Велико Търново-тема 48

• 37 408
  • 593
  •   2
Отговори
# 585
Точно затова питам, понеже гледайки в Гугъл не намерих нормален маршрут. Такси ще ме качи ли с куче 10 кг?

Предлагам Ви да погледнете този маршрут:
ЖП Гарата- Галерията/Паметникът на Асеневци- от там минаватепо моста ( ул. Александър Стамболийски) и покрай  покрай Гранд хотела, от там през парк Марно поле и да стигнете до парк Дружба. Маршрутът е безопасен и особено красив през този сезон. Е, дългичък е, но е наистина красиво и пълно със забележителности.

# 586
Didi 168 кога ще пристигнеш във Велико Търново? Ако не е тайна, разбира се. Имам нещо в предвид.

# 587
Точно затова питам, понеже гледайки в Гугъл не намерих нормален маршрут. Такси ще ме качи ли с куче 10 кг?

ЖП Гарата- Галерията/Паметникът на Асеневци- от там минаватепо моста ( ул. Александър Стамболийски) и покрай  покрай Гранд хотела, от там през парк Марно поле и да стигнете до парк Дружба. Маршрутът е безопасен и особено красив през този сезон. Е, дългичък е, но е наистина красиво и пълно със забележителности.
И според мен този вариант е по-добър. Като си помисля за Търновските подлези и тръпки ме побиват......Представям си каналите на Дери

# 588

Точно този маршрут бих предположила и аз. Ползвала съм го не един път и го намирам за по-безопасен от другия вариант.

# 589

Не виждам причина да не те качи. Е, може да има някой конкретен шофьор, който не обича животни, но според мен повечето биха те качили. Уточни го предварително.

# 590
  • Варна

Благодаря ви. Не е проблем, че е по-дълъг. Само не разбирам как да стигна от гарата до паметника Асеневци. Гугъл показва, че този участък няма тротоар.

# 591

Благодаря ви. Не е проблем, че е по-дълъг. Само не разбирам как да стигна от гарата до паметника Асеневци. Гугъл показва, че този участък няма тротоар.

Малко след спирката на автобусите до гарата започва нещо като тротоар. Simple Smile Не могат да се очакват чудеса, но все е нещо. Прилагам връзка на началото ( около гарата снимките в Гугъл са стари, но слагам точно на засичането с новонаправения тротоар), както и маршрут. Надявам се някоя от дамите тук да потвърди наличието на тротоар в началото в момента.

https://maps.app.goo.gl/FBGqT8jMu4iXzKBx6

# 592
  • Велико Търново
Няма тротоар и пътят е доста тесен.

# 593
Като млада много често от пазара, ходех пеша до гарата. Редовно ползвах този маршрут. Но тогава нямаше такова движение и имаше отъпкана пътека дотам. Движеха се и други  хора. Минавах по стълбите за автогарата и надолу. Сега не бих пробвала този маршрут.

Общи условия

Активация на акаунт