Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 83

• 59 459
  • 712
  •   1
Отговори
# 525
Изключителна е Елчин, отново с позиция. Мислещо момиче
Благодаря за превода. Видях публикацията.

Колко е различна от  някои колежки.

Баръш, вероятно на летището с фен. Момчето се е снимало и с партньорката му, но слагам само Баръш.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 09:23 от eliNIM

# 526
💢🆕🆕🆕💢
Баръш е пристигнал вчера вечерта в Москва, а Ханде рано тази сутрин около 05:00 часа с полет от Париж,където беше на модно ревю по време на "Седмицата на модата".
Заедно с Туба Бюуюкюстюн. Гледаха представянето на новата модна колекция на "Елие Сааб". Двете са рекламни лица на марката за арабският свят. На представянето бяха много знаменитости една от тях беше Ева Лонгория,направиха си снимка  заедно с Ханде.
Миналата година също си направиха снимка
заедно.💢
(Хайде аз ще сложа снимки на Ханде не че я харесвам,ноооо...)
🤷🤫🤭🙉🙊🙈

💫💫💫💫💫💫💫

💫💫💫

💫💫💫

💫💫🖤💫💫

🌊🌞🌬️🏄

👇🙏🙏🙏👇
 Моля ви, който чете в групата ако може да пускате и вие по един пост, дори и само снимка да е някаква, за да мога да слагам информация, тъй като днес ще има доста от представянето на филма в Москва и поста ми да не става прекалено дълъг. 🙏🙏🙏😊

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 12:19 от Albena Goranova 606011

# 527
По "съседски" 😉
Симпатяги са 😎

# 528
Хубаво е че, съседите наминавате в темата, все пак имаме материал за окото и повод за коментари.

Много ми хареса Туба, отдавна не я следя. Обрана, стилна както винаги и красива. Много хубаво , че е останала рекламно лице за арабите. Имаше време когато дълго следях кариерата и. Женствена и нежна ,  естествена . Харесвам стила и.

# 529
Баръш и Ханде
https://www.instagram.com/reel/DFdEozzIS4R/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==

💫💫

💫💫

💫💫

💫💫

💫💫

💫💫

💫💫

💫💫💫

💫💫💫

💫💫💫

# 530
# 531
🖤💥🆕🆕🆕💥🖤
Стори в Инстаграм от Баръш 🖤🍾🥂🥃

💫💫💫💫💫💫
https://www.instagram.com/stories/1birsenaltuntas/35570998027601 … =MTc4MmM1YmI2Ng==
💫💫💫💫💫
https://vk.com/wall-38209033_337855
💫💫💫💫💫💫
https://vk.com/wall-38209033_337846
💫💫💫💫💫💫💫

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 20:17 от Albena Goranova 606011

# 532
Добре изглеждат, Баръш зализан, официален
Рускините им се радват

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 20:50 от eliNIM

# 533
# 534
Hug  Hug Hug
Момичета мерси за всичко споделено  Heart
Албена,Ели, tina-latina  мерси за снимките  Flowers Rose   Flowers Rose   Flowers Rose
Албена  мерси за преводите и и нфото     Flowers Rose
Много,много красиви Ханде и Баръш на премиерата в Москва  Heart
Баръш говори на руски  Simple Smile

https://x.com/BAAFC87/status/1885068271948316768

# 535
💥🆕🆕🆕💥
Според канала "SHOT Telegram", феновете на турските сериали изпълниха "Октябрь" и обградиха турските гости с внимание. Ханде Ерчел и Баръш Ардуч поздравиха фенове на руски от сцената и след това им разказаха за предстоящата премиера на филма.
След комуникацията им с обществеността започна лудницата. Фенове и неколцина фенове на турските артисти нахлуха през затворените врати, избутвайки изненадания охранител, за да си направят селфита с идолите си. Но Ханде Ерчел и Баръш Ардуч избягаха от феновете си през задната врата и отидоха в хотела.

💥💥💥💥

💫💫💫💫

💫💫💫
Баръш с фенове

💫💫💫

💫🖤💫🖤💫

💫💫

💫💫💫💫💫💫💫💫
Сравнения 😊🤍🤍

💫🤍🤍💫

🧡🧡🧡🧡🆕🆕
🧡🧡🆕🆕🆕🧡🧡
Стори в Инстаграм Елчин, Юнус и съпруга на Джерен Думан, треньорката по пилатес   и приятелка на Елчин.
Написала е:
"Любимите ми хора" 🤍
Елчин и тя сложи снимката в стори🤍🧡🤍

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 11:53 от Albena Goranova 606011

# 536
Елчин си им кръг приятели , постоянни, което говори много.

Баръш е хубаво, че е казал няколко думи на руски, достатъчно са феновете му там. Само не разбирам как така е доволен от отзвука на филма, нали не е излъчен още за широката публика.
Нормално е да правят промоция на продукта си, мениджърската и продуцентска дейност е на ниво. И е много хубаво. Феновете не са дошли на срещата заради добрия или неуспешен филм, по -скоро да видят на живо артистите  пристигнали в страната им.
Или нещо аз се бъркам с изказването на Баръш, че първия му дигитален филм е с такъв успех, което го радва.
Хандето изглежда добре с по малко грим. Тоалетът и обаче при пристигането ……..няма да коментирам….

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 16:36 от eliNIM

# 537
Hug Hug  Hug
Ели  нали имаше премиера филма в Берлин и доста добри отзиви се получиха от там след това .Може би това има предвид Баръш Thinking  
Иначе на 14 февруари като пуснат филма по Нетфликс ще стане окончателно ясно колко се харесва .
Още от премиерата в Москва

# 538
💥🆕🆕🆕🆕💥
ЕТО ДУМИТЕ НА БАРЪШ И ХАНДЕ КЪМ ФЕНОВЕТЕ В ЗАЛАТА!
Думите на БАРЪШ:
"Това е нощ, която Ханде и аз никога няма да забравим,изживявам една от най-незабравимите нощи в живота си!"

Думите на ХАНДЕ:
" Както Баръш каза,вие наистина направихте тази нощ незабравима за мен.Първо бих искала да ви благодаря много!Това е първият ми дигитален филм и съм невероятно щастлива,че получи такъв отзвук."
💫💫💫💫💫💫💫💫💫
Баръш и Ханде се прибраха в Истанбул 💫
https://www.instagram.com/reel/DFgNCsDJasA/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==
💫💫💫

💫💫

💫💫

💫💫💫

💫💫
Снимка с персонала от хотела

💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
ЕТО И НЯКОЛКО ОТЗИВА СЛЕД ФИЛМА "Rüzgâra Bırak - Остави на вятъра" ПРЕДСТАВЕН В МОСКВА
"Вчера беше много горещо и не само защото Баръш Ардуч и Ханде Ерчел донесоха топло време със себе си от Турция. Именно екранното им партньорство разпали истински огън в сърцата на публиката. Как се оказа филмът?
Късметлия, толкова съм късметлия! Само така може да се опише вчерашното посещение на предпремиерната прожекция на филма „Остави на вятъра“ с Ханде Ерчел и Баръш Ардуч, който тръгва по кината от 6 февруари 2025 г. За щастие редакционният екип на Girl успя не само да присъства на пресконференцията на актьорите, но и да оцени филма."
От theGirl: ✍🏻
"Нека започна с факта, че романтичната комедия „Leave It to the Wind“ с участието на Ханде Ерчел и Баръш Ардуч ще излезе на 6 февруари(в Русия). Да се ​​каже, че партньорството на актьорите беше дългоочаквано, означава да не се каже нищо. В края на краищата, мъжът дълго време беше смятан за истинския крал на rom-coms и всичко това благодарение на ролята на Омер Ипликчи в сериала "Любов под наем", а турската жена стана известна в целия свят, играейки ярката Еда Йълдъз в "Почукай на вратата ми".
Сюжетът е болезнено банален, но точно това го прави толкова добър. Пред нас е отговорна и сдържана Асли, която е свикнала да живее по график и е постоянно заобиколена от работни разговори (да, почти всяко момиче може да се разпознае в строгата красавица, изиграна от Ханде). От другата страна на импровизирания ринг е тонизиран и загорял сърфист на име Еге, който обича да се носи по течението, както буквално, така и преносно. И между тях, изглежда, няма нищо общо, с изключение на документа, който мъжът трябва да подпише, за да може момичето да спаси компанията от фалит.Може би няма нужда да се фокусирате повече върху сюжета, защото тези, които разбират класическите дизи сюжети, вече разбират как може да свърши всичко. Бих искал да отбележа, че филмът напомня на класически романтични филми и най-вече забелязах прилика с вече култовия проект „Укротяване на опърничавата“, макар и с известна примес на „Предложението“ със Сандра Бълок, т.к. в крайна сметка Аслъ е бизнесдама, която първоначално отива в Чемше отива в Еге само с цел да получи желания подпис. Но, както вече разбрахте, съдбата има съвсем различни планове за тази двойка.Бих искала специално да отбележа много красивата корекция на цветовете и постановката на кадрите, както и музикалния съпровод, който беше умело подбран за всяка сцена. След като го гледате, имате чувството, че сте били на кратка ваканция и веднага искате да си купите еднопосочни билети за Турция и да седнете мързеливо на брега на морето.
Второстепенните герои, разбира се, избледняха в незначителност в сравнение с основната двойка. Те бяха необходими само за да подчертаят различията в начина на живот на главните герои и след това плавно да ги доведат до „общ знаменател“. Във филма има и неща, които могат да шокират. И това са много ярки и доста явни креватни сцени, които са заснети много (и много) красиво и ефектно. Повярвайте ми, не сте виждали такава Ханде Ерчел, но Баръш Ардуч все още не беше успял да се отличи на екрана така.
Между другото, бих искал отделно да отбележа актьорската игра на Ханде. Аз, разбира се, не съм нито гуру, нито експерт, но съм гледал почти всички творби на туркинята, така че мога уверено да кажа: тя израсна професионално. А „химията“ с Баръш Ардуч се оказа лека, непринудена и сдържано секси. Накратко, и двете улучиха целта и работеха перфектно заедно, просто няма смисъл да отричаме този факт.
Единственият минус на филма е, че сюжетът е твърде приказен и предвидим. По време на гледането непрекъснато казвах на Полина какво ще се случи след това и тя винаги предполагаше. Такава простота и неусложненост обаче имат своя чар. Докато гледате „Остави на вятъра” можете да се отпуснете и напълно да се абстрахирате от проблемите, а това е нещо, което напоследък много липсва на екраните."
Мнение на Полины Морозовой: ✍🏻
Режисьорът и целият екип на проекта успяха да разкрият г-жа Ерчел от съвсем различна страна и да отворят Баръш като цяло. Аслъ е нещо средно между сладката Еда Йълдъз и нахалната Азизе. Ясно е, че Ханде не се страхува да бъде различна: понякога дръзка, понякога твърде откровена, понякога наивна. Задължително за феновете на момичето! А Баръш... ами просто: здравей, нова турска тръпка! Мисля, че ще има повече фенки след филма "Leave It to the Wind" 😅
Знаеш ли, неговият Еге по някакъв начин прилича на Серкан Болат. Отново, най-малкото превличащтата химия с партньора ви. Този Баръш в този образ е харизматичен, забавен, непринуден и просто невероятно талантлив. Въпреки че в живота той се държи различно и, сигурна съм, подхожда към всичко с необходимото съзнание и отговорност .
Любимата ми част от филма определено е диалогът! За разлика от някои турски сериали, които обичат да губят логиката си, те са написани майсторски. Шегите просто долетяха така. И интересното е, че дори когато шегата на Еге изглежда елементарна и разбираема, пак ти се иска да се посмееш. И се смееш! Ханде със сигурност не е излъгала, когато каза в интервю, че тя и Бариш почти веднага са създали страхотен тандем и химия. Можете да усетите нещо подобно от първите секунди!
Гледките и музиката са съвсем отделна тема за разговор. Филмът изглежда като снимка от "Pintetest". А заедно със сценария и актьорския състав те отвръщат главата от ежедневните проблеми и те пренасят в някое райско кътче. Между другото, важна част от визуализацията са тоалетите на Еге и Аслъ.
Свикнахте ли,че всяка изява на Ханде Ерчеле истинска модна сензация? Същото обаче важи и за Баръш Ардуч: да си признаем, той подбира тоалетите си много добре! Е, за това говорех?! Изображенията на Аслъ и Еге са гледка за гледане. Ще си тръгнете от залата не само с желание да посетите снимачната площадка възможно най-скоро, но и с доза модно вдъхновение.
Моите лични фаворити са бялата мини рокля на Аслъ, съчетана с тоалета на Еге с разкопчана синя риза. От същата сцена с вино, вкусна храна и още нещо. да, да! Единственото нещо е, че някои хора може да сметнат филма за твърде съвършен или наивен. Съгласен! Но това не е сериозно. Неговата задача е да ни накара да повярваме в приказка. И филмът се справи страхотно .
Всички, които сте фенове на сериалите "Почукай на вратата ми" и "Любов под наем", изглежда съвсем скоро ще се влюбите в тандема Ерсел-Ардуч."

💫💫

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 00:25 от Albena Goranova 606011

# 539
Здравейте! Както и предполагах, банална любовна история! Разголена Ханде, почти през целия филм, горещи сцени, разгърден Баръш и ...успехът е гарантиран!
Плюс добри връзки, добри мениджъри, добри дистрибутори, страхотна реклама!
Защо ги нямаше тези неща, когато излезе филмът на Елчин и Баръш, а го заметоха под килима за нула време!
И защо, интересно, Баръш не говореше така за партньорката си Елчин, с която направиха незабравим тандем и с която фактически станаха толкова известни в "Любов под наем"? Защо Гюпсето не даваше с Елчин, а с Ханде дава?

Общи условия

Активация на акаунт