Гримиране - идеи и техники. Тема №89

• 67 384
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
  • София
С четка преливам ружа на Rare. Наистина ми трябваше време са му свикна и да разбера с колко лека ръка трябва са слагам и колко миниатюрно количество е необходимо Grinning
Иначе много харесвам как стои.

# 556
Забравих да добавя, че този на Rare изсъхва адски бързо, докато сложа точката и вече трябва да съм се почнала с четката.Joy
Имам течните на Tarte и на Tilbury, вторите са по-пигментирани от Тарте, но се работи лесно с тях. Въпреки това си предпочитам старият, компактен Orgasm като формула.

# 557
Моят Rare пък е доста течен. Да не би да не си го затваряла добре?

# 558
Не, винаги е затварян добре (аз имам само пълноразмерните опаковки). Чувала съм, че минитата не са с пигментацията на големите, но не съм ползвала минита. Да похваля хайлайта на Haus Labs, чудесен е, като изключим цената му.

# 559
  • София
И моя е течен и не засъхва бързо, пълноразмерен продукт.

# 560
Взех си мус(ФДТ). Как се нанася това, изглежда като керпич

# 561
Аз имам един такъв на Smashbox, не се води мус, но консистенцията му е такава. Единственото ми спасение беше блендер, но и с него е огромен зор, адски е гъст и много покривен. Ако някой знае начин да се нанася това чудо, моля да сподели. ФДТ-ът стои неизползван, защото не мога да се справя с нанасянето му. Disappointed

# 562
Аз го смесих на ръката си с по-течен фдт и стана. Само него е абсурд да го сложа. Седи едно странно сухо покрито, все едно съм със суха шпакловка

# 563
С капка масло някакво?

# 564
Мазното го пръска и стои на петна. Чак ми иде да си смеся в една купа с фдт и да си го прибера в бурканче. Обаче определено е за мазна кожа, моята е суха и се мумуфицирах

# 565
  • В полите на Пирин планина
С някакъв крем може да се разбърка в кутийка и така да се ползва. 🙂

# 566
Мусов ФДТ слагам с влажен бюти блендър, НО и кожата отдолу трябва да е много добре овлажнена и подготвена непосредствено преди нанасянето му. Последен слой преди ФДТ е или сънскрийн или база и още преди да е попила и всичко е влажно почвам да го нанасям. След това няма проблеми, работи се с много малко количество и се разтяга максимално. Моите от тoзи вид са на It Cosmetics.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 21:30 от Agent Provocateur

# 567
  • гр.Пловдив
Тези гъсти мусове са някаква голяма грешка в козметичната индустрия...За мен е непонятно как ще го плещиш това като шпакловка върху кожата си,ако някоя дама е успяла,доволна е и й харесва-то моите поздравления Smiling Imp

# 568
Взимате си всички налични четки и гъбички и пробвате върху различни бази.

# 569
  • гр.Пловдив
Лятото нямам шанс за никакъв грим освен слънцезащита ,спирала и мазно матово червило на дебел слой -най-доброто пред балсами и гланцове-не ми изсушава устните ,карам перфектно на плажа и в ежедневието -иначе е някакъв ужас ...
По принцип теча като лейка при тези Т и няма никакъв смисъл от пудра /есенно-зимния период я уважавам /

Общи условия

Активация на акаунт