта си, липсва на пръв поглед ,, звездеенето,,. Интервютата със случайните репортери го доказват, разговаря, смее се, предразполага ги. И всичко е  пресметнат, премислен ход от страна на Гупа, и е хитра.
Знае как да улови ,, вниманието,, на зрителя. На фона на ежедневието тя предлага мигове на релакс - познатия  битовизъм представя като шега , а какво и как го прави е отделна тема, защото идеята да се направи подобен проект изисква талант и голямо количество талант. Подбрала е добър кастинг, точно за да изглади някои сцени, да не кажа простотиите . Предполагам, че това са искали и от "Disney+" - по елегантно поднасяне на действителността на екрана, чрез отделните сцени. При нея липсва елегантност, защото не е такава жена. Нахилена, но понякога доста първична в изказа си от екрана.
Стана много дълго, но такива са ми впечатленията и колкото и да се напъва не и се получава. Филмите и са смешни на пръв поглед, но груби, на моменти вулгарни и ме отблъскват като зрител. Опитвала съм да гледам,  не ми се е получило до сега,  на моменти прекалява.....
Дано новия сериал ме опровергае и покаже израстване като сценарист, Керем и компания го заслужават

и този поглед.....

зад камера

# 378
Hug Hug  Hug
Ели,Албена  мерси за споделеното  Flowers Rose  Flowers Rose
Албена  мерси за инфото  Flowers Rose
Каста на новия сериал на Гупсе  е хубав. Освен Керем и Ойкю и естествено Гупи и другите aртисти са познати Журналистите задават едни и същи тъпи въпроси от години.  Angry ,но и на мен ми се струва че общ проект с Гупсе и Баръш няма да видим ,защото той и мениджъра му си знаят интересите, а и Баръш отдавна е надскочил такъв тип проекти като "Делиха" ,а скъпата му жена само такива може да създава. Обаче пък може и да ни изненадат ,ноооооо тогава ще му мислим как ще мижаме и ще гледаме.  Simple Smile
Ели  напълно ти подкрепям мнението за творчеството на Гупи.  Hands Plus1 Тя залага на  бързо и комерсиално творчество ,което гледаш, забавляваш се с него и след това го забравяш бързо бързо.Филмите са си точно за турските нрави и обичаи ама от забавната им страна ,Разказва  истории които са лесно смилаеми и ежедневни ,за неща които са общо човешки и   ги разказва с чувство за хумор ,но така по-грубата ,по по махленски начин. Новия сериал и той сигурно ще е такъв ,Гупсе не е изневерила до сега на стила си. Simple Smile

[

# 379
Ели  
Филмите са си точно за турските нрави и обичаи ама от забавната им страна ,Разказва  истории които са лесно смилаеми и ежедневни ,за неща които са общо човешки и   ги разказва с чувство за хумор ,но така по-грубата ,по по махленски начин.

Абсолютно , Ени а дано, ама........ надали ни изненада

# 380
💥💥💥🖤💥💥💥
Баръш и модния мъжки бранд "Kiğılı" за списание "Esquire Turkey"

🖤🖤🖤

💙💙💙

# 381

🎂🎉💙

🎂🎉🎂

# 382
Честит рожден ден на Баръш, с малко закъснение.
Успешна да му е годината пред него

Тук все едно е с Гупа на излет

https://x.com/barisarductr/status/1843755421615767697

# 383
🆕🆕🆕
🖐️Малко ми е трудно да ви обясня всичко което се случва в Туитър с Елчин и хората които пишат там, но ще се постарая.
Ако не разбирате какво превеждам и защо е тази олелия в Туитър, моля за Извинение🙏🙏🙏, но туитовете там са хиляди и ням как да преведа толкова много туитове. Затова
най-важните превеждам.
Още веднъж се извинявам за объркващата ситуация!
Всичко се случва заради проблемите в държавата им с тормоза, убийствата и изнасилванията на жени и деца. 😢
Затова силните, независимите жени-актриси отново,
за сетен път
надигнаха глас в подкрепа правата на жените и децата с туитове, сторита в Инстаграм и участия в предавания.
Тази изява на актрисите, не се харесва на част от обществот.😢
✌️Едно видео-изказване което е публикувала
Шеввал Сам в подкрепа на жените  и децата  в Турция, раздразни някои хора. Един господин(в профила му пише, че е професор, не знам може и такъв да е) започна да  оплюва  изказването и. Този туит на господина ядоса Елчин  и тя му отговори с туит
Превод :
Ето туита на господина срещу Шаввал Сам:
"Добре го прочетохте, г-жо Севвал, но реакцията на насилието над жени и деца е рефлекс. Ако това, което казахте, беше искрено, бихте споделили тази чувствителност по-късно,а не сега. Не е искрено сега."😡
И  отговора с туит на Елчин към този господин:
Превод :
" Добре.А вие какво правите по този въпрос от мястото,където седите? Стига, всички сме уморени да се насочваме към жени, да създаваме неподходящи мишени и да разводняваме същността на проблема... Прекратявам следенето на това и всички останали, които пишат в този дух, надявам се, че разбирате!"

💫💫💫💫
🆕🆕🆕
Още един туит и отговора на Елчин 🧡
Превод :
"Елчин, сестро,(како) не ме разбирайте погрешно, но какво направихте вие? Туитът на вашия приятел вече е грешен,(пише за Шеввал) но не можах да видя нищо свързано с проблема във вашия Instagram или Twitter. съжалявам ако греша."
🧡ОТГОВОРА НА ЕЛЧИН :
"Не е нужно да поставяме всичко, което правим в очите на обществото и да казваме: „Виж, аз правя това.“ Не е нужно да ни съдиш, без да знаеш какво правим, скъпи мой
братко, трябва и малко здрав разум."🧡

💫💫💫💫💫
🆕🧡🆕
Тя винаги има позиция и затова си навлича толкова често гнева на хората които са зад управляващата власт в Турция както и обидните думи на хора които не я харесват и чакат само Елчин, нещо да публикува и започват да я оплюват.
✌️Елчин написа туит в Туитър🖐️✌️
Превод:
 "Ясно и окончателно, като жена и гражданин на тази страна, изисквам Истанбулската конвенция и произтичащата от нея Резолюция 6284 да бъде приложена докрай. Искам всички власти да чуят гласовете ни! "👏👏👏

💫💫💫💫💫💫
🌟🆕🌟🆕🌟🆕🌟
Елчин Сангу, Фарах Зейнеп Абдулах, Йълдъз Чааръ Атиксой, Езги Мола, Пелин Акин, Бурджу Биричик и други актриси ще участват в предаването "Mevzular Açık Mikrofon-Теми Отворен Микрофон" по телевизия "GAIN".
Това са актриси които не се страхуват да казват мнението си и да защитават по слабите от тях. 🌟🌟🌟🌟🌟
Мисля, че Темите на предаването сигурно ще бъдат за жените в Турция, за техните права и защита от сексуален и психически тормоз. 🌟🌟🌟🌟
Ще чакаме повече подробности!
https://www.instagram.com/reel/DA6faEKIHK8/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==
🌟💫

💫🌟

💙🖤💙🖤💙🖤💙🖤💙
Баръш Ардуч за списание "Esquire Turkey" 💙🖤

💙🖤💙

# 384
Албена,  следих и аз туитовете в ТТ и полемиката до едно време .
Елчин има много подръжници след всеки туит, буквално за секунди отговаряха.
А този професор..... нямам какво да добавя- бит, нрави, ценностна система. Трудно е да се промени обществено мнение и начин на мислене налагано векове. Всичко което се случва е резултата от това. Ограмоняване, възпитание и промяна в отношението към жената от обикновения турчин.
Жалко,че  пише че е професор в профила му, дори Елчин писа, че  се надява да е фалшив профил. Напредничавите известни хора са непримирими къч проблимите. Гледах какво правят Елчин и колеги от клипчетата.
Голяма част от сериалите  им са насочени точно към тази маса за ограмотяване.

# 385
💥😒🆕🆕🆕🌟💥
Предаването "Mevzular Açık Mikrofon-Теми Отворен Микрофон" по телевизия "GAIN" Специален епизод!
Първият тийзър.
Цялото предаване се излъчва във вторник вечер в "YouTube "канала "Gain" и безплатно в платформата на  "Gain". Платформата "Gain" е безплатна за 1 седмица за този епизод.
https://www.instagram.com/reel/DA_c0c2tsl6/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==

🧡🧡🧡

🧡🧡🧡

🆕🆕🧡🆕🆕
Туитър от Елчин за предаването🧡🌟
Превод :
"Ще се излъчва безплатно в канала на "Gain" в "YouTube" и в платформата "Gain".
От свое име бих искала още веднъж да благодаря за създаването на тази програма."👏🧡🌟

🌟🌟🌟🌟🌟

🧡🧡🧡

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 16:15 от Albena Goranova 606011

# 386
💥💥💥🆕💥💥💥
💥🧡💥🆕💥🧡💥
Реклама с участието на Елчин 🧡
💥Елчин е станала рекламно лице на Банка "QNB"
ЕЛЧИН:
ПРЕВОД :
"Избирам банката, която обслужва повече от 28 страни на 3 континента със своята международна мрежа и опит. Преминавам към" QNB"."
https://www.instagram.com/reel/DBG8_dNi8K0/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==

🌟🧡💥🧡🌟💥

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
💥🆕🆕🆕🆕💥
🧡💙🤎🖤
Рекламни лица на банката
"QNB" са  още актьорите Халит Ергенч, Бирдже Акалай и Мерт  Яазъджъоглу. 🌟🌟🌟
Всеки от тях има
поотделно реклама. 🌟🌟🌟

# 387
Hug  Hug  Hug
Албена,Ели  мерси за всичко споделено  Flowers Rose  Flowers Rose  Kissing Heart  Kissing Heart
Албена  мерси за инфото и преводите  Flowers Rose
Браво на Елчин както  и на всички други дами които не си мълчат ,а са надигнали глас в подкрепа на онеправданите и срещу насилието  върху жените и децата.  Hands Clap   Hands Clap  Hands Clap

Ай а Баръш как съм забравила  рождения му ден самоооооо  Thinking  ужас Cry 
Еми с мъничко закъснение му пожелавам  да е жив и здрав , много щастлив и да бъде удовлетворен от всяко свое начинание.   Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover

# 388
Много сладка Елчин, много.
Гледам снимките и кадрите на различните актриси, потресаващо е което се случва в 21 век там. Не им е лесно, но е хубаво че са активни и непримирими като известни лица

# 389
💥💥💥💥💥
🆕🆕🆕🆕🆕
Съобщение на Бирсен.
ПРЕВОД :
"Шефът на "O3 Media"  Санер Аяар е запретнал ръкави да събере отново
Баръш Ардуч и Ханде Ерчел за втори път които споделиха главните роли 
във филма "Rüzgâra Bırak - Остави на вятъра".
Този път подготвят сценарий за сериал за "Disney +".
След като и двамата актьори са заявили,че им е приятно да играят заедно и биха искали отново да се съберат в нови проекти.
Юзгюр Юнурме ще е режисьор, а също така  пише и сценария заедно с Ахмет  Ватан.
Юзгюр Юнурме е писал сценарийте на "Фатма" и
"Асаф".
Тези дни звездните актьори ще четат сценария за сериала и ако им хареса ще играят отново заедно, но в сериал за
"Disney +". "

Общи условия

Активация на акаунт