Sani Beach hotel -Халкидики

• 45 505
  • 178
  •   1
Отговори
# 90
така или иначе съм навила мъжа ми за две морета
И аз  Mr. Green
И в Планет се обадих, сега и от там чакам отговор  Tired
Няколко агенции директно ми казаха, че няма места, други 2 освен Планет чакам за отговор  newsm78
Общо взето, вече нямам надежда  Rolling Eyes

# 91
А какви са цените за лятото? Аз още се чудя къде да почиваме с малкия за 1седм. юни/юли /освен май месец на Сани Wink/

Веднага ти казвам една много изгодна оферта за Ривиера - точно за този период! И точно с малкия!
Ние с Милен сме се зарекли на нашите курорти повече не, освен разбира се РИВИЕРА, която от край време е с ненормални цени. Сега обаче имат оферта за ранно записване ( трябва да питаш до кога приятелите от Туристсервиз) за около 120 Евро ВВ в Империал, който за мен е един от най-добрите хотели на морето. А за парка и плажа на Ривиера да не говорим. Та така - ние платихме за 1 седмица с Ясен - 14.07-20.07 - идвайте с нас  Hug

# 92
  • София - Бургас
Но все пак не е ли по никое време на море  newsm78 ... нито в басейн можеш да се топнеш ... нито в морето ... пролетта е сезон за активен туризъм според мен. На море лятото  Hug
Честно казано, през април морето беше студено, но това не попрече на мъжете да се топнат и някои от гостите....Аз сщо имах огромно желание, но се смръзнах и не рискувах.В откритият басейн също имаше доста плуващи....За сметка на водата пък времето беше перфектно и 3 дни изкарахме на плажа по бански, както и на басейна....
  А и на море ще ходим през юли, то 4 дни, не са достатъчни така или иначе....То ние и бебето не си взехме, така че специално ние трябва да се реваншираме на бебка...През юли сме на Слънчев бряг, поне 10 - на дни......

# 93
А какви са цените за лятото? Аз още се чудя къде да почиваме с малкия за 1седм. юни/юли /освен май месец на Сани Wink/

Веднага ти казвам една много изгодна оферта за Ривиера - точно за този период! И точно с малкия!
Ние с Милен сме се зарекли на нашите курорти повече не, освен разбира се РИВИЕРА, която от край време е с ненормални цени. Сега обаче имат оферта за ранно записване ( трябва да питаш до кога приятелите от Туристсервиз) за около 120 Евро ВВ в Империал, който за мен е един от най-добрите хотели на морето. А за парка и плажа на Ривиера да не говорим. Та така - ние платихме за 1 седмица с Ясен - 14.07-20.07 - идвайте с нас  Hug
Пълната ти е кутията! Утре ще ходя в Турист сервиз, така че тях да питам така ли? 120 евра на човек или за 3ма  Thinking Юли ни устройва, така че може още едно море заедно, след Гърция Wink

# 94
  • София
Снимката е направена на Великден, не са стари цените. Това обаче е в хотела, ангенциите може да предлагат на по-високи цени. Парите са много  за това, което предлагат, но в Европа на всякъде е така.

# 95
Снимката е направена на Великден, не са стари цените. Това обаче е в хотела, ангенциите може да предлагат на по-високи цени. Парите са много  за това, което предлагат, но в Европа на всякъде е така.
Да, подведох се за цените, защото аз гледам цени на апартамент, а това е за стая. Иначе цените на сайта на Океания и тези на агенциите са еднакви.

Не знам колко е скъп за това което предлагат, но места до 20 Септември няма никъде  Sad По нашите агенции, по гръцки, немски, английски сайтове за онлайна резервации ... няма  Confused И в хотела се обаждах, същото  Rolling Eyes

# 96

Пълната ти е кутията! Утре ще ходя в Турист сервиз, така че тях да питам така ли? 120 евра на човек или за 3ма  Thinking Юли ни устройва, така че може още едно море заедно, след Гърция Wink

Айде!!! Около 120 Евро на двойна стая в Империал ( с балкон) и закуска само  Sunglasses

# 97
Използвам темата, нищо че е стара.
Някой ходил ли е скоро в Sani Beach hotel?
Как е басейна, ресторанта в хотела?
Резервирах един дълъг уикенд и се надявам да имаме късмет с времето.
В края на октомври ще работи само хотела.
Какво препоръчвате да се види на Касандра специално?

# 98
Аз не съм ходила скоро, щях...ама много работа имам сега, но в момента има отново промоционални пакети http://www.tourist-service.com/. Иначе май месец хотела си беше Ок, ресторанта, храната, стаята, само вътрешния басейн беше студен, а деца пускаха само по 1ч около обяд. Доволна съм. С колата обиколихме наслуки и намерихме една много хубава таверна на брега на морето, но къде точно newsm78

# 99
Страхотен е!!!

# 100
Повдигам отново тази тема, защото си мисля, че отново е актуална.
Аз реших доста от рано да резервирам места за началото на май.(между другото от фирмата ми казаха, че хотелите се пълнели доста бързо). Вече има доста оферти и за Океания клуб и за Съни Бийч. Едва ли ще има някой, който да е ходил на двете места, но все пак да попитам - кой от комплексите  по-подходящ за семейства с деца. А най-странното е , че офертите за Океания за по-добри от тези за Съни, въпреки че Океания е с 5*, а Съни 4*+  newsm78 newsm78 newsm78
За мен е толкова важно какви са стаите и ресторанта, а дали има място за разходки наоколо??? Ще бъдем с едно прохождащо бебе и един палав батко...Не ми се ще да ги гоня между басейните...

# 101
Alebna9 - аз съм била на Сани и съм много доволна точно от голямото място за разходки,но определено изпитвах ужас всеки път щом Ясен се засилеше към яхтеното пристанище, което не е обезопасено по никакъв начин, а е основно място за разходки в комплекса.
За Океания бях чувала, че въпреки че е 5* не е толкова зелено и красиво като Сани.
Аз също гледах още преди 10 дни офертите ( за Сани нямаха в момента), но за Океания ми направи впечатление, че специалната цена беше само до края на АПРИЛ. Тогава все още е доста хладно. Ние бяхме в края на Май миналата година и не случихме на супер хубаво време.

# 102
  • София
Повдигам отново тази тема, защото си мисля, че отново е актуална.
Аз реших доста от рано да резервирам места за началото на май.(между другото от фирмата ми казаха, че хотелите се пълнели доста бързо). Вече има доста оферти и за Океания клуб и за Съни Бийч. Едва ли ще има някой, който да е ходил на двете места, но все пак да попитам - кой от комплексите  по-подходящ за семейства с деца. А най-странното е , че офертите за Океания за по-добри от тези за Съни, въпреки че Океания е с 5*, а Съни 4*+  newsm78 newsm78 newsm78
За мен е толкова важно какви са стаите и ресторанта, а дали има място за разходки наоколо??? Ще бъдем с едно прохождащо бебе и един палав батко...Не ми се ще да ги гоня между басейните...

В Океания е по-луксозно и офертите са на база All inclusive, но плажа е по-малък и не е така зелено... а ти къде гледа оферти, че и аз тази година съм решила да резервирам от рано, че миналата година се опитах да резервирам през Март и нямаше места  Sick

A къде гледаш оферти, аз все преа Турист Сервиз съм резервирала.

# 103
Има доста оферти в www.journey.bg
Говорих с Туи България и те ми пратиха оферта. След това за сверка звъннах и ВС травел и за моя голяма изненада те ми дадоха по-добра оферта с 50 евро и то за по-голям апартамент. От тази агенция ми казаха, че двойните стаи били на привършване, защото били най-малко. Но ние сме 4 и затова избрахме апартамент. Нашата оферта е 704 евро за 5 дни в junior suite delux. До колкото си спомням офертата беше 608 евро за junior suite или за двойна стая. Това е с 20 % отстъпка за ранни записвания.

Nad Tab - все пак има ли къде да се разхождаме с децата? Територията на комплекса голяма ли е? А извън него какво има? Комплекса част ли е от този курорт Neo Moundania или той е надалеч???

# 104
  • София
Има доста оферти в www.journey.bg
Говорих с Туи България и те ми пратиха оферта. След това за сверка звъннах и ВС травел и за моя голяма изненада те ми дадоха по-добра оферта с 50 евро и то за по-голям апартамент. От тази агенция ми казаха, че двойните стаи били на привършване, защото били най-малко. Но ние сме 4 и затова избрахме апартамент. Нашата оферта е 704 евро за 5 дни в junior suite delux. До колкото си спомням офертата беше 608 евро за junior suite или за двойна стая. Това е с 20 % отстъпка за ранни записвания.

Nad Tab - все пак има ли къде да се разхождаме с децата? Територията на комплекса голяма ли е? А извън него какво има? Комплекса част ли е от този курорт Neo Moundania или той е надалеч???

Разбира се че има къде да се разхождате, но не е като Сани, там има и пристанище и повече зеленина. От друга страна за баткото имаш повече детски стаи с разни развлечения в Океания.

Обади се в Турист сервиз, предложиха ми All Inclusive и в сани за 5 нощувки в едни страхотни вилички за 1500лв. за 3ма.... имай предвид че хотела е огромен и във вили е по-хубаво има такива със собствен басейн!

Общи условия

Активация на акаунт