Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 41

• 44 192
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Да,на първи сезон съм на Cruel summer.Сигурна съм че и двете лъжат,само не знам за кое от всичко 🤣🤣🤣.

# 181
От така изброените: Supernatural, Sense 8, Fringe, Lucifer и La casa de papel. Ииии - The walking dead. в чиято вселена затънах дълбоко през последните два месеца Simple Smile

# 182
# 183
  • Sofia
Game of Thrones,  Downton Abbey, Dark, Stranger things, Sense8.

# 184
От тези там в списъка това са моите топ 5:
Game of Thrones, Lost, Alias, Homeland, Fringe

Класирал съм ги по моята зарибеност. На Lost и Game of Thrones ставах рано сутрин в 5 за да ги гледам в деня на излизането на епизода (специално за лост тогава излизаше в замунда) и винаги гледах епизодите поне по 2 пъти, 1-вия веднага без превод и след това преведени.

ПС: Ако не сте гледали Наричана Още го гледайте, зарибяващ сериал е. Стига да намерите къде да го гледате или от къде да го изтеглите.

# 185
Outlander, Orphan Black, This Is Us, How I Met Your Mother, Fringe

# 186
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изненадана съм колко малко заградени Lost виждам.
Феноменален сериал, изгледала съм го два пъти.
Prison break - три пъти.
Заедно с Desperate Housewives ,това са трите ми любими сериала и никое "ново" не е на тяхното ниво.
Иначе картичката с избор от 5 няма смисъл за мен,защото посочените сериалчета са 0.001% от всички продукции.

# 187
Lost не съм го гледала, май е култов, но аз и половината сериали не съм гледала. В момента следя актуалните, те и риалититата ми запълват времето за разпускане пред тв-то. Между другото, да похваля и препоръчам Poker Face, много добро сериалче, много зарибяващо! Главната героиня е голям образ Smile, изобщо влиза директно в топ tv show за 2023!

# 188
  • София
Lost  беше първият сериал който ме зариби по binge watching 😁. Бях си изкълчила глезена и не можех да мърдам и ми дадоха две CDта с първите два сезона. И след това отприщих от към сериали

# 189
Изгубени започна страхотно и феноменално,но последните сезони са огромно разочарование и недомислица.Затова и не влиза в моя топ,списъка е прекалено постен,липсват толкова хубави и стойностни сериали.

# 190
  • София
По същата причина в моя списък не влезе The Walking Dead, уникален сериал с много кофти последни сезона.

# 191
На мен ми харесва финала на Изгубени.

Разочарование ми е по-скоро Герои - невероятен първи сезон, от който тръгна надолу и се самозакопа.
Други големи разочарования - Имало едно време, Западен свят, донякъде и Свръхестествено (ако беше изкарал 4 сезона, които са подобни на първия, щеше да ми хареса, но той се превърна в сапунена опера с ангели и демони - е, няма как да ми е интересно!)...
Скрит текст:
А пък ГоТ не съм го гледала, но майка ми, която беше (не знам дали още е) огромен фен на книгите, още отпреди да направят сериал, си го гледа докрай и дори тя, която е неизкушена от социалните мрежи (има профили, но почти не ги ползва), не чете отзиви, ревюта и каквото и да е, ми сподели, че е завършил много тъпо и целият последен сезон не й е бил интересен.

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 10:17 от pppqqq

# 192
  • София
Ооо да , Западен свят! Първият топ сезон, втория иди дойди... Третия беше катастрофа и ми отнемаше време след това да разбера какво изобщо съм гледала. Четвъртия даже не го почнахме.

# 193
И аз не гледах четвъртия.

# 194
Големият ми проблем с Лост бяха епизодите пълнежи. Разбирам, че по онова време стратегията е била такава, но пак ме дразни.
Херолс почна добре и после стана каша. Аз повече харесах 4400, но него го канселираха. Харесвах много Jericho.

Дам,.Аз също не гледах последния сезон на Западен свят.

Общи условия

Активация на акаунт