Гримиране - идеи и техники. Тема №89

• 67 388
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
Агент, да кажем, че съм почти на 2 х 20 😀
И все пак ще се доверя на гримьор като дойде момента.
Едно разбрах някога, когато тествах професионални гримьори за сватбата си - гаранция няма, че това, което аз намирам за красиво и професионално изпипано може да бъде възпроизведено от първия професионалист. Та препоръчвам да се правят пробни гримове!

Оставила съм си отворен таб съм си нещо вечерно, което ми хареса и исках да ви го покажа в тази тема:

Това също:

# 631
Наистина ако нямаш подходящ клепач за това изрязване, няма да е много ок.

Нели, сетинг или финиш пудра се слага в зависимост от това какъв резултат искаш да постигнеш.
Може ли по подробно слагам фиксираща под очите на челото брадичката да не лъсвам но сетваща пудра нямам!

# 632
Ами сетинг пудрата се слага по същия начин.  Просто са различни. Също така не бих препоръчала ойл контрол пудра, ако ползваш такава за Т-зоната, да се ползва същата за под очите.

# 633
Здравейте!Палитрата на Наташа Денона-I Need A Nude Palette,подходяща ли е за ежедневен грим?

# 634
  • Washington,USA
https://millefee.com/

Вижте какви красиви палитри. За ценители на картините. 😍

# 635
  • гр.Пловдив
Здравейте!Палитрата на Наташа Денона-I Need A Nude Palette,подходяща ли е за ежедневен грим?

Аз имам тази и е брутално пигментирана ,няма махане,за работен ден е абсурдно да се явя ,чудя се как да я продам Rage
А уж цветовете изглеждат човешки...

# 636
Aко умеете да работите с пигментирани сенки и подтонът на тази палитра ви пасва на кожата - да. Според мен на неутрални-към-студени подтонове ще изглеждат най-добре. E, и зависи какво наричате дневен грим, но една тъмна очна линия и светъл топър от нея могат да се извадят.

Аз имам тази и е брутално пигментирана ,няма махане,за работен ден е абсурдно да се явя ,чудя се как да я продам Rage
А уж цветовете изглеждат човешки...

Мини Глам?

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 22:38 от Agent Provocateur

# 637
  • гр.Пловдив
Мхм ,точно минито от последните 2 клипчета и моите уважения към фенките й Frowning1

# 638
Тедди, не е въпрос на фенство, а на опит - с професионални сенки със сериозна пигментация не се работи лесно и четките имат значение, макар че и с пръсти може. Просто и дай шанс, но си трябва упражняване, само с гледане не става.

Аз личнo преди да си купя нов продукт мнoго четене и гледане и питане по  соц. мрежи му хвърлям, че да не ме изненада постфактум. Но формулата на Денона е една от най-най-най добрите на пазара!
Скрит текст:
От минитата съм си оставила само Mini Nude - топла, малка, лятна, лесна за пътуване:

Продадох 3 от големите и палитри, както и средната Bronze, едно мини и една за лице. Но си оставих класиката Biba. Е, и I need a Nude дe и в момента не ме изкушава нищо.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 16:55 от Agent Provocateur

# 639
  • София
Аз не се сприятелих с продуктите на Наташа Денона. Изключително натрапчиво пигментирани. Диско топка ефект не търся. Още помня прехваленият и руж за лице, толкова харесван тук, колко време отне да го разкарам, след 2 неуспешни опита да се направя на матрьошка! Изключително нехаресвана марка от мен!

Вчера, докато си чаках очилата от Оптикласа, се завъртях в Сефора и се заиграх с пудрите. Реших, че ми трябва малка пудра, компактна и удобна за несесер и разнасяне по къщите, когато пътуваме. Та в тази връзка, някой пробва ли вече компактната пудра True to Myself  на Rare Buty -на Селена Гомез?
Влюбих се в кутийката! Heart Eyes

# 640
  • гр.Пловдив
Agent Provocateur Heart Exl

Не ме слушай изобщо,аз че не съм в час не съм,мноооого съм далеч от техники,умения и как трябва да е ...Пълен аматъор съм,яд ме е само,че си давам парите ,но не мога да се насладя на продуктите и се ядосвам и ги продавам...

Боравя от 20г единствено с компактна и насипна пудра и метеоритите на Герлен  ,крем с УВ ,спирала и глос/червило...Сенките си останаха голяма мистерия,трудно и неприложимо е гримирането с тях ,за 41г се убеждавам за пореден път и повече няма и да си купя палитра...

# 641
От всички палитри на Наташа според мен I need a nude е най-подходящата за леки ежедневни грим визии.

Teddy, може да я продадеш във ФБ в някоя от групите за продажба на козметика или да я замениш тук в темата за размяна на козметика.

# 642
^^^ A, не се заричайте, има си брандове, които си формулират за крайни клиенти, които не са нито маниаци, нито професионалисти Simple Smile Просто всеки трябва да си намери своята собствена зона на комфорт. Аз например 3 пъти си купувах Пат Макграт и не се случи  нито любов, нито омраза... продадох ги, разбира се! В същото време си ползвам разни стари и лесни за работа палитрички!

....

Копче, щерката харесва Rare Beauty, ще я питам... но не мисля, че съм виждала тази пудра из нас.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 15:19 от Agent Provocateur

# 643

Именно за такъв грим я ползвам откак излезе на пазара. Много съм доволна и я мъкна с мен почти навсякъде.Именно наситеността на цветовете ми харесва и зная, че каквото и както аннеса сутрина, до вечерта няма нужда от корекции и подновяване.
Разбира се, важни са техниката и инструментариума.
Но в крайна сметка всичко опира до практика.

# 644
Agent Provocateur,много Ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт