Велико Търново-тема 48

• 37 446
  • 594
  •   1
Отговори
# 555
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
За ендокринолог - напоследък често чувам името на д-р Ивайло Цветанов, с положителни коментари

# 556
Видимо писани на изуст резултати.

# 557
Как се разбира това? Кое Ви навежда на тази мисъл?

# 558
Същите изследвания се правени и преди няколко месеца и бяха със абсолютно съвсем други стойности. И за няколко месеца е невъзможно да се променят в такава светлина.
Как се разбира това? Кое Ви навежда на тази мисъл?

# 559
Аз пък съм си адски доволна от Рамус.
Момичетата са страхотни,резултатите бързи и ВЯРНИ! Ползваме я цялото семейство. Последния път като пусках изследвания в тази новата лаборатория над нова болница , МедиЛаб ли беше каква…получих някакви невъзможни резултати. После нещо променяха май,извиняваха се ,но просто си ме пратиха обратно в Рамус.
Не знам това плюене по тази лаборатория дали не стана шаблонно някакво.

# 560
А щом е масово дали не е възможно да е вярно. Аз също никога не съм се съмнявала във тях докато не получих невъзможни резултати. Когато човек очаква горе доло определен резултат, с му се покажат някакви невъзможни е много лесно да се усъмни.
Аз пък съм си адски доволна от Рамус.
Момичетата са страхотни,резултатите бързи и ВЯРНИ! Ползваме я цялото семейство. Последния път като пусках изследвания в тази новата лаборатория над нова болница , МедиЛаб ли беше каква…получих някакви невъзможни резултати. После нещо променяха май,извиняваха се ,но просто си ме пратиха обратно в Рамус.
Не знам това плюене по тази лаборатория дали не стана шаблонно някакво.

# 561
  • Велико Търново
Само за два-три месеца естрадиола и прогестерона ми бяха с толкова променени стойности, че ми се искаше да не е истина, обаче факт.За няколко месеца могат да настъпят драматични промени със здравето ни.
Несериозно ми звучи очаквам  "определен резултат" и то от медицинско изследване.
При една камара лаборатории в града, мисля, че няма драма.Просто се отива в друга.

# 562
Ами то и драма няма. Още в 1вия пост просто споделих че съм разочарована и нямам намерение да ги посещавам повече. Помолих за мнение за добър еднокринолог и друга лаборатория, незнам какво толкова ви бъркаше лошото мнение за тях, че така се засегнахте. Колкото до другите неща кое е сериозно и кое не оставете хората да преценят. Лека вечер ви желая  🙂

Само за два-три месеца естрадиола и прогестерона ми бяха с толкова променени стойности, че ми се искаше да не е истина, обаче факт.За няколко месеца могат да настъпят драматични промени със здравето ни.
Несериозно ми звучи очаквам  "определен резултат" и то от медицинско изследване.
При една камара лаборатории в града, мисля, че няма драма.Просто се отива в друга.

# 563
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Е, когато става въпрос за хормонални изследвания, не е толкова лесно просто да се отиде в друга лаборатория.Сумата, която отива за един такъв "пакет", не е малка.

# 564
  • Велико Търново
Аз съм от доволните от лаборатория Рамус. Чиста, добре организирана, с приветлив персонал и с голяма мрежа в страната и чужбина. Не подлагам на съмнение получените лабораторни резултати оттам, тъй като не вярвам лаборатория, част от група на 200+ други, да си позволи да пише произволни цифри.
Иначе, доколкото знам, могат да вземат кръв и да я изпратят до друга лаборатория за съотв. Изследване, което не провеждат тук. Така са ми предлагали да направят, но преди години. Сега може и по- голям спектър от изследвания да поддържат на място.

# 565
Има ли в града частна занималня, която да предлага почасова грижа за дете на 1,6г. ?

# 566
Ами то и драма няма. Още в 1вия пост просто споделих че съм разочарована и нямам намерение да ги посещавам повече. Помолих за мнение за добър еднокринолог и друга лаборатория, незнам какво толкова ви бъркаше лошото мнение за тях, че така се засегнахте. Колкото до другите неща кое е сериозно и кое не оставете хората да преценят. Лека вечер ви желая  🙂

Чувам  добри отзиви за ендокринолога,който е в МЦ Дозис / мисля,д-р Василева,но може и да греша/.

# 567
Мисля, че точно хормоналните изследвания НЕ МОГАТ да са критерии за точност на лабораториите.  Хормоните са най-често вариращите измервания.
И аз не исках да вярвам, че лабораторията в университетска болница изкарва завишен туморен маркер, ама като излезе завишен и от "Рамус" ...... трябваше да приема факта.

# 568
Здравейте, може ли да ми препоръчате козметик за тинейджър.Има много пъпки с гной. В смисъл добре са почиства и премахва съдържанието на комедоните.

# 569
Добре явно ще трябва да обясня по подробнк какво имах предвит.  Въпреки, че исках да го избегна явно няма как.
Преди няколко месеца пуснах във друга лаборатория гликиран хемоглобин. Който излезе на границата на диабета /6.4/, но понеже аз очевидно не съм много сериозна и мерки не взех. И преди седмица рекох пак ще го иследвам и този път мерки ще взема. Отивам в рамус посрещат ме усмихнатото всичко точно точно и си го пускам пак като този път направо видях че имат такъв пакет и избрах него. Вечерта излизат резултатите поглеждам и чак зяпнах. Гликирания абсолютно в норма /5.6/ и всичко друго по същата работа.

Мисля, че точно хормоналните изследвания НЕ МОГАТ да са критерии за точност на лабораториите.  Хормоните са най-често вариращите измервания.
И аз не исках да вярвам, че лабораторията в университетска болница изкарва завишен туморен маркер, ама като излезе завишен и от "Рамус" ...... трябваше да приема факта.

Общи условия

Активация на акаунт