За СЕПТЕМВРИйчетата малки още няма весели пързалки!

• 17 159
  • 262
  •   1
Отговори
# 165
  • София, в полите на Витоша
Еви, да подготвям ли новото заглавие- нещо за новите бебета и бременните Септемврийки?! Mr. Green

На чужд гръб и сто тояги са малко! Joy

# 166
Добър вечер
Току що написах темата, която трябва да предам утре и с това моята сесия приключи-в смисъл, че вече нищо не зависи от мен, чакам само оценки.Така, че ви черпя по едно виртуално питие, пък аз отивам да си налея едно истинско Wine Glass cheers beer Наздраве.

Тайги, тя ходи на английски, плуване, рисуване, танцува в Росна Китка и Бон - Бон....
Ехаааа- и аз съм танцувала там-4-5 години.Беше супер, даже открихме 4тата Асамблея Знаме на мира-ама беше отдавнааааа.
Вещи-честита модераторска титла  bouquet  bouquet  bouquet
За разходките-ако го извеждам аз излизаме с количката, за да мога да обиколя и да свърша малко работа-пазар, сметки....После сядам някъде и го пускам да си щъка.Бабата го извежда пеша-обикалят блока и градинките за около час-час и половина.
Роси-добре сте си изкарали празника Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes
Еви-чакаме продължението...... Wink
Приятна вечер на всички, до утре Hug

# 167
Уф май съм забравила най-важното за теста EFN - отрицателен е - явно нямам оправданние ни за кг, ни за настроение Simple Smile

Лулу, чак сега прочетох за проблемите ви - дано се окаже нещо невинно, много е неприятно като не искат да ядат.

Съни - много е хубава изненадата ти за празника - как го е измислил само:)

Мами да ви питам- маненкия е започнал да изпитва според мен панически страх от разделяне с мен Sick Много ми е мъчно да го гледам разстроенко - имате ли подобни грижи?

хубав ден от нас   bouquet

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 09:06 от evica

# 168
  • Остров Приятелство
Здравейте,
И аз бях много развалнувана  Heart Eyes.Да Ви се връща на всички!
Maris  Hug
pipi67
Цитат
но е от действащите и още в два и половина сутринта ме поздрави подобаващо....
Е, ето това ми липсваше  Sad
Ама май ти си и попрекалила Mr. Green спял бил човека - хеееей да не вземе човека да ти обърне внимание hahaha Joy
Mecho Pyx Какво стана с изпита.Ще се черпим ли виртуално Peace
luluto Да не би пък точно това да я изморява прекалено.Знаеш човек когато е преурорен ни ядене, ни спане ни свет.Аз мисля, че това е много ангажименти за толкова малка госпожичка, игра май повечко и трябва.Но както се знае, майката знае най-добре Hug
taigi По-хубав подарък от този който Вие сте си направили/визирам къщата/ здраве му кажи!
Едно се чудя като ви е хванало бързо виното уж от недоспиването Wink какво се случи после.... Mr. Green
evica Ах като прочетох 1я постинг хехеее бързо бързо отидох на 2я с надеждата да прочета EFP Simple Smile
mama rosi Голяма любов, голямо чудо не може го описа с думи.Много са ти хубавки двамцата Heart Eyes
А това с памперса хммм от сега ли бре жена твойта мома така ги сваля момците hahaha
Ама тя знае към кого да  насочи поривите си Joy Joy Joy
ЗлаВещица Радвам се, че си спечелила.Не вярвам да е само заради нас.Имаш си и други фенове Peace

За параноята/аз така я наричам/ на децата от липсата на мама........мале малееее чудо голямо е тук в нас.Само да изчезна от полезрението му и настава трагедия.Опитвам се лека полека да му се махна от погледа, но е доста трудно.Случва се да седи пред тоалетната и да ме чака, а аз седя там нарочно 100 часа, не мърда бе стой там и чака  ooooh!
За гледачката сме и така и иначе.Споделя или по-скоро прави опити да споделя, но добре, че е млада и няма кой знае какви грижи на главата освен любовни и естествено родителски/нали в един момент все им пречим на децата/, и понеже си имам малка сестрица заради която знам какви да ги плещя бързо бързо я свалям на земята.Но и честно съм малко сухарка с нея - спа ли Калоян, нахрани ли се добре, колко, по нужда ходихте ли, преобухте ли се, играхте ли, на какво, благодаря ти, лек ден или вечер и хайде кой от където е Stop
Количката не я ползвам от отдавна.Само ако съм из центъра и, то по скоро я бутам празна стига естествено да не сме на натоварена улица.Просто като се запъти на някъде го питам "Пуснах ли те там?" или "Кой те пусна там?" - ослуша се, позавърти се, все пак за да ми покаже, че не му е много приятно, че не може да ходи там па се обърне и си дойде до мен.

На вън вали, мрачно е, подтискащо ама аз съм вдигнала цялата къща и ще вършея и така няма да имам време за мрачни мисли Crazy
aniK Оойййй, аххххааххх Разлог.Искам пак да ходя там в Спа хотела Катарино!Там ме заведе съпруга ми след раждането като подарък, да си почина, поглезя ммммм разкош - разкошна храна, обслужване, аромотерапии, сауни, релакси, ментови душове после цялата ухаеш на мента, на свежест оооох искаааам ПАК!

Поздрави на всички Ви!

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 10:24 от s_sunny

# 169
Здравейте, момичета.

Извинете ме, че ще съм кратка, но съм много притеснена и имам огромна нужда от помощта ви. Не съм чела нищо, защото не мога да си намеря място от притеснение - случва се ужасна трагедия в семейството на най-близката ми приятелка. Значи, тя има две деца - момиче и момче (на 6г и на 2.9м съответно) и на момченцето откриха злокачествен тумор на мускулите. Положението е много страшно, лекарите тук не дават шанс на детето и не искат да направят нищо, защото смятат, че детето си отива. Приятелите ми заминават още днес за Франция, където лекарите там ще си кажат своето мнение и ще се разбере има ли шанс това дете за операция или не. Ако го оперират, операцията ще е безбожно скъпа и ще трябва да се наберат средства. Моля ви, да помогнем, кой с колкото може. Не мога да ви опиша как се чувствам - нейните деца са ми най-близки след моите. Трагедията е огромна, а аз не знам къде се намирам от притеснение. Не мога да допусна, че детето - казва се Петър, може да умре... Много ме е страх и съм ужасно разстроена. Всичко се случи толкова бързо, за всички ни е такъв шок...
Аз още нямам информация за точната сума, която ще се събира, но само ви моля да имате готовност, ако може да помогнете. По-късно ще знам повече и веднага ще ви уведомя. Днес мъжът ми ще подготви уеб страница, след това ще се дадат и номерата на банковите сметки и ще ви пратя всичко. Ще пусна тема и в Клюкарника и дано успеем да съберем някаква сума. Те сега са събрали пари за билети, предстой и изследвания, но ако лекарите се съгласят на операция - няма откъде да се набавят парите. Надеждата ми е във вас и във всички добри хора, които са готови да откликнат. Извинявам се за объркания постинг, но треперя и не мога да си събера мислите. Пак ще пиша по-късно. Благодаря ви предварително за съдействието и съжалявам, че ви натоварвам...Как може да се случват подобни неща на невинни дечица... Cry Cry Cry

# 170
  • Остров Приятелство
danisport Оххх страшно много страшно!Прегърни майката от мен!
С каквото мога ще помогна!
Вярвам, че ще се събере сума и, то може би не малка.Въпроса е всичко да е били открито увреме Confused
Тъжно! Cry

# 171
Пропуснах да напиша това, което са казали лекарите тук. Твърдят, че Пепи има злокачествен тумор на мускулите, който вече е разял няколко ребра, обхванал е главна артерия, част от белия дроб и също така е навлязъл между прешлени в гръбначния стълб. Детето има вътрешни кръвоизливи и затова не искат да се ангажират да го оперират. Дори биопсия не искат да правят, защото не се знае, ако тръгнат да режат, какво може да стане и дали няма да стане по-лошо. Всичко тръгна от едно образувание на гърба, за което лекарите твърдяха, че е мастно образувание и не искаха да го режат (това става Август месец). Образуванието започна да расте, а лекарите не изследваха, а изчакваха и казваха, че ще трябва да се махне, но все го отлагаха. Образуванието на гърба е вече доста голямо, колкото юмрък на голям човек и расте много бързо. Правиха кръвни изследвания, които са съвсем в норма. Правиха и скенер и ядрено магнитен резонанс и според последното поставиха ужасната диагноза. Надявам се на чудо във Франция, дано тукашните лекари грешат или и аз не знам какво, само се надявам Перо (така му казват) да живее.

# 172
Дани, много сили пожелавам на родителите и дано да има надежда. Не е редно да стават такива неща с децата!!! Каквото мога ще направя да помогна  Hug
Дай сметките когато имат готовност

# 173
  • София/Осло
Ох Дани, ужасно, просто ужасно Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Дано има надежда за малката невинна душичка Praynig Praynig Praynig
Ще помогна с каквото мога

# 174
Дани, съжалявам за трагедията, дано нашите лекари са сбъркали!

Ако обаче има нужда от помощ, ще пуснем тема за набиране на средства, ще се обадими  на медиите, ще се спревим, няма да се отчайваш- как се събраха парите за Дарко, за момиченцето с проблемите с очите- Дарина не беше ли и тя?Ще помогнем и на тях, дано само няма за какво! Praynig

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 21:40 от pipi67

# 175
Оххх ужасно просто-не може такива неща да се случват на тези невинни същества. Cry Cry CryДани ще помогнем с каквото можем-вярвам, че ще успеем.Само да кажат лекарите, че ще се оправи Praynig Praynig Praynig

# 176
 Ох, Дани просто онемях. Много сила за малката душица и близките му. Ако можем да помогнем, ще го направим! Praynig Praynig Praynig

# 177
 Чак ме е срам, че минаха толко дни, но по-добре късно, отколкото никога!  Embarassed
  Пепа да си ни жива и здрава и мнооого щастлива. Двамата мъже много да те слушат, а ти много да ги радваш 
bouquet  bouquet  bouquet
  Вещи, честито шефско място bowuu
  Еви, развасели ме с тоз тест!
  Сънииии, къде ги тея мъже бе, момиче. Моят е много добричък, но с романтиката нещо е скаран. А преди 10-12 години и стихове ми пишеше!
  Днес сестра ми остави племеника ми и унас е весело Twisted Evil

# 178
Добро утро и от нас!

Вещи, аз ,както винаиг, със закъснение разбрах, че са те избрали, да ит е честито  и да не забравиш да черпиш!!!! Mr. Green

Днес е бльок навън, това зима ли е, пролет ли е и аз не знам ама не ми харесва. Wink

Хубав ден на всички!

# 179
Добро утро 
Успях да поспя до 9 и 30 благодарение на таткото и сега пия кафенце.Вчера бяхме на гости на баща ми и се прибрахме в 11.Иво си легна в 11 и 20, и сутринта спа до 8 ,много благородно от негова страна. Mr. Green
Изпита го взех с 6-направо да не повярва човек.Според мен не бях за повече от 4, но явно съм му симпатична на доцента понеже почти не пропусках негова лекция.Та така-сесията свърши.Резултат-една шестица, една петица и много четворки.
Ето и виртуалната почерпка

Дейзи-да те питам-ти защо не казваш че Бобчо е медийна звезда?Едно птиченце ми подшушна, че е сниман с още няколко бебешора в списание Моето бебе(дано не бъркам, аз лично не съм видяла още снимката). Laughing Sunglasses
Ради-у вас е пълна къща днес. Partyзабавлявайте се.
Аз определено мисля днес да мързелувам-нищо не ми се прави.Най-много да пусна прахосмукачка.
Жалко ,че времето е гадно-само за спане е.
Лек ден от мен.По-късно пак ще се включа сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт