Велико Търново-тема 48

• 37 473
  • 594
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Става въпрос за обкантване с конец ли? В Карпет макс има такава услуга.

# 541
  • Велико Търново
Става въпрос за обкантване с конец ли? В Карпет макс има такава услуга.
В магазин К2 долу до Бирената, също и в супера на Ниш.

# 542
Здравейте! Предстои ми гостуване на скъпи за мен хора. Моля за препоръките ви за добър ресторант с хубава храна и приятна обстановка.

# 543
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Аз бих препоръчала HEDO belle view.
Евентуално Асеневци. И механа Гурко.

# 544
Здравейте, знаете ли къде и дали в града се организират базари за продаване на стари дрехи или вещи? Излизат ми от време на време разни събития във фейсбук, но все са минали.

# 545
  • Велико Търново
Здравейте! Предстои ми гостуване на скъпи за мен хора. Моля за препоръките ви за добър ресторант с хубава храна и приятна обстановка.

Аз съм за Бейската къща.

# 546
  • Пловдив
Бейската къща е много готино като обслужване и най- вече като обстановка. Невероятна е и уникална.

Менюто е различно и вкусно, но не бих казала най- върховното, което съм пробвала, а очаквах повече заради цените.
Просто за ваше инфо, основните ястия са над 50 лв, предястия - над 30 лв.
Общо взето 5 души+ дете на 4 години, поръчахме по едно нещо само на човек, опитахме два десерта. 4 бири и една бутилка вино - 450 лв някъде беше.
Не знам какъв ви е бюджета, затова предупрежавам.

# 547
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Споделете, моля, къде може да се направи рентгенова снимка на зъб/и.  Място, различно от Новадент.

# 548
  • В.Търново
Стоматологията. Преди години имаше стоматологичен център на ул. Васил Левски, но не знам дали съществува все още и при Василеви на бул. България.

# 549
  • При децата ми
Съществува. Миналия месец си правих снимки там.

# 550
Здравейте! Включвам се и аз със молба. Препоръчайте ми добър ендокринолог във областа. Мислех си за Др Гонгалова но тя е много претоварена и съответно записването за час там е зор работа. И какво мнение имате за лаборатория рамус и коя лаборатория използвате вие.

# 551
За доктор в областта и аз се интересувам, но Рамус - В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!!!!!!

# 552
  • Велико Търново
Понеже имам поглед върху лабораториите в града и общо взето няма голяма драма при избора.Аз лично ползвам Рамус или Медилаб, години наред съм правила в Медика, дъщеря ми като правеше изследвания, които искаха за Щатите ползва тази новата, която се намира в блока над нова болница, защото искаха специфични изследвания, които другите не предлагаха.

# 553
Попринцип до сега и аз нямах проблеми със никоя лаборатория. Но последното ползване на рамус, меко казано ме разочарова. За това и търсех мнение за друга която да си извършват изследванията коректно. Все пак не говорим за нещо специфично а за обикновенни прости изследвания.

# 554
  • Велико Търново
Кое Ви разочарова?

Общи условия

Активация на акаунт