Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 83

• 59 275
  • 712
  •   1
Отговори
# 690
Ох ,Ели  хич ,хич,хич не е добро положението с тия мустаци Simple Smile    Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile  от всякъде е анти  Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile Ама ще трябва да се издържи какво да се прави ,ние фенове ли сме или шега работа ха ма ха  Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile
Елчин е като кукличка красива и нежна  Heart

Направо си е “натюрел тюрк”. Grinning  Joy  Joy отвсякъде Joy Joy
Как изглежда от рекламите и пълен противовест от клипчето от тренировките му. Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес неговия приятел, който го е въвел в тренировките по борба бил рожденник. Рускините са направили превода и ретроспективни снимки от различни тренировки с двамата.

# 691
# 692

Ох, дали пък няма да се понамокри

Баръш е публикувал в инстаграма си поздрав за бранда.

Още едно експертно признание за рекламната стратегия на Kiğılı
Kiğılı спечели наградата Golden Effie в категорията Мода/Текстил/Аксесоари на Effie Awards Türkiye 2025.

Наградите Effie са едни от най-престижните награди за маркетинг в света. Присъжда се  основно за постижение в областта на рекламата и маркетинговите комуникации – ефективност.
Състезанието се провежда от 1968 г. в 52 държави, на 5 континента и на световно ниво.
От миналата пролет лицето на компанията е Barış Arduç и всички външни промени в стратегията и марката Kiğılı са свързани с него.

https://vk.com/clip-38209033_456247616
Коментар от рускиня

Скрит текст:
Зашеметяваща обстановка и невероятно стилен красавец - изглежда, че разчитайки на Баръш и неговата харизма в това видео, Kiğılı е уцелил гвоздея на главата
Печалбата е голяма! Просто се възхищавайте! Дрехите също не са лоши, но как да ги видиш, когато Баръш царува на екрана?!

и нещо красиво, макар и от минало време

Пуснали са първия трейлър на  „101 с Elçin Sangu“

https://x.com/i/status/1914727883496366120

И в Туитър има коментари ,че се смесват Астрология и играта тару, което не е правилно.
До колкото ми превежда Гугъл това са хора които се занимават с Астрология.

А Елчин отговаря,че преди критиката трябва да се гледа програмата- все едно да кажеш, че си прочел книга,като си прочеле само заглавието и.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 18:41 от eliNIM

# 693
Ели  мерси за инфото ,превода и снимките  Kissing Heart Flowers Rose
Баръш и Бурджу бяха мнооого добра комбинация и добро сериалче направиха  Heart
Рекламата за новата поредица с Елчин ми харесва много  Heart   и е абсолютно права, че първо трябва да се изгледа епизода пък после да се почва с коментари и критики. Hands Clap Пожелавам и  да има много голям успех с този проект  Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover

# 694
# 695
💥💥💥💥💥💥
🆕🆕🆕🆕🆕🆕
Баръш рекламира сериала
"Aşk Hatırla" казва скоро по "Disney +"
https://www.instagram.com/reel/DI4PyP_CQwr/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==

🖤🖤🖤

Баръш си е сложил клипа в стори в Инстаграм🖤🖤🖤

# 696
Оооо много добре изглежда Баръш в рекламата, знаят как да заинтригуват зрителя.

Естествено от Бирсен:
Сериалът #AşkıHatırla (Reminder), който дуото #HandeErçel и #BarışArduç засне за Disney Plus, ще бъде в ефир през юни, след като за трети път получи предложения за сериали от мейнстрийма...

Това вече не ми харесва, никак.Прекалено е

...............................................................

Мурат Ментеш, авторът на комикса и сценария за филма "Dehshet Bey", в скорошно интервю описа жанра на филма с участието на Баръш и Туба като "философски екшън" и обяви, че ще излезе преди края на годината.

В подготовка за снимките

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 10:14 от eliNIM

# 697
Hug   Hug  Hug
Ели,Албена  мерси за снимките и инфото Flowers Tulip   Flowers Tulip
Баръш изглежда супер в рекламата за сериала  Heart ,юни като дойде ще го видим и него самия като какво ще бъде   Thinking  Simple Smile

# 698
💥💥💥💥💥
🆕🆕🆕🆕🆕🆕
ТРЕЙЛЪР НА СЕРИАЛА "AŞK HATIRLA - ПОМНИ ЛЮБОВТА" 💥💘💞💓
https://www.instagram.com/reel/DI_BMn-iBFD/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==

💘💘💘💘

💘💘💘

💘💘💘

💘💘💘💘

💘💘💘

💘💘💘
]

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 12:32 от Albena Goranova 606011

# 699
Благодаря за трейлъра!
Наблегнали са на формите на Хандето. Защо така искам да я харесам и не става, изкуствена, превзета, скована, фалшива, като добре показания и хирургично оформен бюст. Не я критикувам, красива артистка несъмнено, но ми липсва естественото поведение.
Не че Баръш е много раздвижен Stuck Out Tongue Winking Eye
Проектът може пък да е приятен, красиви са и двамата

# 700
Благодаря за трейлъра!
Наблегнали са на формите на Хандето. Защо така искам да я харесам и не става, изкуствена, превзета, скована, фалшива, като добре показания и хирургично оформен бюст. Не я критикувам, красива артистка несъмнено, но ми липсва естественото поведение.
Не че Баръш е много раздвижен Stuck Out Tongue Winking Eye
Проектът може пък да е приятен, красиви са и двамата

Здравейте! И в двата общи проекта с Баръш са наблегнали на разголената Ханде, може би, за да се компенсира липсата й на артистични заложби! Сега нейните фенки ще кажат, че съм елбарка и затова хейтя Хандето. Но не я бива като артистка, аз какво съм виновна! И двата проекта се очертават да не са много задълбочени, тъй като гледам, наблягат прекалено на прегръдки, целувки и горещи сцени! Че той Баръш не се е целувал събрано по времетраене с всичките си партньорки толкова, колкото с Ханде в два проекта! Явно на това залагат създателите и на известността на Ханде! Защото известността й прави филмите и сериалите с нейно участие рейтингови, а не това каква тъпня е сюжетът и дали има някакъв смисъл.
 Дай там да се целуват и прегръщат, другото е без значение!

# 701
Меги, напълно съм съгласна  с теб.

Няма лошо да сме ЕлБарки

Хандето и Баръш са  дует, явно благословенни от любимата сценаристка и комедианка Гупа. Мисля я, дали е така    Интересно как се примирява с толкова целувки и прегръдки на съпруга си. За справка - заснемането на  ,,Любов под наем,, доста се потруди в този период   И Баръш е съвсем на друго ниво там.
Боже как ми липсва точно това време, имахме емоции

Каквото и да залагат, колкото и да възхваляват като двойка Ханде и Баръш, липсва точно нежността в погледи и взаимната химия. Не искам да ги съпоставям, кариерата им трябва да се развива. И е нормално да играят с различни колеги. Излизат публикации, двамата много се харесвали, та и още в един проект ги спрягат.  
Продуцентите залагат на подобно участие - прекалено е , натрапчиво и  липсва изненадата от тандема.

Днес, 28 април в 14.30 премиера на сериала ,,Любов под  наем,,  на венецуелския канал Tele Tuya.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 22:14 от eliNIM

# 702
💥💥🆕🧡💥💥
Стори в Инстаграм от гримьорката Хамиет Акпънар, написала е:
Превод :
"Отново сме на работа, както знаете🧡✨"

🧡🧡🧡🧡
Красота
✨✨✨✨✨
Колкото до проекта на Баръш и Ханде, турските фенове са доста разочаровани от този проект, най-вече критикуват  Баръш, че тъпче на едно място с проектите си и никакво надграждане на роли, а е заложил само на финанси
в кариерата си най-вече от арабските страни.
Затова правят  двамата това.
Ханде е с милиони почитатели там и рекламно лице на много фирми, а и мениджърската агенция на Баръш Ардуч от  2-3 месеца е отворила офис в Дубай и веднага Баръш стана рекламно лице на Дубай.
Където са парите, там е и интереса на актьора, за съжаление.
Баръш работи вече за арабските фенове. 😢
Те превърнаха филма"Rüzgâra Bırak - Остави на вятъра" в сериал, само че го преместиха на друга платформа сега.
А колкото до съпругата на Баръш Гупсе, нея я устройва това партньорство, спокойна е  с Ханде, защото знае, че тя няма да зареже  милиардерскоти си гадже по никакъв начин зараради Баръш,е няколко прегръдки и целувки  и то пред камера не я бъркат Гупсе,важното е джобчето да е пълно... 😀🤭

# 703
Hug  Hug  Hug
Момичета мерси за споделеното  Flowers Tulip 
Много красива Елчин на новата снимка  Heart
Хареса ми трейлъра на новия сериал на Баръш и Ханде .За сега изглежда  да е приятен ,лек и красив,да видим и вече като го излъчат какъв ще е.

# 704
Интересни коментари има в Туитър под новия трейлър.
Едни  са доволни, естествено.
Турски акаунти пишат , че след такива партньорки като Елчин, Бурджу Бириджик, Баръш е слезнал на нивото на Ханде. Прави са. Липсва истинската игра, събират ги финикийските знаци, всичко е бизнес, за съжаление не е само при тях, в Турция. Човекът има семейство и трябват доходи.Sunglasses

Елчин  е много нежна. Тя е друга класа.Хубава снимка

Общи условия

Активация на акаунт