Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 83

• 59 451
  • 712
  •   1
Отговори
# 555
🧡🧡🆕🆕🆕🧡🧡📸
 Стори от Елчин в Инстаграм 🧡🧡📸

🧡🧡🧡
📸📸🧡🧡📸📸
Снимката в долната част на колажа е направена на 12.01.2024 година📸

❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
Бордото им отива❤️‍🔥🔥

# 556
Все едно предстои “ Любов под наем” да гледаме.
Хубави снимки.

# 557
🧡📸🆕🆕🆕🧡📸
Елчин снощи е посетила моноспелтакъла на актрисата комик,
Ясемин Сакаллъоулу🌟

🧡🆕🆕🆕🧡
Елчин снощи е гледала моноспелтакъла "Как да изберем правилния съпруг".
Сценария  на моноспелтакъла е написан и изигран от комедийната актриса Ясемин Сакаллъоулу.
Комедийната актриса Гюлсел Бирсел, също е гледала постановката. 💢
🌬️❄️🌨️Имало е предупреждение в Истанбул да не се пътува, защото е била лоша климатичната обстановка, валяло е сняг в Истанбул вчера, но въпреки предупрежденията на метеоролозите и общината, залата е била пълна. 👏

💢💢💢💢💢💢💢💢💢
💢🆕🆕🆕💢
Гупсе Озай е  дала кратко интервю за журналистите.
Попитана дали ревнува съпруга си от екранната му половинка Ханде, тя отначало отговори, "Аз съм комик и ще отговоря така:( шеговито с много смях) :
"Ревнувам,имахме малък спор, но се разбрахме."😂
ЕТО ОТГОВОРА И:
„Няма ревност, това е работа. Много харесвам тандема Ханде и Баръш. И двамата имат много добра енергия. Мисля, че са перфектни, идеална двойка са.
Много съм любопитна и с вълнение очаквам  да видя филма.
Баръш е много интелигентен и има невероятно чувство за хумор и е талантлив комик. И всички наши приятели знаят за това колко е забавен !
Гупсе коментира и неотдавнашния случай с приятеля и комик Меликшах Алтунташ, който беше раздухан от пресата.
Казва, че няма такова нещо, но пресата е взела това с парите и го е направила заглавие, тема.
С нейния си смях, казва :
"Ако ме питате мен даже много малка сума е казал, че вземам 150-200хиляди лири, какво е това аз вземам много по вече" (смее се)😂😂😂
Няма такова нещо, ние сме много големи приятели и се смеем много, както и с това което каза за парите, ние сме комици и се забавляваме много." 😂
💢(Има думи които не мога да ги преведа, защото говори много бързо, съкращава  думи и най-вече знаете, че тя фъфли и не я разбирам. ) 💢🤔🤫🤭🤭
https://www.instagram.com/reel/DFujSykgF0g/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==

# 558
Колко е нежна Елчин, крехка и фина. Удоволствие е да я гледам.

А за репортажа- какво друго да каже Гупа?!
В случая има ли друг избор, освен да говори през смях, ама дали и е до смях тя си знае.
Коя жена ще остане безразлична  да гледа мъжа си как се целува и прегръща с друга жена, пък било то и артисти.
Голяма химия ще да е, след като тя казва. А и Хандето е  заета.
Защо ли не си спомням така да се е хилила в по други минали времена.
А Баръш е имал магнетични тандеми с успешни артистки.

И като писах магнетични да сложа нещо много стилно, хубави кадри

https://youtu.be/BFKmqfH9uOg?si=MxkoGLAEOuaYSbH9

https://youtu.be/LyGCuoVYizc?si=8DTlAMEBxA-LTq4r

https://youtu.be/dCpPzr9kwk8?si=Bj08u8sVDMYsDQuO

# 559
💥🆕💥🆕💥🆕💥🆕💥
Вече го има с руски превод филама "Rüzgâra Bırak - Остави на вятъра". Гледайте го през телефона,че на настолните компютри нещо не тръгва линка. С руско озвучаване е.
https://kinogo.org/119931-ostav-jeto-vetru.html

🌟🌟🌟🌟
🌟🆕🆕🆕🆕🌟
Елчин с екипа и колеги след моноспелтакъла "Как да изберем правилния съпруг?"

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 19:18 от Albena Goranova 606011

# 560

Албена, благодаря за филма.
Започнах го, и то на лаптоп. Поне можем да видим за какво става въпрос.Съвременен филм,сякаш не е турски .
 Кадрите не са с много добро качество, все пак не е оригинал.
Рускините са възхитени от играта на Баръш.
Има много хубави морски ,топли слънчеви моменти. Напомня за лятото , безгрижие и релакс.
Играят  за мен непознати артисти, които са много добри.

Мога да кажа, че изгледах филма. С  удоволствие. (На третия плейр при мен върви чудесно) Няма тежки драми, засегната е темата за екологията и презастрояването на фона на летните кадри и страхотна великолепна музика. Морските пейзажи са в унисон с играта на артистите и някак неусетно се потапяш в историята на филма. Баръш е  просто на мястото си, сякаш показва на феновете си къде почива всяко лято. Морски, естествен, небрежно чаровен. Идеално му подхождат сцените в кухнята, добре ги е отработил    Много, много различен от образите които е играл до сега, за мен той е водещ в тандема. Сработили са се двамата идеално. Химия не виждам с Ханде и ми хареса тя как пресъздава образа на Аслъ. Героинята и е уверена, със самочувствие, но спокойна, лишена от  силни емоции. Образът и се развива плавно, от сдържана до замечтана,накрая влюбено мълчалива. Мисля, че точно това пасва на Ханде, която е статична  актриса или тя прави героинята си такава.
Личи как са си напаснали двамата, усеща се лекотата с която Баръш  предразполага Ханде. Тя   допълва впечатлението което оставя морската вода, крайбрежния летен живот и  красотата на кадрите от природата. Не са случайни сцените по бански, които засилват приятното усещане на зрителя.
Различен филм от обикновено предлаганите турски такива.
Лек, приятен и пренасящ зрителя в слънчевото крайбрежие на Турция.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 20:51 от eliNIM

# 561
🌟🌟🆕🆕🆕🌟🌟
Компанията за медии и новини "The İstanbul Spotlight" представя всички запомнещи се двойки от сериалите през годините в Турция.
Една от двойките е Дефне и Йомер изиграни от прекрасните актьори
Елчин Сангу и Баръш Ардуч 💘💘🌟🌟
Ето какво са написали :
Превод :
"Емблематични, запомнещи се двойки от сериалите" ❤️💘❤️
"Отпускаме се на пътешествие към моментите, в които любовта оживява на екраните. С наближаването
на
Свети Валентин, поглеждаме назад към някои запомнящи се двойки от сериалите .
Някой бурни, някой като приказка...
Но всички те оставиха следа в сърцата на публиката.
Ето и емблематичните сериални двойки от екраните, които не се изтриват от паметта дори след години!"❤️💘❤️

💘

💘

💘

💘

💘

💘

💘

# 562
Интересен и хубав  пост Албена.
Гледам снимките, давам си сметка колко съдържателни  и завладяващи сериали сме гледали. С какво нетърпение очаквах поредния епизод за връзката Дефне и Йомер, Пойраз и Айшегюл. А какъв фурор бяха Халит и Берк. И каква игра от актьорите, толкова години и са все интересни, все така вълнуващи зрителя  сериали. Нургюл и Йозджан , Мурат и Туба.
За мен още липсват Бурак и Фахрие- Чучулигови . Днес са заедно и в реала, красива двойка. Все още влюбени един в друг.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 22:53 от eliNIM

# 563
Hug   Hug  Hug
Албена,Ели  мерси за всичко споделено  Flowers Rose  Flowers Rose  Kissing Heart  
Албена  мерси  за превовдите,инфото и линка за филма на Баръш и Ханде.   Flowers Rose
Ели  мерси за коментара ти за филма  Flowers Rose  Сега още повече нямам търпение да го изгледам  Simple Smile  Kissing Heart
И като става дума за него прочетох ,че в Русия има доста добри финансови постъпления от  прожекциите. Нека така да продължават  и по Нетфликс като го пуснат също им желая висока гледаемост.  Simple Smile  Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:

И като съм започнала с красотите малко такава и от Елчин.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 11:03 от Eny87

# 564
💥💫🧡🆕🆕🆕🧡💫💥
Снимка от гримьорката Хамиет Акпънар,написала е: " Вече не издържах,споделям го кралицата Елчин Сангу💁♀️🧡 "

💥🧡

💥🧡💥

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 21:32 от Albena Goranova 606011

# 565
Ени

Hamiyet Akpınar сподели нови снимки на #ElçinSangu с бележката „Не можех да устоя повече, споделям кралицата

# 566
💥🆕🆕🆕💥
Стори в Инстаграм от Елчин 🧡
📸📖🐕❄️🌨️

❄️🌨️

🌨️📖🐕

# 567
Hug  Hug  Hug
Албенка,Ели  мерси за новичките снимки.  Kissing Heart
Ама много ,много е красива тази Елчин бе и каква чистичка и беличка  кожа има само. Heart
И аз ще я сложа пак ама този път така по искряща и блестяща я намерих в Х  Simple Smile

Още малко остана до пускането на "Остави го на вятъра" по Нетфликс и от там са ни пуснали малко филмче с леко интервю и кадри от заснемането на филма.

https://x.com/netflixturkiye/status/1889585232707207533

Красиви хора  Heart

# 568
🆕💥🖤🆕🖤💥🆕
Стори от приятеля на Баръш, Мухаррем и от
фризьора и личен асистент на Баръш, Яшар Ертем 📸
Баръш е в Алачатъ - Чешме🖤

# 569
Hug  Hug  Hug
Последни отброявания до настъпването на 14.02. и излъчването на филма на Баръш и Ханде по Нетфлик. Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 23:58 от Eny87

Общи условия

Активация на акаунт