ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 27 466
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
ЕПИЗОД 5 -
https://fb.watch/qa4zym1NpN/
https://youtu.be/uAf3QJgP0a0?si=JI6VDeUb8X0go6_N

Ново от Хазал

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 19:46 от diana_atanasova55

# 466
Сарп ни успокоява - "Всичко е точно, ще видите и Дахан по NOW."

Диди, не успявам да ти смогна. Пускаш новости непрекъснато.
     Много харесвам Хазалка и семейството ѝ. А от снимките, които си ни качила лъха такава топлота и уют, че забравяш всичко. Каква красива принцеса е малката. Да са живи и здрави всички.

# 467
Ха,да видим ,дали THE  KING  ще се появи ,че ми е съмнително.
Иначе гаранция има такава клауза в договора му с която се отказва от активност в социалните мрежи .
Което не е добре ,в даден момент това ще му се отрази . Обидно и неуважително е към феновете му. Знам ,че не го прави ,за да се прави интересен . Иска успехите му да са ,заради таланта и работата му ,а не че бил красив ,активен или още повече клюки . Позволи си да последва Дуйгу и да хареса нейн служебен пост . И най-вероятно с 300 зора и огромно нежелание . И това за онова . Два поста за Гаддар и е приключил фронта 😀

А,вие ме пращате в Истанбул  да го търся по безбройните  улици ... И ,даже да го намеря ,той да се направи на интересен ... Леле,ще го подбера за нула време ,та и мен ще ме пишат по вестниците . 😂😁😁

# 468

„Кажи ми най-големия си грях.“

"Gaddar" Епизод 5, 1-ви трейлър

След малко ще пусна превода и гифките!

# 469
Хора ,под новите видеа във всеки ,ама всеки коментар се пита за Чаатай . Хората са много разочаровани...

# 470
Доколкото разбрах, не само Чаатай липсва в рекламата на NOW . Липсват главните герои и на другите им сериали. Може би ще има 2ро видео само с главните. Hands Pray Не вярвам да направят такава издънка.

# 471

Епизод 5, трейлър 1

„Кажи ми най-големия си грях.“

- Разкажи за най-големия си грях.
                - Какъв грях? Какво говориш, братле!
                - Скоро ще се женя.. Този човек не трябва да се навърта наоколо.

- Как може този човек да потъпче думата ми! Как?
                 - Ямур?!
                 - Какво направи? Тате, какво си направил! Къде е Ямур?
                 - Вече я няма...

- Убили са таксиметровия шофьор в квартала, вероятно  си чул.
                 - Познавам го. Батко Рустам.
                 - Той имаше две деца. Трябва да се погрижим.

# 472
Доколкото разбрах, не само Чаатай липсва в рекламата на NOW . Липсват главните герои и на другите им сериали. Може би ще има 2ро видео само с главните. Hands Pray Не вярвам да направят такава издънка.

Пипи,не знам ,дали ще има второ видео и кои други липсват . Нито ги знам ,нито ме интересуват 🤷🏻😀 Обаче ,хората неговата липса са забелязали и само за него питат 💁🏻😊😊 Човекът вдигна наистина яко летвата !

Време е да оправяме леглата ,лека нощ от Чачко !

# 473

Промото на NOW TV разбуни духовете. Феновете се хванаха за гушите. В различните сайтове се водят разгорещени дебати защо Чачо не е участвал във видеото.
    Аз пък се кефя на непукизма на Чачи. А Бирсен дава най-точния отговор:

Цитат
Според информацията, изтекла от бекстейджа, Чаатай Улусой не е пожелал да отиде на промоционалните снимки на канала Now с думите:  „В договора ми нямаше клауза за заснемане на тази реклама“.
Не даде резултат и настояването на продуцентската компания.
(Birsen Altuntaş)
    А шегаджиите творят...

# 474
Тоз човек ще ни умори всички с непукизма си и темерутщината и ината. Прилича много на геройте, които играе.
Вече всичко е ясно. Не е искал няма сила, която да го задължи да прави нещо, което не е по договор и не иска дори и Ай Япъм да настоява.
Така излага и продуцента и себе си и колегите. Той му плаща куп пари най скъпоплатеният в гилдията и не му прави чест това. Не си мърда пръста да вдигне рейта и рекламира проекта.
Ние тука се притесняваме всеки ден ,а темерута го раздава чок спокойно. Ще се учим от шефа и ние ще правим така и няма да ни пука от нищо и никой.   
На другите актьори да не би да пише че са длъжни в договорите ? Няма да има втори клип забравете това беше или отделен само за Шефа.
Не му е лесен характера. Само да ми падне ще се жертвам.
Диди , не само теб ще те пишат по вестниците и мен ще ме разнасят, като се ядосам на шефа. Ще види от нерде изгрява слънцето Joy но ще ми мине... Той е такава слабост че мога да простя някой неща ,но няма да ги забравя. Пред красотата му онемявяш и предаваш.  
Нека се шуми има нужда от скандал и хейт ако щете да не е скука. Ха ,ха 😂
Знае големият Шеф как да провокира и отговаря. Направо е трепач това " Няма такава клауза за реклама в договора ми"Joy Сладур хем му се хиля и ми е весело, хем се ядосвам. 
 Ейваллах за това, че не се прави на такъв ,какъвто не е. Това е същността му. Прави неща за себе си това ,което го вълнува и желае.
Така и с проектите. Това се харесва на хората и почитателите му се увеличават, защото рискува и не се страхува от промени и играе, като Великан и Звяр. Най- добрият!

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 00:27 от femmi2

# 475
Стихват страстите около рекламата и неучастието на Чачо - всяко чудо за няма и три часа. Впечатли ме един коментар, с който съм напълно съгласна:
Цитат
Çağatay Ulusoy е име, което носи стойност на марката в Турция.
Много правилна е позицията, че той не танцува и пее в студиото на канала. Ако присъстваше на събитията, които всички посещават и правеше нещата, които всички правят, той не би бил Чаатай Улусой.
Егото му е много оправдано.

Такаа, прегледах набързо епизода. Нямам особени пропуски, освен 1-2 незначителни. Лихварят каза на Дахан, че баща му е взел парите за конни залагания. От последвалия разговор се разбра, че баща му и преди се е занимавал с това и са плащали дълговете му. Но този път той се оправда, като каза, че  на някого трябвали пари и той помогнал. Head Band Иоще в разговора на Ендер с баща му се разбра, че баща му е против оръжието и наркотиците? Не, че е света вода ненапита, то хазарт, рекет, то хора в кучешки колиби,  ама синчето го надминава. А и мениджъра предупреди Дахан да държи сестра си далеч от Енвер. Да видим дали Дахан ще попадне в капана на Енвер, който плати за последната поръчка и иска да го вкара във затвора с това.
    Пипи, гледам трейлъра от епизод 5 и се чудя дали убийството на таксиметровия шофьор не е поръчката на Енвер, за да натика Дахан в затвора? Май си права, че синчето ще надмине баща си по жестокост, а на мене ми се искаше Енвер да мине на страната на Дахан.
     Искам да споделя и мнението си за двете майки, които са диаметрално противоположни. Фатма е любяща, готова на всякакви жертви заради децата си. Наистина скри истината за Ямур от Дахан, но не мога да я упрекна. Така би постъпила всяка майка, за да предпази децата си.
     Ямур се е влюбила, а обичащите допускат и грешки, без да осъзнават какви ще са последствията. Но е споделила с майка си за извършения "грях". Фатма е наясно, че ако сподели за деликатното положение на дъщеря си вкъщи ще предизвика огромен скандал и ненавист към Ямур от страна на бащата и братята. Изчаква удобен момент детето ѝ да се ожени, да роди и тогава да разкаже всичко.
    А майката на Айдан е пълна противоположност на Фатма. Тя приема дъщеря си като вещ, която може да бъде продадена, манипулирана и експлоатирана за лична изгода. Не се интересува от чувствата на детето си, достатъчно е да я продаде на някой богаташ, за да може да живее охолно. Личното ѝ благоденствие стои над чувствата на Айдан. Сега разбирам защо момичето е толкова избухливо и непокорно. Опитва се да бъде независима, но е безкрайно ранима, недоверчива и травмирана първо от собствената си майка.
     Тази сцена ме изпълва с умиление. Майка и син - нищо не е в състояние да ги раздели или отчужди.

Спокойна нощ, момичета!

# 476
Дано с Ямур нищо лошо не се е  случило.

# 477
Добро утро! Общо взето това се върти в мрежите ,че го няма в договора му. И че е било в почивен ден. Ами,прав е ! Снимат по 6 дни и накрая в деня си за почивка той да иде да се кълчи . Никакъв ред нямат от това ,което съм изчела ,главно казано от Чачо. Човек ,за да е продуктивен трябва да си презареди батериите. Докъде стигна "принцът на ноща"  да променя правилата на цяла индустрия . 👏🏻Браво ! А ,иначе трябва да помисли малко за активността си ,защото в даден момент това може да се обърне срещу него . Не му го пожелавам и дано греша !
Ето го със сутрешната преса. 😘☺

# 478
Здравейте, дами!

Кафе с Чачо за отскок и настроение, в очакване на още новини и инфо за нашето темерутче.

Добро утро! Общо взето това се върти в мрежите ,че го няма в договора му. И че е било в почивен ден. Ами,прав е ! Снимат по 6 дни и накрая в деня си за почивка той да иде да се кълчи . Никакъв ред нямат от това ,което съм изчела ,главно казано от Чачо. Човек ,за да е продуктивен трябва да си презареди батериите. Докъде стигна "принцът на ноща"  да променя правилата на цяла индустрия . 👏🏻Браво ! А ,иначе трябва да помисли малко за активността си ,защото в даден момент това може да се обърне срещу него . Не му го пожелавам и дано греша!
Скрит текст:
Ето го със сутрешната преса. 😘☺
    Диди, съгласна съм с теб. Време е актьорите колективно да се опълчат срещу начина, по който се експлоатира техния труд.
     Факт е, че всички роптаят за удълженото работно време,  за изтощителните 12-16 часови снимки и работа 6 дни в седмицата. Претрепват се на снимачната площадка и когато продуктът излезе на екран, заради нисък рейтинг и по-слаба печалба телевизиите си позволяват да занулят сериали в нищото. Не ги интересува, че в епизодите е вложена душата на всеки актьор, че им коства много да изваят образа. Дават всичко от себе си, за да се получи гледаем сериал. И в крайна сметка трудът им отива по дяволите и целият снимачен екип остава без работа. Тези хора не са марионетки, за да ги въртят, както на тях им е угодно.
     FOX/NOW се сблъскаха с отпора на Чачо. Получиха добър урок. Трябва да има правила и те да се спазват. Договорите са за това, подписват се двустранно, а почивният ден е неприкосновен.
     И аз се дразня единствено от нежеланието на Чачо да контактува с феновете си. Слабата му активност в соц. медии наистина може да му изиграе лоша шега. Върху това трябва да поработи.

Дано с Ямур нищо лошо не се е  случило.
    tigasa, не вярвам, че толкова бързо ще занулят образа на Ямур. Скоро ще разберем какво е приготвил сценаристът за тази героиня. Предполагам, че ще има изненади.

Позитивен и успешен ден ви желая!

# 479
Принцесата Лейля Сюрея е много сладко бебонче да я гушкаш и радваш.😍
Нашият темерут е прав донякъде не е длъжен и то в почивния си ден да рекламира тв дори и сериала да му излъчва. На Фокса им дреме на.... че Чаатай е отказал.
И не е хептен без нищо преди това пуснаха подгряваща реклама и фото с Чаатай и Сюмие, като главните герой в сериала. Така че все пак е бил в студиото и е снимал плакат.
Фандома е уникален ,няма друг такъв. За много неща е разочаровал феновете си ,но никога не са / не сме си позволявали да го съдим , обиждаме и откажем от него. Говоря за истинските такива тези, които го обичаме такъв какъвто е. Heart
7 години на цифрови платформи е отвикнал от много неща и сега се сблъсква отново с тях. Още ми е весело :joy
Като искате Чаатай да се върти и танцува ето ви го:joy: много са креативни и умни.
И да беше там наистина щеше да се завърти и усмихне.

Диди в ИГ профила на Чаатай има ли коментари и шоу.
Фокс -  NOW е недолюбвана, като тв още от преди заради политиката си.

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 14:46 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт