ЧДГ Мамината къща Варна

• 370
  • 2
  •   1
Отговори
  • Варна
Намирам само някакви много стари теми по въпроса. Имам нужда от прясна информация за Мамината къща във Възраждане Варна. Бях се насочила натам докато чакаме прием в Детската къща, понеже ни е долу горе наблизо, но дочувам, че има промяна в негативна посока. Моля, споделете впечатления, а също и има ли филтър на болни деца.

# 1
Филтър е много силно казано, че има. Но проблема е в родителите, които смятат, че като плащат тези суми, могат да си водят децата болни и правят скандали за всяко нещо. Собствениците са ми приятели, много отговорни и готини хора, има предостатъчно персонал за децата, условията са страхотни, но сополиви деца има навсякъде. В никакъв случай не може да става въпрос за лошо отношение, напротив, много занимават децата, особено градината им в Бенковски, тази година дори правиха лютеница и всякакви неща навън. Лично аз бих си доверила детето на тях.

# 2
  • Варна
То всичко хубаво, ама 10 дни вече не мога да се свържа с тях. Само ми написаха във вайбър, че има място и толкова. Звъня, никой не вдига, после пак съобщение във вайбър, че ще ми звъннат те. Оттогава мина една седмица. Отказаха не с несериозното си поведение.
Относно филтъра, ако има такъв, няма да се позволява на недобросъвестни родители да водят болни деца, защото си плащат. Големия ми син беше в друга частна допреди 4-5г и си имаше филтър...

Общи условия

Активация на акаунт