Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 83

• 59 375
  • 712
  •   1
Отговори
# 615
Ени,
Първият от ляво, под Баръш нищо не ми говори.
Състава ми напомня на сюжета на Пойраз Караел, може би заради Муса

# 616
Ели и на мен този артист не ми е попадъл в полезрението или поне не се сещам да съм го гледала някъде.
И Муса и Сайгън са горе долу специализирани в отрицателни роли или такива които се люшкат между доброто и лошото да ги видим в новия филм какви ще са.  Thinking  Simple Smile

# 617

И Муса и Сайгън са горе долу специализирани в отрицателни роли или такива които се люшкат между доброто и лошото да ги видим в новия филм какви ще са.  Thinking  Simple Smile
Да, и в добавка Долунай. Колкото е красива, контрастът е точно в десетката, отива и да е лоша и гадна, защото го прави идеално. Прекрасна актриса, обичам да я гледам, талантлива. И много красива жена.
Скоро приключи проект в който играеше хирург, не съм го гледала. Виждах отделни кадри и снимки - пред камера, зад камера.

Скрит текст:

Зад камера с Баръш - 2024г

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 21:17 от eliNIM

# 618
💥🆕🆕🆕🆕🆕💥
 Клип с Баръш Ардуч в  Париж, срещнали са го случайно. 📸✨
Той и асистента му и личен фризьор на Баръш  Яшар Ертем са заедно в Париж.
Тази седмица е "Седмицата на модата в Париж", дали Баръш ще присъства на някое ревю, като лице и представител на модната  марка "Kiğılı" все още няма информация или е просто съвпадение
или той е там по друга работа. 📸✨
https://www.instagram.com/reel/DGzz7M_IHZ3/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==
✨📸
Още един клип, но от друг ъгъл
https://www.instagram.com/reel/DG0IClPow_gdLIfrP0IK4eNmWbt-VWxLM … =MzRlODBiNWFlZA==

🖤✨📸

🖤✨📸

📸✨🖤

🖤📸✨

🖤📸

📸🖤✨

# 619
💥🆕🆕🧡🆕🆕💥
💥🆕🆕🆕💥
Клипове в Инстаграм от Елчин зад кадър от новият и проект.
Написала е:
"Който не се забавлява на снимачната площадка  не е един от нас👀"
https://www.instagram.com/p/DG3C8wwiFU9/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==
💥🧡✨🆕🌟🧡💥

🧡🌟🧡

# 620
Албена  Hug  Ели  Hug
Баръш в Париж , каквато и  да е причината е супер. Simple Smile Няма само по арабските страни да ходи ха ма ха малко и европейски въздух да вдишне.  Simple Smile
А Елчин е много ,много красива на тия новите снимки.  Heart

# 621
Честит 8-ми Март!🌷🌷🌷
Бъдете здрави,щастливи и благословени!🍀🍀🍀
И нека сърцето ви винаги да е изпълнено с любов и хармония!
🌷🌷🌷

🌷🌷🌷🌷🌷

# 622
Hug  Hug  Hug
Честит 8-ми март ,мили момичета!Бъдете здрави,щастливи,усмихнати,уважавани  ,обичани и обичащи!  Flowers RoseHeart Kissing Heart

Елчин Heart

Баръш тренира сериозно.

https://x.com/GanaAli212/status/1898294654791008385

и красивите и неповторими ДеФом  Heart

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 13:14 от Eny87

# 623
💫🆕🆕🆕💫
Баръш и личният му асистент и фризьор Яшар Ертем, днес отново са в Алачатъ/Чешме
🌞🌤️Стори от Яшар и Баръш с фенове💫🖤🖤

💫💫💫

💫🌞💫

# 624
Hug  Hug  Hug
Албена мерси за снимките  Flowers Hibiscus

# 625
💫🆕🆕🆕💫
Според изследване проведено в Бразилия сред любимите турски актьори жени/мъже на бразилците,
💫Елчин Сангу е на 3-то място при жените, а Баръш Ардуч е на 4-то при мъжете.
💫Елчин е на 13-то място сред турските актьори които бразилците искат да виждат в кампании и събития, Баръш е на 5-то място. 💫💫🌟🌟

# 626
💥🧡🧡🆕🆕🆕🧡🧡💥
Кратък репортаж с Елчин.🧡
Питат Елчин за хармонията между Баръш и Ханде.🤷
(🤷До къде стигнаха журналистите питаха жена му, сега питат и бивши партньори на Баръш за хармонията му с Ханде.
Какво е това на кого е нужно това, не разбирам?! 🤭
ПРЕВОД НА РЕПОРТАЖА:
ЖУРНАЛИСТ: Вие и г-н Баръш бяхте много добри партньори известно време.
ЕЛЧИН:Да
ЖУРНАЛИСТ:Сега, например, с госпожа Ханде тя сякаш улови същата енергия.
ЕЛЧИН: Да,да нещо такова, предполагам, малко такъв тип... , малко хармония, малко цветове.
Колкото до цветовете, като събереш два руси не си пасват, но като сложиш  брюнет и рус си пасва, обществото ни си има критерии за красота, това е отделна тема,но предполагам, че има нещо общо със съвпадението и хармонията.
ЖУРНАКЛИСТ: Хареса ли ти ?
ЕЛЧИН:Харесах ги.Намерам ги за красиви, и двамата са красиви хора, защото и двама красиви хора изглеждат красиво, искам да кажа,че няма как да не изглежда добре.
ЖУРНАЛИСТ:"Любов под наем" като беше, тогава двамата също бяхте много обичани?
Разбира се,с работата, енергията на тази работа имаше хармония, чрез тях може да се случи и с други (партньори), да се случи за да не казват хората все: "Баръш и Елчин да се върнат"
ЖУРНАЛИСТ:Още ли го казват?
ЕЛЧИН: Така се казва все още...
https://www.instagram.com/reel/DHJdGAsNYQ5/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==

💫🧡💫

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 22:54 от Albena Goranova 606011

# 627
Hug  Hug  Hug
Албена  мерси за инфото и превода на този толкова "великолепен" репортаж с Елчин.Жълтите журналисти отново постигнаха "висоти" в професията си  Angry Направо не мога да повярвам понякога или за съжаление доста често  колко тъпи и безсмислени ,а понякога и обидни въпроси задават на хората  Angry
Баръш и Елчин си имат тяхната си химия и красота ,Баръш и Ханде също си имат тяхна си химия и красота и едното не пречи на другото.Има фенове които харесват едната двойка ,други пък харесват другата ,трети харесват и двете ,а четвърти само една от двете и това пак си е нормално и няма нищо лошо или пък невероятно в тази работа и само жълтоурковците на съседите търсят под вола теле и се опитват да създават някакви интриги или драми или и аз не знам какво се опитват да създават. Angry
Обаче пък милата Елчин колко спокойно им отговаря на тъпотиите ,браво на нея Heart Hands Clap А така няма да им пада на ниското ниво я Angry
Heart  Heart  Heart  Ада и Мерт  Heart  Heart  Heart

# 628
Голямо коментиране и шумотевица за този филм, сякаш е номиниран за Оскарите. Всъщност е една перфектна реклама на Чешме, банските на Ханде и добра операторска работа, нищо повече. Гледаш и отминаваш в търсене за следващия филм.
 Елчин е интелигентна и откровена. Браво за отговорите.
Благодаря и аз за превода.
Ени, аз съм от тези които смятат, че двойката Баръш с Ханде и Баръш с Елчин са несравними. Това им е работата,  а разголената Ханде се възприема по техния стандарт трудно. Химията я няма в този филм, бъркат я с друго.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 00:47 от eliNIM

# 629
Филма "Rüzgâra Bırak - Остави на вятъра" в Турция вече е  забравен. Няма го  поне в топ 10 на Турция. Всяко чудо за три дни са казали хората.
Нормално е след толкова реклама хората да го гледат, но дали го харесват е друг въпрос.
Сега ще има още една вълна на реклама за сериала "Aşkı Hatırla- Помни любовта ", всъщност
Елчин направи сега най-добрата реклама на Баръш и Ханде за предстоящия им сериал "Aşkı Hatırla - Помни любовта" който ще се излъчи през месец МАЙ по "Disney +"
От всички партньорки на Баръш кого да да питат друг, ако не  Елчин. Тя го познава най-добре.
(Ще чакаме да видим дали са и задали и други въпроси, например за нейния проект по платформата "Gain tv")

💫💫💫💫
🧢🕶️Шапките и очилата са тяхна запазена марка и най-вече много им отиват. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт