Всичко за всички марки гел лакове - тема 54

• 34 971
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
В този късен час, цъкам си аз в сайта на май нейлс защото най-накрая са заредили капачки с четки, че нали все нещо се случва с моите ииии веднага се изкуших да разгледам цветните основи…Не че си нямам достатъчно, ама колкото повече толкова повече 🤓 и геловете в бутилка ми привлякоха вниманието. Ще рискувам с един цвят, пък ще  споделя впечатления.

# 631
Нещо пролетно от мен. Едната ръка я правих снощи до 2ч и чак днес видях,че се е разтекло малко по кожите😔.

# 632
Момичета големи красоти показвате, много вдъхновяващо.
след доста чудене събрах смелост и аз да пробвам и преди 5 дни си направих за пръв път гел лак. Използвах всичко на Коди. Имам доста меки и чупливи нокти. Като цяло съм доволна. По принцип съм с две леви ръце и очаквах, че резултата ще е по-лош. Базата ли да сложа втори слой за да станат малко по-твърди? Базата, лакът и топа се оказаха по-гъсто от очакваното. Малко ме е страх от свалянето, ама все ще го избутам и него.

# 633
С изравняването ще станат по-твърди.

# 634
Момичета, набирам препоръки за матов топ лак. Нещо от Мейкъп. Предишният ми беше на Коди, но му мина срока и го изхвърлих, сега не мога да поръчам на Коди.

# 635
Здравейте момичета, не знам дали въпроса мога да си го отправя тук, но се надявам на съвет.
Имам желание да изкарам курс за маникюрист, но нямам идея къде да го направя.
За сега съм се спряла на Елена Арт, тъй като ме устройва че теорията и доста голяма част от практиката може да се прави от вкъщи и само едни 5 дни има присъствено обучение, но не знам дали биха били достатъчни.
Ако имате препоръки ще се радвам да ги чуя, устройва ме по голямата част от обучението да е дистанционно, тъй като съм с две малки деца и на постоянна работа, от която нямам възможност да отсъствам често.

За град София става въпрос. Благодаря Ви!

# 636
Здравейте!Да попитам ако лампата ми е 54 w,колко време трябва да пека лака?На 1 минута ми изтрива ръката и остава така няколко часа.И друг въпрос-ползвали ли сте от Алиекспрек гола за сваляне на гел лак.Много бързо става,но ме притеснява дали не е много вреден.

# 637
На 1 минута ми изтрива ръката и остава така няколко часа.

Какво означава това?

И каква е лампата, колко диода има? Обикновено по 1 мин. печем, освен ако не е някой много пигментиран или тъмен цвят, тогава печем повече.

# 638
С 36 диода е.Не мога да го обясня,точно като изтръпнала ми е няколко часа след това.Пека по 1 минута,мислих дали не трябва да намаля времето за изпичане.Лампата е Sun ONE 54W.

# 639
Не мисля, че изтръпване има нещо общо с лампата, съветвам те да посетиш лекар.

# 640
Абослютно. И моята е 54w и аз пека по толкова. Даже силно пигментирани цветове съм пекла и по минута и половина. Изтръпва ми само нервната система, ако се замотая много с маникюра😄

# 641
Абослютно. И моята е 54w и аз пека по толкова. Даже силно пигментирани цветове съм пекла и по минута и половина. Изтръпва ми само нервната система, ако се замотая много с маникюра😄

Joy и на мен Joy

# 642
Привет!
И на моите нокти дойде пролетта Simple Smile
Вчера пристигнаха много красиви стикери от али и днес избрах цветовете заради тях. Много приятно стана. На снимката не се вижда съвсем.

# 643
Използвате ли защитни ръкавици?🙂

# 644
Есмералда, на pnb powder top е страхотен! Наистина ми сната любим!
Много хубави маникюри!
Bo0o, естесвено, че не е достатъчно! Аз бих се спряла на курс, който има много повече практика. Това че е само 5 дни го считам за огромен минус....
Съгласна съм с Круела, че е изкключително дебело! И то не е само цвят, а и самата архитектура е липсваща и фромата също. Има подобрение в сравнение с първи пъти, но може да се запили и изтъни с пила и съптветно и формата да се оправи. Не сме професионалисти, но толкова материал тежи и може да увереди нокти и пр.

Общи условия

Активация на акаунт