Промени в поведението на 1 година и 10 месеца

• 661
  • 6
  •   1
Отговори
Добър Вечер мами имаме малък проблем имам момиченце на 1 година и 10 месеца от няколко дни поведението и е много различно от нормалното започна да бъде много изнервена на моменти. Започва един истеричен плач и пищене като някой от семейството се опита да я вземе тя започва да щипе и да се удря във главата.Много ми е притеснено има ли мами със същия проблем 😪😪😪

# 1
Ушите как са ви?

# 2
Ами опитах се да ги пипам тях, и зад тях но не ми позволи избута ми ръцете😖

# 3
Звучи ми като недоспало и изморено дете. На тази възраст поне две дневни спанета и вечер към 20-21 ч. да е заспало детето.
Все пак го заведете на лекар, за да види ушите. Може и да има нещо, щом не позволява да бъдат пипнати.

# 4
Благодаря за съвета❣️

# 5
  • Банско
Спомнете си някой да не я е вдигнал по-рязко или нещо да сте я подхвърлили на фърр и да се е изплашила. Може също нещо да я боли при вдигане. Тренирайте с някоя играчка да я вдигате, гушнете и галите. Нека види, че да я вдигате е приятно и може да спре да се удря.

# 6
Може да навлиза в т.нар. бебешки пубертет с истериите и опитите за прекрачване на граници. Като съвети мога да дам, старайте се да си ляга навреме вечер, да не стои до късно, и да се храни редовно през деня. Звучи глупаво, но установих с времето, че наспано и нахранено дете не се тръшка, дори когато посмееш му откажеш нещо. 😂
Дано се окаже това 🍀

Общи условия

Активация на акаунт